Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Miłego dnia wszystkim
izulala wrote:Wróciłam od gina. Serduszko jest. Fasolka ma 5 mm ale standardowo musi cos byc nie tak.. ;( endometrium i za szybko macica sie powiekszyla.... oczywiście zero wyjaśnienia... za tydzień usg boje sie
Mialam lekarza ktory cos powiedzial i nie wyjasnil Ah...torszke puscily mi nerwy wtedy powiedzialam mu co mysle i wiecej do niego nie poszlam. Tak jakby nie rozumieli co niektórzy tak jest "to" wszystko dla nas ważne jak sie martwimy.
teraz mam lekarza ktory tlumaczy mi wszystko.
Co do Twojej fasolki to wielkość jest w porzadku z tego co wiem. Jesli bylo by cos poważnego to sadze ze lakarz skierowałby Ci na jakies np. badania?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:05
namea lubi tę wiadomość
-
ona2012 wrote:Ja dzisiaj byłam u lekarza i potwierdził ciążę. Udało się nam w 4 cyklu starań.Bardzo się cieszę, ale jednocześnie czuje strach bo w lutym tego roku straciłam dziecko w 24 tygodniu ciąży. Cały czas boję się że teraz też może coś się wydarzyć
-
Witam się i ja ja dzisiaj umieram dopadło mnie jakieś zatrucie pokarmowe albo grypsko od rana wszystko ze mnie leci a dzisiaj wizyta u gina pójdę jesli uda mi sie załagodzic to dziadostwo .
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Nutka koloru zdrowiej szybciutko.
Ja sie staram nie myslec negatywnie ale to nie takie latwe...
Kurde ale brzydka pogoda... ja Cie krece... musialo sie rozpadac w Warszawie? Do dupy z tym ..
Zjadlam sobie obiad w macu i juz jestem w pracy -
MartaT wrote:Już wynik mojej bety znam:
05.11.2015 771
09.11.2015 3309
Pani z laboratorium mówiła,że beta prawidłowo rośnie
Pieknie rosnie
Janajka basiulka witamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:26
MartaT lubi tę wiadomość
-
Gratuluje i życzę spokojnych i bezproblemowych 9 miesięcy
Październikowa ListopadowkaEdka, Basiulka, nowatorka, MartaT, aisa lubią tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj u ginekologa mój zarodek ma 5mm, także jest tyci,tyci ogólnie wszystko jest jak na razie w porządku za dwa tygodnie mam kolejną wizytę i już będę mogła zobaczyć jak serduszko bije
nowatorka, kasiuleks, majeczka87, aisa, Karolla., Nanatasza lubią tę wiadomość