Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas w olsztynie dzisiaj wkoncu cudna pogoda!!!! biore meza i piesunka i ide na spacer. dziewczyny a ja juz bym chciała zeby byl sierpień. zeby Wiktorek/ Antos
juz mial miesięc i w wozeczku na spacerki albo na tarasik
jusella, eve90, Maka, aisa lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Smile no u mnie narazie pogoda do d... . Pada wieje z domu nie chce sie wychodzic
Izulka a czemu az do sierpnia ze spacerkiem chcesz czekac???? moj starszy akurat zima sie urodzil to po 2 tyg wyszlismy ale z mlodszym z ostatniego czerwca to tydzien mial jak juz zaliczylismy spacerek najwazniejsze zeby pogoda bylaoczywiscie najpierw takie po podworku ale z dnia na dzien coraz dluzsze byly . oby ladne lato bylo i mozna korzystac
jusella, Maka, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:Smile no u mnie narazie pogoda do d... . Pada wieje z domu nie chce sie wychodzic
Izulka a czemu az do sierpnia ze spacerkiem chcesz czekac???? moj starszy akurat zima sie urodzil to po 2 tyg wyszlismy ale z mlodszym z ostatniego czerwca to tydzien mial jak juz zaliczylismy spacerek najwazniejsze zeby pogoda bylaoczywiscie najpierw takie po podworku ale z dnia na dzien coraz dluzsze byly . oby ladne lato bylo i mozna korzystac
Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Agaax wrote:Ani nie gadaj, leci strasznie
Ja już się nie mogę doczekać L4, chociaż nie wiem co będę robiła, teraz taki zapieprz, praca, studia, dom... Ale już staje się męczące to schylanie, chodzenie po schodach, wizyta w toalecie co godzine, stanie praktycznie 8 h, brzuch ciągnie, kłuje, twardnieje. Nie wygodnie
Powidziam kogoś, kto pracuje do końca ciąży
Dunda na aftę możesz stosować dezaftan, jest bezpieczny. Bardzo dobry jest też Dentosept A, ale w ulotce jest inf że nie zaleca się stosowania w ciąży ze względu na brak badań, chociaż wydaje mi się że dziewczyny tu kiedyś pisały że używają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:29
Agaax, Dunda lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
cześć dziewczyny
witam się po przespanej nocce. miałam problem by usnąć ale jak już usnęłam to spałam na mojej nowej poduszce w jednej pozycji do godziny 6. W końcu czuję się wyspana. Wczoraj wieczorem nie czułam się najlepiej bolał mnie brzuch i plecy ale nie mocno więc wzięłam nospę ale już się martwiłam że coś się dzieje.
Ruchy mojego dziecka są jeszcze bardzo nieregularne ale zawsze jak poczuję, że się rusza to się uspokajam.
U mnie dziś piękna pogoda i może nawet wybiorę się na mały spacer ale w planach mam dziś leżenie...
Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ale powiem wam że ja już też chciałbym żeby był lipiec i żeby synek był już z nami. Od początku ciąży spotykają mnie komplikację i co chwilę boję się o moje dziecko i już nawet nie boję się porodu tylko tego że jeszcze wiele może się wydarzyć a w lipcu maluszek będzie już z nami... wiem wiem pewnie w lipcu będę pisać jejku dlaczego on tak płacze i że się martwię
Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
A ja chyba osiwieje w tej ciązy. Poszłam do sklepu na osiedle i jak wrocilam poszlam do wc i mialam krew ze sluzem na papierze. No wiec od razu do poradni, zaraz mnie przyjeli i niby wszystko ok. Serduszko bije. Tylko lekarz nie wiedział skad to krwawienie bo przy badaniu nie krwawiłam. Jest polip i nadzerka to może z tego. Jak dalej cos się bedzie działo to mam przyjechac i wtedy juz pewnie zostane na oddziale na obserwacji...W 9 tyg mialam identyczna sytuacje. Poleciała krew a na badaniu czysto...06.2015 - poronienie
-
Dzień dobry!
Kolejna noc nie moja - dziś kupuję poduszkę!!
Smile - dostałaś jakąś odpowiedź z Mama to wie? Ja się zapisałam na trzy warsztaty w Olsztynie, ale tylko z Mamo to ja dostałam maila.
Basiu - to czym to będą leczyć?
Patutko - moje obie babcie ostatnio były w szpitalu. O jednej mówili, że to już koniec, żeby się żegnać... a teraz śmiga i się wybiera do mnie w sierpniu, żeby na spacerki z prawnuczką pochodzić! Na pewno będzie dobrze!
Dunda - sachol w aptece bez recepty. Od dziecka mi afty tym leczą, żadne tam nowe wynalazki, tylko i wyłącznie sachol
Izulala - pięknie co? Musimy się na spacer wybrać z wóżkami razem. Tylko uważaj na grypę teraz!!
Ada - no to rzeczywiście niepotrzebny stres....
Dunda lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mogę się doczekać lipca
Mąż też codziennie powtarza, że nie może się doczekać, jakoś ostatnio zaczął bardziej okazywać uczucia, do brzucha gada :)Wiosna szybko przeleci, będę przygotowania, zakupy i ani się obejrzymy a maluszki będą z nami
September, Agaax, eve90, jusella, Maka, Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Witam się z rana
u mnie paskudna pogoda, zimno i deszczowo ;/ miałam jechać rano oddać krew do laboratorium, ale tak się kiepsko czułam, że nie wstałam ;/ Wieczorem skusiłam się na kawałek pizzy i tak mnie męczyło po tym kawałku, że przed chwilą skończyło się to wymiotami
Straszne historie szpitalne opowiadacie, ale też znam wiele podobnych. Niestety w wielu szpitalach panuje znieczulica, a służba zdrowia tylko by strajki urządzała żeby podwyżki dostawać oO.
Ada nie martw się, skoro z dzidzią wszystko dobrze to może faktycznie coś z tej nadżerki. Ja też mam nadżerkę i z tego powodu obserwuję różne dziwne kolory śluzu, bo nadżerka to taka mała ranka - tak mi tłumaczył kiedyś lekarz.
Powodzenia na wizytach
-
Ja juz się nie mogę doczekać wiosny, chociaż u nas dziś bezchmurne niebo tylko mrozno, rano były szyby zamarzniete
Ada89 odpoczywaj, koleżanka miała w ciąży kilka razy krwawienia, lekarze nie znaleźli powodu, synka urodziła w terminieaisa, kot_bury lubią tę wiadomość