Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
izulala wrote:Wróciłam od gina. Serduszko jest. Fasolka ma 5 mm ale standardowo musi cos byc nie tak.. ;( endometrium i za szybko macica sie powiekszyla.... oczywiście zero wyjaśnienia... za tydzień usg boje sie
Izula, najważniejsze, że jest serduszko. Może zadzwoń do lekarza, albo idź kontrolnie do innego? Tydzień stresu to dużo, a musisz odpoczywać i się relaksować, bo fasola czuje wszystko.
Moje usg oglądało 3 lekarzy i dopiero poczułam się spokojniejsza.
izulala wrote:Ja jestem z Olsztyna
do którego lekarza chodzisz? koleżanki chodziły do Wańczyka i są bardzo zadowolone.MartaT lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Witam nowe dziewczyny
Ja chodze do gina też na NFZ bo mam do niego z 1 km a do tego nie ma kolejek. Chociaż jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to jego sprzęt, najlepszy nie jest ;/
U mnie nadal ciąża przechodzi spokojnie jedynie ból piersi.
Agaxx kiedyś mieszkałam w Rybnikuaisa, Agaax, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:A spróbuj może tylko zobaczyć czy Tobie zadziała podam Ci stronę
https://global.thebump.com/tickers
izulala nie martw się, ważne że serduszko jest :* wierze że wszystko będzie dobrze :* a stres to teraz Twój wróg
-
namea wrote:
Nowatorka mieszkam w Emiratach Arabskich i wlasnie rozmyslam gdzie mam rodzic. Tu niestety nie dostaje sie zwolnienia w ciazy, a platnego urlopu macierzynskiego jest 45 dni. Z kolei jak bede rodzic w Polsce to musialabym wyjechac najpozniej w 6tym miesiacu, bo potem do samolotu nie wpuszczaja. Ech...
No to masz niezly orzech do zgryzienia zeby zdecydowac. moge ci tylko poradzic zebys myslala o sobie i robila to co uwazasz najlepsze dla ciebie i malenstwa no ale tez nie nalezy panikowac z 2 strony. a twoj maz co na to ? ps. jeszcze troche czasu masz zeby przeanalizowac wszystkie za i przeciw. A moge spytac co cie az tak daleko sprowadzilo ?
Evanlyn szybko cie mdlosci dopadly. nie zazdroszcze
Nanatasza wrote:ja też w czwartek - będzie szczęśliwy dzień!!
Evanlyn wrote:nie mogę się doczekać żeby usłyszeć serduszko dzisiaj dalej mam jakiś płaczliwy dzień, okropnie się czuje straszna zołza ze mnie od dwóch dni heh
ja tak mialam na samym poczatku jak sie chyba zagniezdzalo. mialam napady takich smutow hormonalnych i to kompletnie bez powodu tak sie zle smutno czulam, straszne uczucie. ale potem przeszlo i juz mam nadzieje nie wroci
Izulala kurcze ci lekarze. walna haslo i nie wytlumacza. trzeba zawsze sie dopytywac bo potem czlowiek zostaje z jakims lekiem. jak bardzo sie stresujesz to albo sie go spytaj o wyjasnienie albo podejdz do innego. mozliwe tez ze nic nie masz a on zobaczyl zle na usg. obraz usg jest subiektywna rzecza i wiem niestety z bardzo zlego doswiadczenia ze czasem lekarze potrafia zinterpretowac rzeczy ktorych nie ma. Ale super ze widzialasWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:01
namea lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ja mam nadzieje że szybko przejdzie.. Godzinę próbuje już zjeść śniadanie i męczę tą już zimną owsiankę, u mnie to nie jest normalne
oj.. wspomniałaś o owsiance a mi od razu niedobrze..
kochana musisz coś jeść, popróbuj może innych dań?
ja dziś chleb w jajku
dziewczyny, czy Wy też się na pracy skupić nie możecie?
kurde, całkiem jakaś bezproduktywna jestemstarania od 2007
heh, ja ostatnio, jak nie wiedziałam jeszcze o ciąży, zrobiłam zakupy, włożyłam do samochodu, usiadłam na miejscu pasażera i czekam.. dopiero po chwili do mnie dotarło, że to ja kierowcą jestem
to chyba tak ma być
kama005, Ejrene, Karolina_karolina, Agaax, kasiuleks, niezapominajka lubią tę wiadomość
starania od 2007
Nanatasza wrote:oj.. wspomniałaś o owsiance a mi od razu niedobrze..
kochana musisz coś jeść, popróbuj może innych dań?
ja dziś chleb w jajku
dziewczyny, czy Wy też się na pracy skupić nie możecie?
kurde, całkiem jakaś bezproduktywna jestem
-
Nanantasza z tym somochodem sie sie ubawilam
Nowatorka jestem tu juz prawie 9 lat. Wyjechalam po studiach do pracy na rok i tak juz siedze. Bardzo tesknie za Rodzina, ale chociaz pogode mam zawsze ladna
nowatorka, Agaax lubią tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Ja dzisiaj byłam u lekarza i potwierdził ciążę. Udało się nam w 4 cyklu starań.Bardzo się cieszę, ale jednocześnie czuje strach bo w lutym tego roku straciłam dziecko w 24 tygodniu ciąży. Cały czas boję się że teraz też może coś się wydarzyć
namea, kama005 lubią tę wiadomość