Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Mi na samolocie nawet robi USG przez brzuch nie przechodze nigdzie
. Czemu tak szybko na glukozę idziesz? Mialaś naczczo podwyzszoną?
No właśnie nie wiem...zaznaczył żebym zrobiła na następną wizytę więc zrobię-wizyta w piątek.Ogólnie to zawsze miałam w tej górnej granicy.Ale szczerze wam powiem, że nie wiem jak to jest bo przez jakis czas byłam na dicie o niskim indeksie glikemicznym i na prawdę ograniczałam to słodkie a glukoza po pewnym czasie i tak wyszła na takim samym poziomie...jaki z tego morał?olać diety:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 18:51
-
Kochane pochwale się dzisiejszymi małymi zakupami
przewijak i pieluszki muślinowe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4489532b6be1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c10fad19fb5.jpgkot_bury, Ejrene, MartaT, eve90, Sanna, majeczka87, jusella, mamuśka1, Zuzulka88, Telashe lubią tę wiadomość
-
Smile wrote:No właśnie nie wiem...zaznaczył żebym zrobiła na następną wizytę więc zrobię-wizyta w piątek.Ogólnie to zawsze miałam w tej górnej granicy.Ale szczerze wam powiem, że nie wiem jak to jest bo przez jakis czas byłam na dicie o niskim indeksie glikemicznym i na prawdę ograniczałam to słodkie a glukoza po pewnym czasie i tak wyszła na takim samym poziomie...jaki z tego morał?olać diety:)
Jak zaznaczył to pewnie zrób. Gdzieś czytałam że cukrzyca ciążowa ujawnia się dopiero po dwudziestym którymś tygodniu, a teraz można wykryć stan przed cukrzycowy ale ja tam się jeszcze nie wglębiałam za bardzo w ten temat.
Mi chyba zapomniał teraz mocz zlecić bo nic nie dał, a mocz to chyba za każdym razem trzeba? -
Nio pewnie ze tak ..... powinien mnie zbadac... tym bardziej ze od tego kaszlu moja szyjka moze byc w oplakanym stanie... najwyzej ze zapytam czy nie trzeba podczas ciazy badac dlugosci szyjki... o jaaaa jak Ci lekarze sa czasem nieogarnieci...
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
ja zaczynam zbierac wyprawke od kupna lozeczka zeby bylo gdzie to trzymac i przemeblowania i wywieznienia do rodzicow reszty niepotrzebnych rzeczy;) malowanie pokoju i kupno ruszy lawine czyli pod koniec lutego jakos;)
Telashe, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ejrene na Allegro
pieluszki Babyono ja wzięłam te miętowe i seledynowe
a te pieluchy są super jakości, ma takie moja koleżanka i mają dużo zastosowań od lekkiego przykrycia do karmienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 19:29
Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
-
oldżi wrote:Ejrene na Allegro
pieluszki Babyono ja wzięłam te miętowe i seledynowe
a te pieluchy są super jakości, ma takie moja koleżanka i mają dużo zastosowań od lekkiego przykrycia do karmienia
Właśnie moja koleżanka też je polecawięc też planuje je kupić
mówiła że nawet lepsze są od tych z motherhood.
-
Patutka wrote:To ja Ci wysyłam zaproszenie.
Odezwiesz się do mnie po wizycie i powiesz co i jak? Mamy podobnie...
Mi też kazał brać magnez, lutke i nospe i leżeć.kot_bury lubi tę wiadomość
Sergiusz
-
Naditta wrote:Dziewczyny, a możecie mi powiedzieć, gdzie znaleźć jakąś fajną pomocną listę z wyprawką? Szukałam w internecie, ale to nie taka prosta sprawa
Sergiusz
-
majeczka87 wrote:ja zaczynam zbierac wyprawke od kupna lozeczka zeby bylo gdzie to trzymac i przemeblowania i wywieznienia do rodzicow reszty niepotrzebnych rzeczy;) malowanie pokoju i kupno ruszy lawine czyli pod koniec lutego jakos;)
potrwa pewnie do soboty. Jutro przyjeżdża segment i koooniec, no może poza drobiazgami
Sergiusz
-
Hej dziewczyny
Telashe, śliczna ścianaMa może też coś wykombinuję, ale małe na początku będzie u nas w pokoju. A później się zobaczy
Kocie, śliczne zdjęciaI faktycznie, wątpliwości już mieć nie możesz
Nowa, ja od jakiegoś czasu miałam wybrane imię dla synka- Tobiasz. Ale kuzynka w maju ma urodzić Tobiasza, więc zostałam bez imieniaAle mam jeszcze cień nadziei, że będziemy mieć dziewczynkę, wtedy będzie Daria
Mamuśka, super zakupyJa czekam na potwierdzenie płci i wtedy ruszę pełną parą
Ejrene, ja ostatnio robiłam mocz i morfologię, wyszło wszystko w normie i na następną wizytę mówiła, że nie muszę robić żadnych badań.
A ja wczoraj horror przeżywałamZaczytałam się w wannie, woda przestygła więc sobie dolałam gorącej. Po chwili zorientowałam się że przesadziłam z temperaturą, było 39 stopni. Szybko się umyłam i wyskoczyłam z wanny. Po chwili zaczął boleć mnie brzuch
I tak bolał do rana. Na szczęście w ciągu dnia przestał już boleć i teraz jest oki
-
Zuzulka88 wrote:Nowa, ja od jakiegoś czasu miałam wybrane imię dla synka- Tobiasz. Ale kuzynka w maju ma urodzić Tobiasza, więc zostałam bez imienia
Ale mam jeszcze cień nadziei, że będziemy mieć dziewczynkę, wtedy będzie Daria
)Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Sergiusz
-
ja dzisiaj poszperałam na allegro. Podlinkowałam mężowi produkty... Może i trochę drożej ale z opcją paczkomatu bo mnie kurierzy wkurzają a ja lubię odbierać wtedy kiedy ja mam czas
Ja jak poznam płeć to też już zaszaleję pełną parą.