Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny u mnie tez kreseczka była blada prawie niewidoczna a jestem mamą bliźniąt. co charakterystycznego z moich dolegliwości ciązowych to mega podwyższona temperatura ciała , mąż mówił że parzyłam , brak koncentracji, bezsenność i brak apetytu wecz wstret do jedzenia w ciazy przytylam tylko 7 kg , a obecnie waze 50 kg już z przytyciem
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Ile nas już jest
Ja od wczoraj czuje sie fatalnie, coś a' la jeliówka Od wczoraj co chwile do toalety + nudności/mdłości.. do tego byłam dziś w pracy to zero ulgi w słabszym dniu dla mnie, a jak na złość był zapierdziel Po pracy miałam jechać na studia, ale zawróciłam do domu bo bym chyba narobiła w gacie i tak leże od 16:00, jedyny kurs jaki robie to do toalety
Miłego wieczorku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:34
-
MartaT wrote:To moja pierwsza beta
W środę dopiero dowiedziałam się,że w ciąży jestem
I wczoraj byłam na becie
Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ciąży. Będziesz robiła drugą bete? Ja chyba sobie dam juz spokój, nie będę się już stresowała. Dowiedziałam sie o ciąży we wtorek Trzymam kciuki za wizytę. Ja nie wiem czy iśc w przyszłym tygodniu czy jeszcze w następnym. Według BBF mam 5 tydzien i 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 22:22
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o objawy to mam katar, taki wodnisty i kicham jak głupia, właśnie dopadła mnie zgaga, a tak to jeszcze ból piersi, senność i wieczorny helikopter w głowie, ale szybko zasypiam więc luzik a no i śluz...dużo kremowego, gęstego, lepkiego śluzu. Mam też lekkie pobolewanie podbrzusza, ciągnięcie i czuję moją macicę. Trochę lędźwie dokuczają, ale nie codziennie i nie cały czas. L4 będzie jak tylko zobaczę na USG. Idę 30.11, to będzie 7t 1 d Bety zrobiłam dwie, więcej nie robię nie chce się stresować i nakręcać, no chyba, że gin mi będzie kazał.
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ciąży. Będziesz robiła drugą bete? Ja chyba sobie dam juz spokój, nie będę się już stresowała. Dowiedziałam sie o ciąży we wtorek Trzymam kciuki za wizytę. Ja nie wiem czy iśc w przyszłym tygodniu czy jeszcze w następnym. Według BBF mam 5 tydzien i 2 dni