Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama, chyba o ten link Ci chodzi
Zapisałam sobie więc podrzucę
https://picasaweb.google.com/112434118228377050741/ChecklistyDlaDziecka?feat=directlink#6248313087317644610Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 20:34
-
Dziewczyny wczoraj miałam 38.1 gorączki. Zazylam 1 tabletkę apapu bo zaczęła niepokojąco rosnąć. Przeszla gorączka i dziś tylko katar i ogóle osłabienie. Ale nie w tym rzecz. Dzisiaj od 4 rano Marcel strasznie się wierci. Od prawej do lewej. Czuję go jak leżę, siedzę. Praktycznie parę razy na godzinę. Boję się ze coś jest nie tak a wizyta dopiero we środę. Czasem tak się kręci że skora się podnosi. Raz czuję ruchy na samym dole raz poniżej pępka. Sama nie wiem co myśleć.
Czy to jest normalne???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 20:57
2 lipca 2016r. Marcel -
Zuzulka- ale mnie nastraszyłaś teraz. Bo ja ogólnie nie kąpę się w jakiejś mega gorącej wodzie ale podejrzewam ze ponad 39 st ma... I właśnie wczoraj brałam nospę bo mnie bolał wieczorem brzuch, dziś w wannie tez bolał i tak sobie leżałam, leżałam aż przeczytałam Twoja historie. I aż mi głupio bo niby wiem ze w gorącej nie można ale ta moja jest taka dobrze ciepła... dziś już chyba nospy nie będę brać tylko idę w kimkę. Od dziś szybkie letnie prysznice tylko...
A powiedzcie mi jeszcze - wszystkie bierzecie kwasy dha dwa razy dziennie? Ja biorę pregnę (250) tylko raz ale ryb jem malutko i może tez powinnam brać więcej?Zuzulka88 lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
a ja dzis musialam wybrac sie na zakupy dla mlodszego synka... zima u nas po malu odchodzi i musialam zaopatrzyc go do przedszkola w troche cienszych rzeczy plus nowe kaloszki .... wiec pold dnia zlecialo....Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ja tez zrezygnowalam z wanny i bede teraz tylko prysznic brac i to uwazac zeby mi na brzuch sie woda nie lala za bardzo. Teraz po tym ostatnim krwawieniu to wogole zaczynam o siebie mega dbac bo potem mozna sie niezle wystraszyc
Co do kwasow to ja nic nie biire poza foliowym -
Kochane mam nadzieję, że jak my - jeszcze czekające z wyprawkami zaczniemy robić zakupy to nam doradzicie. Bo ja co zanotuje że muszę kupić to zgubie kartkę, taka jakaś nieogarnieta jestem.
Gorące kąpiele w wannie, tęsknię za nimi już strasznie, a tym bardziej że jest mi wiecznie zimno.. Ale już na początku tata mi powiedział żebym brała tylko prysznic za którym nie przepadam..Sanna lubi tę wiadomość
-
Dzięki za linka a na pieluszki też luknę
Moje się nie kręci aż tak bardzo. Bardziej czuje w dole brzucha czasami jkaby mnie coś pomacało a tak to ani z prawej ani z lewej...
Ja przeglądałam ostatnio wanienki dla maleństwa.Nawet znalazłam turystyczną
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
alexxx wrote:Dziewczyny wczoraj miałam 38.1 gorączki. Zazylam 1 tabletkę apapu bo zaczęła niepokojąco rosnąć. Przeszla gorączka i dziś tylko katar i ogóle osłabienie. Ale nie w tym rzecz. Dzisiaj od 4 rano Marcel strasznie się wierci. Od prawej do lewej. Czuję go jak leżę, siedzę. Praktycznie parę razy na godzinę. Boję się ze coś jest nie tak a wizyta dopiero we środę. Czasem tak się kręci że skora się podnosi. Raz czuję ruchy na samym dole raz poniżej pępka. Sama nie wiem co myśleć.
Czy to jest normalne???
I to oczywiste, że nie jest cały czas w jednym miejscu, więc myślę, że nie masz czym się przejmować.
Przecież małe ma jeszcze dużo miejsca
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Oldżi dzięki za linka:)chyba też się w nie zaopatrzę, te miętowe
Alexx mi też się wydaje, że nie masz się czym martwić, zwłaszcza,że w środę wizyta. A jak się bardzo przejmujesz to może zadzwoń do swojego gina?
Nastraszyłyście mnie z tymi gorącymi kąpielami,bo ja w zimie nie lubię pod prysznic;( w dodatku jeszcze sobie chlapię brzuch wodą żeby się rozluźnić - nie wiedziałam, że to może zaszkodzić w jakiś sposób;/Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość