Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Myślisz że faktycznie moderatorzy maczali w to ręce? Jakoś nie jestem przekonana.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ejrene wrote:Już Ci wcześniej w pisałam że chłopak
hehe i mozg sie kurczy o 8 %
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:31
Ejrene, Agaax lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Wiola90 wrote:Nie wiem, już nic mnie nie zdziwi. Ale jeśli to ta sama osoba, a na to wygląda, to musiałaby poświęcać bardzo dużo czasu żeby tyle wątków prowadzić.
to napewno ja jestem w 4 i tylko w tym najwiecej sie udzielam reszta to wogole sporadycznosc czasem po kilka dni nie zagladam a jak cos napisze to tylko dlatego ze np przeczytam ostatni post i mam cos interesujacego do powiedzenia
mimo ze mam dosc czasu czasem by posiediec to ciezko mi was nadgonic a co dopiero byc aktywnym w kilku watkach , ....Wiola90 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wszystko będzie dobrze! Walcz by się nią zajmowali bo to jakiś żart z tym personelem... Trzymam kciuki a ty uważaj co by się Bardziej nie dorobić. Rozumiemy i miło że mimo tego trudnego czasu masz czas tu pisać
Patutka lubi tę wiadomość
-
Patutka ja też życzę zdrowia babci. Ta nasza służba zdrowia, aż się wszystko przypomina jak ja jako dziecko leżałam w szpitalu jak mnie traktowali a później dziadka ...
Mój brzuch dzisiaj szaleje! Przed chwilą myślałam że dziecko mi chce już wyskoczyć! Niesamowite. A co będzie później?Patutka, jusella, eve90, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Patutka trzymaj sie mocno, dobrze wiem co to znaczy taka opieka nad chora osobą...
Dziewczyny ja już po kosmetyczce, wyglądam poprostu 'cudownie' tak jak juz pisalam, a teraz zrobiłam muffinki, takie z torebki bo miałam a szybko mi się czegoś takiego chcialo, czekoladowe, jedne z dżemem a drugie z wiórkami i białą czekoladą mniam!!! Mam nadzieje ze maluszkowi też posmakujaMaka, jusella lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:Ja również mam problem ze spaniem wiec dzis takowa poduszkę zakupilam i będę testować wiec dam ci znać.
Ja kupiłam poduszkę w kształcie C (wczoraj zamówiłam na allegro, dziś już przyszła) i wypróbowałam podczas popołudniowej drzemki - jak dla mnie rewelacja!
Też zaczęły boleć mnie plecy i biodra, mam nadzieję, że na dłuższą metę się sprawdzi:-)kijanka_88, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek