Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane!
Nadrobiłam cały weekend w końcu Witam nowe Lipcówki Myślę, że udało mi się Was wszystkie umieścić w pierwszym poście.
Weekend miałam tragiczny, wymioty i inne rzeczy... Ale dziś już lepiej, choć marzę o tym aby jakimś cudem znaleźć się w łóżku, pod kołderką i spaaaać
Nie mogę doczekać się czwartku i wizyty. Mam nadzieję usłyszeć tylko same dobre rzeczy
Miłego dniaEvanlyn, oldżi, Nanatasza, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
MartaT ja wczoraj myślałam że wariuje z tymi bólami brzucha bolały jakbym miała za chwilę @ dostać już myślałam że na poważnie za chwilę dostanę wczoraj miałam termin @... Dzisiaj też pobolewa
Dzisiaj też mój pierwszy dzień porannych mdłości jeszcze nie jadłam śniadania i nie mogę się zmusić bo zbiera mnie na wymioty a myślałam że spokojnie będę przechodziła ciąże
-
oldżi dla mnie to tylko pomarzyc taki urlop... rok 80% platne, nawet bym sie nie zastanawiala!
marchewka dzieki, ze mnie dodalas
evanlyn ja tez mialam takie bole jak na okres, ale teraz juz coraz mniej. A wczoraj ciaza potwierdzona u gina.Evanlyn lubi tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
namea wrote:oldżi dla mnie to tylko pomarzyc taki urlop... rok 80% platne, nawet bym sie nie zastanawiala!
marchewka dzieki, ze mnie dodalas
evanlyn ja tez mialam takie bole jak na okres, ale teraz juz coraz mniej. A wczoraj ciaza potwierdzona u gina.
Dzięki za pocieszenie, mam nadzieję że będą lżejsze
-
marchewa wrote:Nie mogę doczekać się czwartku i wizyty. Mam nadzieję usłyszeć tylko same dobre rzeczy
Miłego dnia
ja też w czwartek - będzie szczęśliwy dzień!!
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Evanlyn dzisiaj pierwszy dzien 6ego tygodnia za dwa tygodnie moze juz uslysze serduszko. A u Ciebie na pewno bedzie wszystko ok.
Ciekawa jestem Waszych pierwszych wizyt :Evanlyn lubi tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Wróciłam od gina. Serduszko jest. Fasolka ma 5 mm ale standardowo musi cos byc nie tak.. ;( endometrium i za szybko macica sie powiekszyla.... oczywiście zero wyjaśnienia... za tydzień usg boje sie
marchewa lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Nanatasza wrote:hej dziewczyny - w końcu w domu i przed własnym komputerem, w końcu popracuję
Oj dużo miałam do nadrobienia, tak się rozpisałyście
Gratuluję wszystkim mamusiom
Widzę, że o diecie rozmawiałyście - u mnie zmiana, w ogóle mnie nie ciągnie do słodyczy, do niczego, co słodkie, za to zajadam się papryką czerwoną!
Do lekarza chodze prywatnie - ostatnio wziął 130zł za wizytę, normalnie bierze 150, ale zobaczymy, jak będę chodzić może da rabat
W szpitalu miałam zrobiony cały pakiet badan, generalnie jest ok. W 34dc beta 1310, w 36 dniu 2900!! Pęcherzyk jedynie malutki.. ale w czwartek mam wizytę i licze na to, że pięknie podrósł
Dziewczyny, czy jest któraś z warmińsko-mazurskiego?
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
izulala wrote:Wróciłam od gina. Serduszko jest. Fasolka ma 5 mm ale standardowo musi cos byc nie tak.. ;( endometrium i za szybko macica sie powiekszyla.... oczywiście zero wyjaśnienia... za tydzień usg boje sie
-
Cześć
Chyba każda nie może się serduszka doczekać
Ja też chodzę do ginekologa na NFZ. Prywatnie też przyjmuje ale skoro mogę za darmo to tylko głupi by nie skorzystał a w razie jakiś moich wątpliwości zawsze mogę do niego prywatnie podskoczyć pomiędzy wizytami. Z kolejkami nie ma problemu bo mam na daną godzinę i ewentualnie jak jest jakiś poślizg to czekam na swoja kolej. Na następną wizytę umawia mnie położna bezpośrednio po wizycie za tyle za ile lekarz każe tak że też wygodnie bo wydzwaniać nie muszę.
Ja znowu po bezsennej nocy spałam może ze 3 godziny razem. może mi odda któraś trochę swojej senności ciążowej?
A i która jest mądrzejsza i powie mi jak zrobić żeby nie wyświetlało mi tego linka w podpisie tylko suwaczek? Skopiowałam ten kod co powinnam i dupa... a że uparłam się akurat na ten to teraz zła jestem że mi nie wyświetlaaisa, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Izulala wszystko bedzie dobrze
Mnie podbrzusze ponolewa co jakis czas jak na @ ale i czasami kluje orawa kub lewa strona. Piersi bola wciaz tylko przy dotyku ale w wuekszej ilosci miejsc niz wczesniej.
Dzisiaj powtorze betę bo musze miec pewnosc ze jest wszystko ok. potwm mam zrobic w czwartek lub piatek. To lredzej zrobie w srode i piatek a wsobote pojde do gin z wynikami. I w poniedzialek 16ego USG -
Ejrene wrote:Cześć
Chyba każda nie może się serduszka doczekać
Ja też chodzę do ginekologa na NFZ. Prywatnie też przyjmuje ale skoro mogę za darmo to tylko głupi by nie skorzystał a w razie jakiś moich wątpliwości zawsze mogę do niego prywatnie podskoczyć pomiędzy wizytami. Z kolejkami nie ma problemu bo mam na daną godzinę i ewentualnie jak jest jakiś poślizg to czekam na swoja kolej. Na następną wizytę umawia mnie położna bezpośrednio po wizycie za tyle za ile lekarz każe tak że też wygodnie bo wydzwaniać nie muszę.
Ja znowu po bezsennej nocy spałam może ze 3 godziny razem. może mi odda któraś trochę swojej senności ciążowej?
A i która jest mądrzejsza i powie mi jak zrobić żeby nie wyświetlało mi tego linka w podpisie tylko suwaczek? Skopiowałam ten kod co powinnam i dupa... a że uparłam się akurat na ten to teraz zła jestem że mi nie wyświetlaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 09:53
-
A ja się zastanawiałam dlatego akurat na ten się uparłaś
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:A ja się zastanawiałam dlatego akurat na ten się uparłaś
A spróbuj może tylko zobaczyć czy Tobie zadziała podam Ci stronę
https://global.thebump.com/tickers
izulala nie martw się, ważne że serduszko jest :* wierze że wszystko będzie dobrze :* a stres to teraz Twój wróg