Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
lekarz kazala brac nospe jesli boli dosc mocno a lezenie nie pomaga, od 2 dni juz nie musze brac;) jednak po terminie @ sie uspokilo
kasiuleks, katuni, aisa lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Bedzie ok Mnie tez bolalo i sie bardzo tym denerwowalam, dlatego na wizycie dokladnie przepytalam Pania Doktor. Powiedziala, ze takie bole sa calkowicie normalne bo macica sie rozciaga. I powiedziala, ze mozna brac 3 nospy dziennie na wlasna reke. Wiec nie przejmujcie sieMoj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
Dobry wieczór nowym dziewczyną witamy i spokojnych 9 miesięcy życzymy ból podbrzusza to nic złego do puki nospa pomaga jak jest silniej to już proponuje konsultacje z lekarzem .
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Pracuje jako pracownik biurowy,ale to nie jest tak,że siedzę tylko na tyłku czasami muszę latać z góry na dół po kilka segregatorów na raz,a nie ukrywam nie jest to lekkie. Pracuje z klientami w firmie telekomunikacyjnej. Ludzie czasami są tak nie przyjemni traktują Cię z góry i zaraz człowiek ma cały dzień zwalony w pracy, a tak poza tym to mamy teraz duże zmiany w pracy tj. Zmiana prezesa i przełożonego, bardzo dużo zmian i dla mnie ta praca jest strasznie stresująca
A staramy się od pół roku w tym jedno samoistnie poronienie. -
nowatorka wrote:Marta mozesz tez powiedziec ze jestes w ciazy i maja ci obowiazek albo skrocic godziny albo zmniejszyc zakres obowiazkow
Jeżeli moja gin powie,że za wcześnie na zwolnienie to na pewno tak zrobię poproszę o zmianę stanowiska,albo tak jak mówisz zmniejszenie zakresu obowiązkówKarolla. lubi tę wiadomość