Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Moim zdaniem jeden watek wystarczy, lepiej jak jest w jednym miejscu wiecej osób. Ale kazdy ma swoje zdanie
-
nick nieaktualnyPowiem pare słow:
1. Nikogo to nie jest wina
2.Kazdy ma prawo miec inne zdanie
3.Nie każdy lubi duze tłumy gdzie zaczyna robic sie pewna grupka zamknieta ludzi.
4.Nikt nikogo do niczego nie zmusza i każdy ma prawo wyboru.
Zeby nie było więcej wątpliwosci udzieliłam wam odpowiedzi na temat nowego wątku.
Dziekuje za uwage.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:25
marchewa, Agnieś lubią tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny za ciepłe przyjęcie odrazu człowiekowi sie cieplej na serduchu robi
u mnie kolejna wizyta na początku grudnia. do tego czasu cała tablica badan do wykonania. do tej pory cieszyłam sie ze nawet nie czuję ze w ciązy jestem ale od kilku dni meczą mnie mdłosci masakra jakaś dzisiaj zaprzyjaźniłam sie z toaletą. jak tak dalej bedzie to zostanie ona moja wierną kompanką hehe no ale czego sie nie zniesieaisa lubi tę wiadomość
-
ooo to widzę że dziś dzień mdłości, u mnie też była kulminacja, każdy zapach wywoływał "burzę" nie rozstawałam się z toaletą na dłużej niż godzinę;/ ale dokładnie tak jak mówisz wszystko da się znieść, wiedząc że mała kruszynka w nas rośnie:)
aisa lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny Chciałbym do Was nieśmiało dołączyć jeśli mnie przyjmiecie ;)Gratuluję wszystkim i życzę bezproblemowych ciąż Belly wyznacza mi termin na 19 lipca. U mnie dziś 13dpo beta 83 mlU/ml, pierwszą wizytę u gina mam 19 listopada.
aisa, kasiuleks, Basiulka, nowatorka, Karolina_karolina, Nanatasza, majeczka87, Ejrene lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola90 wrote:Cześć Dziewczyny Chciałbym do Was nieśmiało dołączyć jeśli mnie przyjmiecie ;)Gratuluję wszystkim i życzę bezproblemowych ciąż Belly wyznacza mi termin na 19 lipca. U mnie dziś 13dpo beta 83 mlU/ml, pierwszą wizytę u gina mam 19 listopada.
Wiola90 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry! U mnie dzisiaj piekny dzien, jak dla mnie mogloby juz byc chlodniej i troche popadac coraz ciezej mi sie wstaje, dzisiaj najchetniej zostalabym w domu wczoraj powiedzialam szefowi, ze jestem w ciazy. Bardzo sie ucieszyl, gratulowal. Taka mila reakcja
Dziewczyny a pijecie kawe? ja sobie od czasu do czasu pozwalam na jedna latte, ale w necie tyle informacji, ze oszalec mozna! Przestaje to czytac
MartaT beta jak sie patrzy! Ja jeszcze nie robilam, moze powinnam? A 5mm to juz calkiem calkiem spory zarodek! gratulacje
Witam nowe lipcowki!
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
hej dziewczynki
namea, ja piję kawę, 1 dziennie, słabą, rozpuszczalną z połową mleka.. ale wczoraj kupiłam taką,70% inka 30% normalna, może choć smakiem kawy oszukam. Lekarz nie zabraniał, ale czuję, że ciśnienie mi po kawie rośnie, a to raczej nie do końca chyba dobre?
mam nadzieję, że się nie narażę, ani nie wywołam wilka z lasu - ja nie mam żadnych mdłości.. fakt po każdym posiłku czy napoju odbija mi się okrutnie, lodówka mi śmierdzi, zmywarka tym bardziej! ale nie mam wymiotów.
Babka w szpitalu mnie nastraszyła, że jak nie wymiotuję to niedobrze. Ale pewnie każda z nas inna i inaczej przechodzi.
Miłego dnia wszystkim!!
Namea, weź trochę deszczu z Mazur, tu pada 2 dzień!
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]