Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój sprawdzał też ręcznie. Boleć nie bolało, ale przyjemne nie było - trochę się zdziwiłam, bo normalnie przy takim badaniu nie czuję nic. Podobno to ze względu na mocniejsze ukrwienie, a może głupio było mu się przyznać, że był dziś mniej delikatny.
-
Patutka wrote:Też muszę brać luteine na tą szyjkę 32 mm....
I strasznie się boję, a wizyta nfz dopiero 19.02 nie wiem jak to wytrzymam....
Będę go molestować żeby zmierzył...
Narazie się oszczędzam i niby brzuch nie taki twardy ale Bóg wie jak wyjdzie z tą szyjką...
A kiedy masz teraz wizytę? I co Ci lekarz powiedział?
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Milcia wrote:Zaliczyłam serię psiknięć i całe podbrzusze mnie teraz boli, jakby mi się coś w środku odrywało... Mam nadzieję, że nic się nie stało.
Mi robi tylko przez brzuch i szyjke tez tak sprawdza, tylko nizej ta sonda troche zjezdza na sam dol brzucha. Usg dopochwowego juz sie chyba teraz nie robi. Nawet jak bylam w szpitalu to mnie zbadali samolotem i jakims innym przyrzadem ale usg mi robili przez brzuch i szyjke tez tak sprawdzaliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 17:40
-
izulala wrote:Wizytę msm pojutrze tj 10. 02. Powiedział tylko ze jest krotsza niz srednio no i zobaczymy. Spytalam czy musze lezec itp a on ze tylko oszczędzać. ...
Odezwiesz się do mnie po wizycie i powiesz co i jak? Mamy podobnie...
Mi też kazał brać magnez, lutke i nospe i leżeć.
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
ciężko Was nadrobić od rana;)dzięki za "pokoikowe" rady - zostanę pewnie na początek przy kąciku w sypialni.
kot bury - najsłodsze zdjątko siusiaka jakie widziałamgratulacje:)
mamuśka - wow! zaszalałaś, super zakupy:D
co do szyjki - ja mam sprawdzaną na każdej wizycie i choć to trwa krótko to tego nie cierpię;/ nigdy mi nic o długości nie mówiła, słyszę tylko, że wszystko dobrze więc ufam;) USG mam teraz przez brzuch cały czas.aisa, mamuśka1, kot_bury, Agaax lubią tę wiadomość
-
kot_bury świetne zdjęcia, gratuluję synka:)
mamuśka1 ale perełki upolowałaś, widzę, że wszystko w bardzo dobrym stanie.U mnie zazwyczaj body są sprane...jutro sie przejdę i może coś upoluję:)Ja póki co mam 12 sztuk spodni ale w różnych rozmiarach i już mi się wydaje za dużo:Pmamuśka1 lubi tę wiadomość
-
stokrotka2013 wrote:Gratulacje wizyt
i udanych zakupów
Ja właśnie upiekłam rożki z ciasta francuskiego z nadzieniem czekoladowo-bananowo-cytrynowym pachnące nieziemsko aż mnie skręca hihi ale czekam cierpliwie aż przestygną
Ja się jutro biorę za szarlotkę,juz sobie jabłka przesmażyłam:) akurat to będzie taka mała nagroda za wizytę w labo- jutro robię krzywą cukrową, więc smaczna glukoza przede mną -
Hej Dziewczynki!
Ostatnio mnie dosyć długo nie było, spowodowane to było brakiem czasu, właśnie biorę się powoli za nadrabianie. Trochę mi się zejdzie widzę
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w jak najlepszym porządkuBędziemy mieli dziewczynkę, a imię mamy już wybrane NADIA
przytyłam "aż" 7 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 18:14
Ejrene, aisa, mamuśka1, nowatorka, Gagaga, kot_bury, eve90, Zuzulka88, _analiza, alexxx, Agaax lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ja mam i tak i tak
Dziecko przez brzuch sprawdza, a dopochwowo szyjkę.
U mnie robił ostatnio przez brzuch a cała resztę sprawdza na samolocie.Odnośnie długości nic mi nigdy nie mówił więc chyba wszystko ok. Wizytę mam teraz w piątek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 18:17
-
MartaT wrote:Hej Dziewczynki!
Ostatnio mnie dosyć długo nie było, spowodowane to było brakiem czasu, właśnie biorę się powoli za nadrabianie. Trochę mi się zejdzie widzę
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w jak najlepszym porządkuBędziemy mieli dziewczynkę, a imię mamy już wybrane NADIA
przytyłam "aż" 7 kg
Fajnie, że wszystko okej i imię śliczneMartaT lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️