Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:A czy któraś mama z Warszawy wybiera się 23.02 tu http://bezpiecznymaluch.com.pl/o-warsztatach.html? Chętnie bym poszła razem.
MirelS tak, jasne, że dobrze ale cały czas sie tak wiercił więc po prostu się zastanawiałam co tam się dzieje, czy nie głodny itd.
Ja chciałam wziąć mojego ale godzinowo nie pasi...
rozważę tą opcję i chyba zapiszę się sama i Tobie potowarzyszęPatutka, Chichibi lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Ja chciałam wziąć mojego ale godzinowo nie pasi...
rozważę tą opcję i chyba zapiszę się sama i Tobie potowarzyszę
A tak to we dwie to zawsze raźniej by było.
A od dziewczyn slyszalam,że fajne tematy są, jakieś drobiazgi itd.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Odpoczywam...chociaz tak naprawdę to odpoczywam cały czas, bo jestem na l4, nie dzwigam, nie chodze za duzo, w wiekszosci siedze w domu... Mam nadzieje, że bedzie dobrze. Przy nastepnej takiej sytacji chyba zdecyduje się zostać na obserwacji, ale tyle się teraz słyszy o świnskiej grypie, że nie chciałabym narobić gorzej i sie tam zarazic. Moze to tylko nadzerka i bedzie ok...Po wizycie narazie czysto.06.2015 - poronienie
-
MirelS wrote:zapisałam się właśnie na warsztaty bezpieczny maluch
Też chętnie poszła bym na takie warsztaty albo jakis kursAle u mnie w małym mieście to niestety czegoś takiego nie organizują. A na wyjazdy i wycieczki z moimi plamieniami to się nie nadaje. Jest jedna szkoła rodzenia przy szpitalu. Nie mam więc w czym wybierać, ale ważne, że jest chociaz jedna
06.2015 - poronienie
-
Smile wrote:Ups, to przepraszam...Musiałam przeoczyć, mój błąd:)
O tyle słabo, że te warsztaty są prawie jedne po drugich.Jedne mam 14.03 a drugie 18.03 i podobna sytuacja w kwietniu.Pójdę zobaczyć co to takiego, pewnie jakieś gratisy będą dawać
Gratisy zawsze sąJa ostatnio na Bezpiecznym Maluchu dostałam butelkę 210 ml, smoczek, gryzak silikonowy i myjkę. wcześniej też butelkę Aventa dostałam m.in.
-
kama005 wrote:Ja mam pytanie. Wy walczycie z zaparciami a ja w drugą stronę... Nie mam już pomysłu na to...
Jakieś pomysły? Od kilku dni mnie czyści...
Czekolada i banany - ponoć powodują zaparcia więc może pomogą u Ciebie - nie testowałam na sobie bo nie było takiej potrzeby -
Jusella - duży brzunio masz już faktycznie, ale też nie jesteś w pierwszej ciąży jak ja to pewnie dlatego
Patutka mówisz o facecie,zktórym miałaś wziąć ślub w lecie ? szok....
Ada ja na te warsztaty też będę musiała dojechać 30 km do większego miasta, ale chcę być chociaż na jednych, bo nie mam doświadczenia w opiece nad niemowlętami.
kama,a jak się odżywiasz? może za dużo błonnika w diecie?
jusella lubi tę wiadomość
-
Zuzulka88 wrote:Tak mi się właśnie przypomniało, że któraś z Was pisała o swędzących piersiach. U mnie znowu od wczoraj jest tragedia- drapałabym do krwi
Mnie pomaga smarowanie oliwką - jak tylko zaczyna swędzieć to od razu się "oliwkuję" i praktycznie zaraz przechodzi. Nawet przed chwilą o tym czytałam, że to normalne i dopóki nie swędzą inne części ciała niż biust, brzuch i uda to jest okZuzulka88 lubi tę wiadomość