Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie robiłam bety. Mnie ona by nie uspokoiła. W Szwecji nie robi się tego badania przy naturalnych ciążach.
Znam przypadki, że przyrost był mniejszy niż 60% po dwóch dniach a ciąża zdrowa do końca. Inny cały czas piękny przyrost a potem i tak poronienie. Nie ma tu reguły i jeśli się zrobiło bete to lepiej jej nie porównywać z wynikami innych. Nie czytać też za dużo w necie bo się można tylko nakręcić niepotrzebnie.
Co do dolegliwości to sporo śluzu, zwiększony apetyt i bolesność piersi przy dotyku. -
angella908 widze ze nie jestem sama ja juz tez sie nie moge doczekac :p choc nie powiem albo juz tak przytylam albo mam takie wzdecia ze niektore spodnie robia sie za ciasne ;d a waga przed ciaza nie byla pokazna bo zaledwie 49 kg przy 170 cm wzrostu. Moj maz sie smieje ze to chyba blizniaki skoro tak szybko widac malutki brzuszek
-
Witam Was Kochane moje
Widzę, że coraz więcej nas! Pięknie się zapowiada przyszłoroczny lipiec:) Pocieszę Was ze też mam straszny apetyt:( jem regularnie, ale gdy przychodzi pora jedzenia to odczuwam straszny głód:( nie wiem jak z tym sobie poradzić. Jak tak dalej bedzię to zostanę beczką a po za tym żadnych wymiotów, czasami lekki mdłości ale nic po za tym. I codziennie czuję się jakbym miała kaca:P pić dużo mi się chcę oraz dziwne uczucie na żołądku. Za dni parę mam wizytę, liczymy z mężem że usłyszymy serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 18:59
-
ojejkus to wy naprawde macie sporo objawów;) ja tylko czasem podbruzsze i to dzieki Bogu juz mi sie nieco uspokoilo i bolące wieksze wrazliwsze piersi. Fakt faktem ciut wiecej jem i bardziej suszy.I tako wiecej to nic;) ot czasem goraco mi sie szybko robi dla mnie moze tak zostac do porodu zero zaparc zero mdlosci, zero metalicznego smaku i zero wzdec;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Bolą was piersi? Bo mnie nie bardzo. Czasami przy dotyku...
Ja z niecierpliwością czekam na wynik bety i progesteronu... Boże jak ja się stresuje...
Witam nowe koleżanki,
Mówię że lutka nie pomaga bo tego nie odczuwam... Może ten dupek coś pomoże bardziej... -
Dziękuję za miłe przywitanie jest mi niezmiernie miło
Bolą mnie piersi nawet bardzo i nie spodziewałam się,że tak szybko zaczną puchnąć
Moja beta z dnia wczorajszego: 771,20
Wizytę u lekarza mam w poniedziałek o 17:40, strasznie się niecierpliwię -
Witam nowe dziewczyny im nas więcej tym weselej . Tyle tu dzisiaj nowych informacji że w wolnej chwili nadrobię . MartaT ja też w poniedziałek mam wizytę tyle że o 19 i też sie niecierpliwię . Zdrówka mamusie spokojnych i łagodnych objawów mnie niestety wiele zapachów doprowadza do wymiotów .
-
MartaT wrote:Dziewczyny do jakiego czasu planujecie pracować?
Czy któraś z was jest już na zwolnieniu ?
Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i dostałam zwolnienie dziś byłam u dyrekcji i zareagowała zaskakująco dobrze !MartaT lubi tę wiadomość
-
kama005 wrote:Szczerze mówiąc to ja powinnam być ze względu na charakter swojej pracy... Ale na razie się nie wybieram... Zawsze mi mówiono że do 3 miesiąca się nie mówi pracodawcy...