Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile zrobiłam interwencję na ich profilu fb bo jak się wczoraj zarejestrowałam to nie miałam żadnego potwierdzenia.Odpisali żebym się jeszcze raz zarejestrowała i za jakieś 30min miałam potwierdzenie na mailu.Mówię o warsztatach MAMA WIE. Może też spróbuj taką drogą:)Z tych drugich jeszcze nie mam potwierdzenia.
aisa lubi tę wiadomość
-
panna truskawka wrote:Witam się w 20 tygodniu
W końcu po tylu miesiącach rzygania wyszłam z domu i odwiedziłam swoją pracę. Niestety szefowa dalej ma na mnie focha za to, że zaszłam w ciążeNo cóż...
Jak mogłaś tak bez konsultacji i zgody!!
Ja dziś kupiłam rzecz całkowicie (nie)zbędną - ociekacz do butelek dla dzieci:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:45
kama005, jusella, Zuzulka88, Maka, kijanka_88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Smile wrote:Dalile zrobiłam interwencję na ich profilu fb bo jak się wczoraj zarejestrowałam to nie miałam żadnego potwierdzenia.Odpisali żebym się jeszcze raz zarejestrowała i za jakieś 30min miałam potwierdzenie na mailu.Mówię o warsztatach MAMA WIE. Może też spróbuj taką drogą:)Z tych drugich jeszcze nie mam potwierdzenia.
Tak zrobiłam, dziękuję
W ogóle to marzec/kwiecień idę na 3 różne szkolenia. A co
Ociekacz z dedykacją dla Kamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:47
kama005, _analiza, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki mam pytanie - niby wiem ze takie zmiany będą zachodzić, ale nie wiem co jest normą a co jest już jakimś odstępstwem wymagającym konsultacji...
Boli mnie sutek. Inaczej. Od początku ciąży z różnym natężeniem mam je wrażliwsze i czasem bolały ale to było wszystko w granicach normy.
Od kilku dni zauważyłam że w prawej piersi sutek się powiększył, znaczy nie jest jakiś "spuchniety",tylko jakby ma większą średnicę - głównie od dołu... I w tym miejscu właśnie mi dokucza, czuje go cały czas i mam wrażenie ze musze poprawić stanik, bo coś mi drażni tę część piersi. Myślicie że wystarczy jak narazie zmienię stanik? Nie jest to jakaś niepokojąca sprawa, żeby od razu lecieć do lekarza?
Kurde sorry ze tak się rozpisuję, ale sama nie wiem co to i czemu to?
Wiadomo, narazie zmienię biustonosz i poczekam kilka dni, może przejdzie, byle się nie pogarszało.
Najgorzej ze jutro idę na igły na rozstępy cyckowe i jeszcze sobie tego bólu trochę dodam na własne życzenie - dobrze ze igły idą tylko na skórę!19.07.2016 r. Aleksander
-
Milcia wrote:Dalile, ja byłam już na 2 warsztatach, a idę jeszcze na 5 następnych
Dziś też zaczynam 19 tydzień
Ja mam: Bezpieczny Maluch, Mama wie i Mamo to ja. Niestety Olsztyn nie jest zbyt dużym miastem i wybór mały.
Analiza - a może produkcja się szykuje? To moja pierwsza ciąża, więc nie bardzo się znam, ale może to to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:55
-
Dalile wrote:Ja mam: Bezpieczny Maluch, Mama wie i Mamo to ja. Niestety Olsztyn nie jest zbyt dużym miastem i wybór mały.
Analiza - a może produkcja się szykuje? To moja pierwsza ciąża, więc nie bardzo się znam, ale może to to?
Z innej beczki - orientujecie się czy w ciazy mozna stosować maść powierzchniowo znieczulającą? Typu Emla? Bo na doz.pl jest tylko ze stosować ostrożnie... a tak czytam ze czasem smarują kosmetyczki przed dermarollerem i teraz nie wiem sama...19.07.2016 r. Aleksander
-
mnie za to niemiłosiernie swędzą piersi, bo uczuciła mnie oliwka z Johnson's baby i to tak, że mam kropeczki krwi ! nigdy tego dziadostwa dziecku nie kupię, dobrze, że na sobie sprawdziłam!
Dalile - ciekawy wynalazekwidziałam to na allegro ostatnio
-
Hej dziewczyny
W końcu po dwóch dniach czytania, jestem na bieżąco
Miałam ciężki weekend, od piątku twarda macicaJuż miałam jechać do IP ale skontaktowałam się z gine, zaleciła branie no-spy i od poniedziałku jest już normalnie
Ale strachu się najadłam
Dalile, ciekawy ten ociekaczWygląda jak trawnik hehe
aisa lubi tę wiadomość
-
Czekaj czekaj - ja je wzięłam z naszego tematu
Milcia o ich pisała
-Bezpieczny maluch
-Świadoma Mama
-Akademia Mamapyta.pl
-Mama Wie
-Planeta Dziecko
-Mamo To Ja
Niestety u mnie są tylko te 3 co pisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:44
-
najszczesliwsza wrote:Troche mam stresa bo moj luby idzie ze mna na wizyte po raz pierwszy troche sie wstydze
nie wstydz sie. ja ostatnio lezalam bez majtek i mi usg brucha robil , wczesniej badal samolotem i moj byl, ja tam sama do gabinetu nie wchodze
Ada na pewno sie stresujesz tym krwawieniem ale jak masz i polip i nadzerke to na pewno jedno z nich krwawi. wazne ze z dzidzia wszystko
truskawka ta twoja szefowa to jakas juz wybitnie wredna baba. ze jeszcze jej nie przeszlo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:50
Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Jusella dobre, dzisiaj w gazecie czytałam że kobiety w ciąży mają sklerozę więc spokojnie to normalne
Ja jak na razie mam tak głupie sny że to szkoda gadać...
Kama o tej sklerozie to chyba prawdę napisali. Wstawiłam dzisiaj do piekarnika ciasto. Miało się piec 35 min, w między czasie dałam synkowi jeść, a potem siadłam do komputera " na chwilkę". Zaczęłam oglądać różne rzeczy dla dzieci i zapomniałam o cieście, siedziałam tak ponad godzinę. Po tym czasie wchodzę do kuchni, a tu już po cieście. Nawet nie wiecie jak się zdenerwowałam. Nie darowałam sobie i poszłam do sklepu po nowe składniki i właśnie się piecze drugie:Pjusella, Zuzulka88, kama005, aisa lubią tę wiadomość