Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile- też mam w ten piątek wizytę i też przed muszę badania zrobić
i między innym krzywą cukrową.
Dziś miałam iść ma badania ale ok. 4tej obudziłam się głodna, "opędzlowałam" puszkę brzoskwiń i z badań nici. Jutro podejście numer 2 -mam czas do czwartku
Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:O patutka mi też się czasami tak strasznie skóra napina i zastanawiałam się co to ale chyba rozmyłaś moje wątpliwości...
Ale ja mam tak ze np po lewej stronie robi mi sie taka 'gulka' i generalnie delikatnie dotykając ją jestem w stanie poczuć czy to np główka czy co. Ale to najczęściej tak się dzieje jak się obraca.
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Tzn jak caly dół brzucha to macica Ci się stawia.
Ale ja mam tak ze np po lewej stronie robi mi sie taka 'gulka' i generalnie delikatnie dotykając ją jestem w stanie poczuć czy to np główka czy co. Ale to najczęściej tak się dzieje jak się obraca.
przed chwila prawa strona brzucha mi podniosla sie o 2x to chyba mlody cos tam kombinowal.... bo inaczej niz ta macica cala na dole
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
Ja z suplementacją jestem do tyłu, od 12 tyg brałam jak mi się przypomniało co 2-4 dni, a teraz nic nie biorę od jakiegoś czasu, staram się nadrabiać dietą.
Po wypłacie chce się zmobilizować i zaopatrzyć w Omegamed optima forte, ze względu na skład
Szalecie z zakupami, zazdroszczę! Nawet nie mam kiedy pobuszować po allegro, a co dopiero gdzieś jechać!Gagaga lubi tę wiadomość
-
Hej ja tez mam takie czasami uczucie wypiecia brzucha w 1 miejscu ale najczesciej to trwajakies 2 sekundy i wtedy jak sie mala rusza wiec nie wiem czy to stawianie mavicy czy mala sie wypina. Wogole pierwszy raz tu u was slysze o tym stawianiu... Kiedys jak dlugo pracowalam wieczorem czulam taki ciezki brzuch, tez nie wiem co to bylo. Szyjke mam ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:41
-
nick nieaktualnyNo właśnie,dobrze że mówicie - moja dieta była zróżnicowana przed ciążą. Teraz jedynym warzyw em, które jem jest...cebula. na inne nie mogę patrzeć
Ja się zbieram na pobranie krwi i ważenie u położnej. A Wam miłego dnia!Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Kurcze tak czytam ze Wy bierzecie różne suplementy - ja tylko kwas foliowy I nospe jak ciągnie. .
Zapytam w środę na wizycue
Tez brałam kwas foliowy tylko i od czasu do czasu tran. Wczoraj byłam u lekarza i mówiła,żeby tranu już nie brać. Jezeli chodzi o witaminy to tez akurat ja nie potrzebuje, także nie biore . Jedynie ten tran co drugi,trzeci dzien,ale to piłam też przed ciążą.Gagaga lubi tę wiadomość
-
jusella wrote:Telashe - ślicznie dziękuję
Obecnie "pochłonął" mnie kocyk- nie mogę się oderwać od robótki- ale to dobrze bo "zabijam" czas w oczekiwaniu na wyniki amnio. Kurcze, mam nadzieję, że będą w czwartek
hej , masz wzór na kocyk? jakie wymiary i ile włoczki potrzeba?