X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • MartaT Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I moja ginekolog dała mi do kolejnej wizyty zwolnienie, czyli na 2 tyg. :)

Edka lubi tę wiadomość

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Pojawił sie nowy drugi watek dla lipcowe Mamusie 2016, wiecie o co chodzi?
    wlasnie nei wiem. nawet spytalam czy moge dolaczyc bo moze mnie tam nie chca... ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • MartaT Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Pojawił sie nowy drugi watek dla lipcowe Mamusie 2016, wiecie o co chodzi?
    Widziałam właśnie i też się nad tym zastanawiałam :)

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem jeden watek wystarczy, lepiej jak jest w jednym miejscu wiecej osób. Ale kazdy ma swoje zdanie ;)

Nanatasza lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Moim zdaniem jeden watek wystarczy, lepiej jak jest w jednym miejscu wiecej osób. Ale kazdy ma swoje zdanie ;)
    Pewnie to przeze mnie, bo nie nadazam dopisywać nowych lipcowek. No cóż, na razie nie mam zbyt dużo czasu... Ogarnę się jak pójdę na wolne.

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe...a co to za problem czy ktos jest wcześniej czy troszke później wpisany :D Przecież kazda ma swoje zycie prywatne i obowiązki ;)

marchewa, MartaT, aisa lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem pare słow:
    1. Nikogo to nie jest wina
    2.Kazdy ma prawo miec inne zdanie
    3.Nie każdy lubi duze tłumy gdzie zaczyna robic sie pewna grupka zamknieta ludzi.
    4.Nikt nikogo do niczego nie zmusza i każdy ma prawo wyboru.

Zeby nie było więcej wątpliwosci udzieliłam wam odpowiedzi na temat nowego wątku.
    Dziekuje za uwage.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:25

marchewa, Agnieś lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 1140

Progesteron 20ng/mol

nowatorka, namea, Nanatasza, majeczka87 lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie widze zeby tu sie jakies grupki tworzyly, wrecz przeciwnie, jest dosc haotycznie no ale moze jestem malo uwazna ;)

Nanatasza lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od gina wszystko pięknie nawet tętno było widoczne tyle ze mam torbiel na prawym jajniku . I na szczęście moje zatrucie mnie opuściło w porę ;-)

nowatorka, aisa, kasiuleks, Edka lubią tę wiadomość

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Basiulka Debiutantka

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka-koloru ależ Ci zazdroszczę że już widziałaś serduszko:) ja czekam do poniedziałku na wizytę, strasznie nie mogę się już doczekać:)

0d1ys65gfed679d5.png
  • jamajka30 Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny za ciepłe przyjęcie :) odrazu człowiekowi sie cieplej na serduchu robi :)

u mnie kolejna wizyta na początku grudnia. do tego czasu cała tablica badan do wykonania. do tej pory cieszyłam sie ze nawet nie czuję ze w ciązy jestem ale od kilku dni meczą mnie mdłosci :( masakra jakaś dzisiaj zaprzyjaźniłam sie z toaletą. jak tak dalej bedzie to zostanie ona moja wierną kompanką hehe :) no ale czego sie nie zniesie :P

aisa lubi tę wiadomość

• Basiulka Debiutantka

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to widzę że dziś dzień mdłości, u mnie też była kulminacja, każdy zapach wywoływał "burzę" ;) nie rozstawałam się z toaletą na dłużej niż godzinę;/ ale dokładnie tak jak mówisz wszystko da się znieść, wiedząc że mała kruszynka w nas rośnie:)

aisa lubi tę wiadomość

0d1ys65gfed679d5.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiulka tez w poniedzialek mam wizyte :) to będzie poczatek 6 tygodnia.

Basiulka lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Basiulka Debiutantka

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama- super, będziemy więc razem się niecierpliwić:) u nas już będzie wtedy 7 tydzień, więc mam wielką nadzieję że usłyszę serduszko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 21:34

0d1ys65gfed679d5.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Chciałbym do Was nieśmiało dołączyć jeśli mnie przyjmiecie ;)Gratuluję wszystkim i życzę bezproblemowych ciąż :) Belly wyznacza mi termin na 19 lipca. U mnie dziś 13dpo beta 83 mlU/ml, pierwszą wizytę u gina mam 19 listopada.

aisa, kasiuleks, Basiulka, nowatorka, Karolina_karolina, Nanatasza, majeczka87, Ejrene lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Cześć Dziewczyny :) Chciałbym do Was nieśmiało dołączyć jeśli mnie przyjmiecie ;)Gratuluję wszystkim i życzę bezproblemowych ciąż :) Belly wyznacza mi termin na 19 lipca. U mnie dziś 13dpo beta 83 mlU/ml, pierwszą wizytę u gina mam 19 listopada.
    Ooo witaj. To masz tego samego dnia co ja. Bedziemy razem odliczac

Wiola90 lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • namea Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! U mnie dzisiaj piekny dzien, jak dla mnie mogloby juz byc chlodniej i troche popadac :P coraz ciezej mi sie wstaje, dzisiaj najchetniej zostalabym w domu :D wczoraj powiedzialam szefowi, ze jestem w ciazy. Bardzo sie ucieszyl, gratulowal. Taka mila reakcja :)

Dziewczyny a pijecie kawe? ja sobie od czasu do czasu pozwalam na jedna latte, ale w necie tyle informacji, ze oszalec mozna! Przestaje to czytac :)

MartaT :) beta jak sie patrzy! Ja jeszcze nie robilam, moze powinnam? A 5mm to juz calkiem calkiem spory zarodek! gratulacje :)

Witam nowe lipcowki!

a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
    hchyvfxm7iotia77.png
  • Nanatasza Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    namea, ja piję kawę, 1 dziennie, słabą, rozpuszczalną z połową mleka.. ale wczoraj kupiłam taką,70% inka 30% normalna, może choć smakiem kawy oszukam. Lekarz nie zabraniał, ale czuję, że ciśnienie mi po kawie rośnie, a to raczej nie do końca chyba dobre?

mam nadzieję, że się nie narażę, ani nie wywołam wilka z lasu - ja nie mam żadnych mdłości.. fakt po każdym posiłku czy napoju odbija mi się okrutnie, lodówka mi śmierdzi, zmywarka tym bardziej! ale nie mam wymiotów.
    Babka w szpitalu mnie nastraszyła, że jak nie wymiotuję to niedobrze. Ale pewnie każda z nas inna i inaczej przechodzi.

Miłego dnia wszystkim!!

Namea, weź trochę deszczu z Mazur, tu pada 2 dzień!

starania od 2007
    mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
    "..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
    ivf czerwiec 2016 [*] [*]
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ