X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wiekszosci jest w sladzie to samo, najwazniejsze ze wiem ze mozna go brac :) Jak bedziesz mogła to podaj później nazwe. Moze mamy ten sam :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • kasiuleks Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :) Chcialabym dolaczyc :) Termin wg ostatniej miesiaczki mam na 14.07 :) Mam nadzieje, ze teraz dotrwam z Wami juz do konca :) Milego dnia :)

aisa, majeczka87, Agaax, nowatorka, zgredka lubią tę wiadomość

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaT wrote:
    Myślałam, żeby w poniedziałek przed wizytą zrobić,ale też się cholernie stresuje :( a jaką bete miałaś? :)

1070. Mnie wynik bety bardzo stresuje, więc nie wiem czy jest sens się narażać na kolejny wielki stres, tym bardziej, że do wizyty u lekarza jeszcze troche.

Ja też mam zapchany nos, szczególnie rano...

Dziewczyny mówiłyście już komuś z najbliższych o ciąży? Chyba lepiej powiedzieć już po wizycie, jak uważacie?

• katuni Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny. Sprobuje sie poratowac tym apapem. Herbatki z miodem i cytryna pije w ogromnych ilosciach. Moze pomoze.. Nie wiem gdzie ja takie dziadostwo zlapalam. Naprawde bardzo na siebie uwazam... Wsciekla jestem strasznie... :(
    Kamila ;) wrote:
    Jesli masz takie bóle piersi to moze zerzygnuj z fiszbinów, biustonosz sportowy moze cos zmieni?

Oj fiszbiny w ogole nie wchodza w gre.. Mi nawet bez stanika bardzo ciezko wytrzymac.. Nie wiem moze te bole sie tak nasilily przez to chorobsko.. Nie zycze nikomu. Nie moge sie ruszac naprawde..

Co do spania to ja spie na boku. Ale zawsze tak sypiam. :)

Moj Aniolek <3 10 TC - 03.12.2015 (*)

xnw4ugpjzpag9yqj.png
  • katuni Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:

Dziewczyny mówiłyście już komuś z najbliższych o ciąży? Chyba lepiej powiedzieć już po wizycie, jak uważacie?

Ja narazie nikomu nie bede mowic, mimo, ze jestem juz po wizycie. Stwierdzilismy, ze bedziemy mowic dopiero w grudniu jakos. Nie chcemy zapeszac... Narazie to taka "nasza tajemnica" :) :) :)

xnw4ugpjzpag9yqj.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katuni wrote:
    Dzieki Dziewczyny. Sprobuje sie poratowac tym apapem. Herbatki z miodem i cytryna pije w ogromnych ilosciach. Moze pomoze.. Nie wiem gdzie ja takie dziadostwo zlapalam. Naprawde bardzo na siebie uwazam... Wsciekla jestem strasznie... :(

Oj fiszbiny w ogole nie wchodza w gre.. Mi nawet bez stanika bardzo ciezko wytrzymac.. Nie wiem moze te bole sie tak nasilily przez to chorobsko.. Nie zycze nikomu. Nie moge sie ruszac naprawde..

Co do spania to ja spie na boku. Ale zawsze tak sypiam. :)

A delikatny masaz oliwa po kapieli, próbowałaś?
    Ja mialam duze bole okolo 4-5 tygodnia teraz bola lekko tylko wieczorami.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak Asia napisała spać na razie możemy na każdym boku.

Karola czemu Ty się tak tym HCG przejmujesz? Wynik masz ładny, ciążę potwierdziło- potwierdziło więc co chciała byś więcej? :) ciesz się ciąża :*

My też dopiero w grudniu planujem powiedzieć :) i to chyba na święta. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Karolla., aisa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • katuni Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie probowalam.. Ale nawet nie wiem czy dam rade. Mam balsam do biustu specjalny dla kobiet w ciazy, ale od wczoraj nie jestem w stanie go uzyc. Ja sie naprawde nie moge nawet dotknac. Wczesniej mnie pobolewaly piersi, ale tylko troche. Od wczoraj to jakas masakra.. Myslalam o jakiejs masci przeciwbolowej nawet, ale to raczej nie wchodzi w gre.. Mam nadzieje, ze to faktycznie przez chorobe az tak bola i jak troszke wydobrzeje to przejdzie.
    Czuje sie jakbym je miala bardzo mocno obite. Okropne uczucie.

xnw4ugpjzpag9yqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to już wszyscy wiedzą :D Ja tam nie trzymam w tajemnicy no bo i po co ;)

namea lubi tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze moje cycki tak nie bola :) na razie moge je spokojnie prawie w kazdym niejscu dotknac :)

My powiedzielismy rodzicom i moja przyjaciolka wie ale to tak bo sie domyslila :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi teściowie się chyba domyślaja bo mieliśmy ostatnio imprezę i nie piłam alkoholu. No ale od nas nic nie wiedzą, oni też nie poruszają tego tematu. Ale widać ze tacy jacyś inni sa. Np jak teść palił papierosa a ja chciałam z nim pogadać to powiedział: idź idź nie wdychaj. Chcemy pod choinkę im zrobić jakiś prezent np. Książkę jakąś o tym ze zostali dziadkami a w środku zdjęcie usg. I zapakowane jako prezent pod choinka. No ale zobaczymy jak to będzie. Chyba ze sami wcześniej zaczną temat i będą wypytywac no to powiemy wcześniej. Narazie trzymamy w tajemnicy.

kama005, nowatorka lubią tę wiadomość

hchygox1kst10j9v.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Zasypiam nad ranem ale o super spaniu nie ma mowy :( kto mi odda z objawów senność całodobowa ? ;)
    Może pij melisę? Działa na bezsenność.

nowatorka lubi tę wiadomość

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiedzą dwie koleżanki bardzo bliskie z pracy, mąż i mama moja, której mąż mój wczoraj powiedział :P, mnie nie było nawet w domu wtedy, a ona akurat przyszła ;) ale to jest mama, cokolwiek się by działo to ona i tak wiedzieć będzie, reszcie najwcześniej po USG, ale też myślę czy nie koło świąt. Nie wiem kiedy mąż mój zechce swoim rodzicom powiedzieć, niech sam podejmie decyzjeę. Trochę w nas obawy po tamtej ciąży.

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • kasiuleks Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może powiem coś o sobie, staraliśmy się 48 cykli. W międzyczasie miałam ciaze pozamaciczna, jedno poronienie i ciaze biochemiczna. Mam nadzieję, ze tym razem będzie już wszystko dobrze :)

Gratuluję wszystkim mamusiom :) <3

h44e3e3kpp3ne81z.png
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • namea Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! Mozna sie przylaczyc? :)

aisa, majeczka87, nowatorka lubią tę wiadomość

a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
    hchyvfxm7iotia77.png
  • kasiuleks Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj namea :) gratulacje :) ja też dzisiaj dołączyłam, ale bardzo tutaj dzisiaj cichutko :)

h44e3e3kpp3ne81z.png
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Wam dziewczynki :) Miłego Popoludnia Wam Zycze:)

Kamila ;), Ollaala lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe kolezanki :)

Ja w pracy tak sobie siedze i tak sie zastanawiam bo podbrzusze mnie lekko pobolewa... ale mam nadzieje ze tak ma byc.

kamenkaa lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • MartaT Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też pobolewa, ale podobno to normalne :) nie ma co się na zapas denerwować :)

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez pobolewa, normalne :)

ijpbi09kncb0qlr5.png
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ