Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co?
Przez dwa dni na forum bylam tu może 10 minut, tyle co Was nadrobić i jestem w szoku...
Patrzę, a tam te październikowe mamy 2016 mają już termin na 25.10 szok....
Już niedługo listopadówki, a u nas polowa....Agaax, jusella lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ani nie gadaj, leci strasznie
Ja już się nie mogę doczekać L4, chociaż nie wiem co będę robiła, teraz taki zapieprz, praca, studia, dom... Ale już staje się męczące to schylanie, chodzenie po schodach, wizyta w toalecie co godzine, stanie praktycznie 8 h, brzuch ciągnie, kłuje, twardnieje. Nie wygodnie
Powidziam kogoś, kto pracuje do końca ciążyPatutka lubi tę wiadomość
-
I ostatnio zaliczyłam pierwszą glebe w życiu w aptece, oczywiście musiało się to zdarzyć w ciąży, na szczęście upadłam na kolana i łokcie, no i 2 dni lekko kulałam, ale skończyło się na siniaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 23:52
-
Dzien doberek.
No macie racje dziewczyny zleciala nam ta polowa ciazy szybko. Teraz bedzie juz z gorki:)
Co do brzucha to mi ostatnie 2 tyg jakos urosl bardziej i teraz chyba bedzie szybciej rosl. Tez juz chce wiosne !
U mnie juz zaczyna sie poranne kotlowanie malej w brzuchuaisa, Smile, Agaax, jusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Patutka dzięki za kciukasy. No niestety tak to jest z naszymi szpitalami, że jak samemu nie dopilnujesz to oni z własnej woli nic nie zrobią. A Patutka Ciebie nie może nikt zastąpić przy babci, Ty nie powinnaś się forsowac a do tego szpital to klebowisko zarazków.
To teraz Specjalistki co na aftę, bo czuje, że mi to dziadostwo wyskoczyło.
Dzięki.Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle