Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka pisała kilka dni temu, że ma bardzo chorą babcię, więc może przy niej czuwa?
Telashe - daj tej babie popalić za to i żeby już więcej nikomu krzywdy nie zrobiła ! mam nadzieję, że malutkie nie ucierpiało.
Asit widzę, że Ty jesteś porządna kuchareczka i swoich facetów dobrze karmisz, na wszystko masz przepis
Ja już pisałam, że wyraźne ruchy czuję od kilku dni dopiero, ale jeszcze nieregularniejusella, eve90, Agaax, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
najszczesliwsza wrote:Wiecie co a ja nie moge sie ogarnac wcale z tymi rozmiarami
nigdy nie mialam stycznosci z takimi malenstwami ochhh
Powoli ogarnieszja przyjmuje taktykę że lepiej kupić mniej i potem dokupić np.tych najmniejszych jak się po porodzie okaże że dziecko małe- niż kupić za dużo i połowy nie założyć
aisa, Asit, jusella lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Pytanie do was mamuśki - ostatnio cieżko mi się śpi, próbuję na lewym boku, ale mnie biodro boli i nie mogę wytrzymać. Myślicie, że poduszka pomogłaby się jakoś ułożyć.
Ja również mam problem ze spaniem wiec dzis takowa poduszkę zakupilam i będę testować wiec dam ci znać. -
Asit wrote:mysle ze z poducha wygodniej ja biore normalna miedzy nogi oczywiscie budze sie rano bez niej ale pozwala mi zasnac wygodnie
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Skąd wiadomo, że robaki? Miał robione badanie kału czy to przez owsiki?
Zdrówka dla Niego i dla Was też i żeby Ciebie nie łapnęło nicSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
MirelS wrote:Patutka pisała kilka dni temu, że ma bardzo chorą babcię, więc może przy niej czuwa?
Telashe - daj tej babie popalić za to i żeby już więcej nikomu krzywdy nie zrobiła ! mam nadzieję, że malutkie nie ucierpiało.
Asit widzę, że Ty jesteś porządna kuchareczka i swoich facetów dobrze karmisz, na wszystko masz przepis
Ja już pisałam, że wyraźne ruchy czuję od kilku dni dopiero, ale jeszcze nieregularnie
co do moich faceto to chinskie pieski zwlasza starszy i stary (jakies nie porozumienie dla mnie ) bo mlodszy to jak odkurzacz wciaga co nadaje se do zjedzenia....
wiec chcac nie chcac staram sie chociaz tej dwojce od czasu do czasu dogodzicZuzulka88 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
aisa wrote:Podobnie jeszcze z kołdrą można zrobić, utarmosić między nogami a jak brzuch większy będzie to i pod brzuch sobie część wkładałam i tam spałam na brzuchu i trochę na bok jak leciałam to miękko było więc brzucha nie gniotłam.
no koldra tez dobra ale to bym musiaa miec 2 wtedy bo moj pozniej krzyczy ze mu zabieram heheheSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
dzięki dziewczyny za odpowiedź, widzę że każda indywidualnie podchodzi do zakupów aczkolwiek większość z was już się przygotowuje z zakupami,
mnie jeszcze jedna rzecz zastanawia- z uwagi na to, że planuje poród w klinice oddalonej od mojego miasta o prawie 200 km zastanawiam się jak będziemy malutką wieźli ... chyba najlepiej w nosidełku, czy macie inne pomysły? Mój mąż to w ogóle chce kupić wózek 3 w 1 jak się dziecko urodzi ale nie wiem czy to nie za późno. (Tak trochę żeby nie zapeszać) -
marl202 wrote:dzięki dziewczyny za odpowiedź, widzę że każda indywidualnie podchodzi do zakupów aczkolwiek większość z was już się przygotowuje z zakupami,
mnie jeszcze jedna rzecz zastanawia- z uwagi na to, że planuje poród w klinice oddalonej od mojego miasta o prawie 200 km zastanawiam się jak będziemy malutką wieźli ... chyba najlepiej w nosidełku, czy macie inne pomysły? Mój mąż to w ogóle chce kupić wózek 3 w 1 jak się dziecko urodzi ale nie wiem czy to nie za późno. (Tak trochę żeby nie zapeszać)Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
marl202 wrote:dzięki dziewczyny za odpowiedź, widzę że każda indywidualnie podchodzi do zakupów aczkolwiek większość z was już się przygotowuje z zakupami,
mnie jeszcze jedna rzecz zastanawia- z uwagi na to, że planuje poród w klinice oddalonej od mojego miasta o prawie 200 km zastanawiam się jak będziemy malutką wieźli ... chyba najlepiej w nosidełku, czy macie inne pomysły? Mój mąż to w ogóle chce kupić wózek 3 w 1 jak się dziecko urodzi ale nie wiem czy to nie za późno. (Tak trochę żeby nie zapeszać)
Według mnie tylko i wyłącznie w nosidełku z wkładką dla niemowląt. A z wózkiem dla mnie to zabobony. Jak coś ma się stać to i tak się stanie czy wózek będziemy mieć czy nie.
Ale wiadomo każdy indywidualnie podchodzi do tegozależy też jaki wózek chcecie bo na niektóre modele czy kolory się czeka nawet po parę tygodni.
eve90, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Asit, dobrze że od razu wykryte to dziadostwo!!
My kołdry mamy dwiei nikt nikomu nie zabiera
Marl202, ja bym chyba wiozła w foteliku samochodowym. Jeśli po dobrej trasie to podróż nie zajmie bardzo dużo czasu choć przerwa na karmienie może się trafić.
Z wózkiem też bym chyba nie czekała na ostatnią chwilę bo potem może nie być modelu czy koloru który byście chcieli._analiza, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość