Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie
Informacje krążą
Ja nie mam problemu z obecnością męża na wizycie. Ale my walczyliśmy długo z niepłodnością i to zawsze był NASZ problem. Nie zobaczy w końcu nic, czego by już nie widział, co nie laski?
Wolę za to, żeby usiadł z boku, a nie patrzył mi się wprost w wiecie co (a tak są krzesła ustawione u mojego lekarza).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:06
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Smile, pisałam o warsztatach chyba we wtorek i całą listę podałam.
Ups, to przepraszam...Musiałam przeoczyć, mój błąd:)
O tyle słabo, że te warsztaty są prawie jedne po drugich.Jedne mam 14.03 a drugie 18.03 i podobna sytuacja w kwietniu.Pójdę zobaczyć co to takiego, pewnie jakieś gratisy będą dawać -
kurczę tak mnie motywujecie, że i ja zaraz poszukam jakichś warsztatów u siebie
Patutka jak kopie to chyba dobrze, ja się cieszę jak kopie, bo daje znaki życia
Męża biorę na razie tylko na te ważniejsze badania - prenatalne, połówkowe, później może częściej:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:41
Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:kurczę tak mnie motywujecie, że i ja zaraz poszukam jakichś warsztatów u siebie
Patutka jak kopie to chyba dobrze, ja się cieszę jak kopie, bo daje znaki życia
Męża biorę na razie tylko na te ważniejsze badania - prenatalne, połówkowe, później może częściej:P
No pewnie, jak są u ciebie w mieście to korzystaj:)
Ja tak samo jak Ty męża zabieram na ważniejsze badania.Na zwykłą comiesięczną wizytę ze mną nie chodzi. Teraz może pójdziemy razem na połówkowe.MirelS, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a macie czasami tak ze dzidzia tak mocno kopie ze az wam sie troche niedobrze od tego robi? mnie teraz tak kopie mocno ze az normalnie czuje jak mi sie tam wszystko w brzuchu przewraca. normalnie jak pilkarz jakis !
patutka a mocno cie kopie czy tak lekko czujesz ze cos tam sie rusza?
maka mi az tak tez nie leci z nosa ale mam czesto na chusteczce krew no i z dziasel tez strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:01
Maka lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Dziewczyny a macie czasami tak ze dzidzia tak mocno kopie ze az wam sie troche niedobrze od tego robi? mnie teraz tak kopie mocno ze az normalnie czuje jak mi sie tam wszystko w brzuchu przewraca. normalnie jak pilkarz jakis !
Ja tak nie mam.Póki co ruchy młodego są bardzo delikatne.Nie poczułam jeszcze porządnego kopniaka.Ostatnio nawet jak się kładłam spać to się nie chciał powiercić a zazwyczaj wieczorem się uaktywniał.
Koleżanka mi pisała, że na dniu jak się dużo rzeczy robi to maleństwo się usypia i nie jest aktywne.Sama kiedyś była na ip bo małe się cały dzień nie ruszało a ono po prostu spało:)aisa lubi tę wiadomość
-
Dalile ile zapłaciłaś za "trawnik"?
Kurcze, u mnie paskudna pogoda i nic mi się nie chce...
Sprawdziłam, czy czasem u mnie nie ma warsztatów i kichatak jak myślałam nic nie ma. Muszę się "kisić" w domu. Jedyna rozrywka to zakupy na obiad i wizyta u lekarza bo u znajomych ciągle jakieś choróbska.
Dobrze, że w piątek do Katowic na prenatalne jadę - już zapowiedziałam Tatuśkowi, że musi mnie do jakiejś galerii zabrać, żebym ludzi pooglądała tak na zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:02
kama005, aisa, eve90 lubią tę wiadomość
-
zapisałam się właśnie na warsztaty bezpieczny maluch
Mi się nigdy krew z nosa nie puściła. A jeśli chodzi o ruchy to u mnie też z dnia na dzień coraz lepiej brykanawet mam wrażenie, że mnie kopie i uciska na pęcherz czasami, czy to już możliwe?
jusella lubi tę wiadomość
-
Naprawdę zazdroszczę Wam tych warsztatów.
U mnie Synek tak dziwnie się przewala jakby fikołki robił.
Miałam już w zeszłym tygodniu zapytać i ciągle zapominałam -
na niedoczynność tarczycy dostałam Letrox 50 - bierze to może któraś z Was?nowatorka lubi tę wiadomość