Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaax wrote:aaa i dalej mam tą jelitówkę, czy co to jest od czwartku... mam nadzieję, że to nie będzie mój objaw ciąży, tylko to jest chwilowe nie idzie się nigdzie ruszyć bo nigdy nie wiadomo poza tym nie mam apetytu, mdłi mnie i jestem słaba
Agaax lubi tę wiadomość
-
Karolla brzuch mnie kłuje nie wiem czy to zagnieżdżenie czy za dużo i za szybko latam. poza tym wykurowałam się w nocy i nie czuję się bardzo chora, tylko czuje że coś w nosie jeszcze siedzi
A Ty jak przechodzisz? wybierasz się do lekarza przed 8 tygodniem?
-
Evanlyn wrote:Karolla brzuch mnie kłuje nie wiem czy to zagnieżdżenie czy za dużo i za szybko latam. poza tym wykurowałam się w nocy i nie czuję się bardzo chora, tylko czuje że coś w nosie jeszcze siedzi
A Ty jak przechodzisz? wybierasz się do lekarza przed 8 tygodniem?
Martwi mnie troche brak mdłości i w ogóle za dużo mam obaw. Zadzwonie w poniedziałek do lekarza i się zapytam kiedy mam przyjść.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Karolla. wrote:Martwi mnie troche brak mdłości i w ogóle za dużo mam obaw. Zadzwonie w poniedziałek do lekarza i się zapytam kiedy mam przyjść.
Nie martw się, nie wszystkie przyszłe mamy mają mdłości Bobitta też pisała że gdyby nie zielone kropki to by nawet nie wiedziała poza tym moja bratowa poczuła że jest w ciąży dopiero jak musiała kupić szersze spodnie - tak to też nie odczuwała negatywnie wszystko w porządku, za miesiąc rodzi