Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:A dawaj, ja z tobą pójdę! A co!
MirelS- taaaak, to ten... no po prostu ma już kogo innego. Wybaczcie ale ja dzis nie daje radynie mam siły. Babcia śpi, a ja siedzę i ryczę....
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:A Ty z Warszawy kochana?
MirelS- taaaak, to ten... no po prostu ma już kogo innego. Wybaczcie ale ja dzis nie daje radynie mam siły. Babcia śpi, a ja siedzę i ryczę....
biedna :(musi Ci być ciężko w takim stanie, chora babcia i jeszcze to ;/ niech sie ch.j wypcha ! dobrze, że teraz się taki okazał,zanim wzięliście ślub. -
Patutka - świnia nie facet. Chociaż z drugiej strony to może i lepiej, że teraz niż później odszedł. Ja z byłym mężem męczyłam się przez długi czas dla "dobra" dziecka i bardzo tego żałuję, że nie pogoniłam dziada wcześniej.
Teraz mam wspaniałego partnera (wymieniłam sobie na młodszego o 5 lat a co!) ułożyłam sobie życie i jestem szczęśliwa choć nie planuję ślubu - po pierwszym razie mam uraz
MirelS, Zuzulka88, Patutka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jestem tego samego zdania co Jusella. Lepiej być samą i mieć wsparcie w rodzinie niż męczyć się z jakimś idiotą. Z czasem na pewno znajdziesz odpowiednią osobę do wspólnego życia
Masz skarb pod sercem i na pewno da Ci dużo radości
trzymaj się :*
Zuzulka88, Patutka, eve90, jusella lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Mnie pomaga smarowanie oliwką - jak tylko zaczyna swędzieć to od razu się "oliwkuję" i praktycznie zaraz przechodzi. Nawet przed chwilą o tym czytałam, że to normalne i dopóki nie swędzą inne części ciała niż biust, brzuch i uda to jest ok
jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Zuzulka88 wrote:Tak mi się właśnie przypomniało, że któraś z Was pisała o swędzących piersiach. U mnie znowu od wczoraj jest tragedia- drapałabym do krwi
Mnie jak tylko zaczyna swędzieć brzuch to boję się o rozstępy, bo niestety mam do nich tendencję...
Siostra dała mi olej kokosowy. Kosztuje ze 12 zł i na razie mi pomaga. Jeszcze nic nie wylazłoZuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Patutka no może faktycznie ten 17latek to by o pedofilię zakrawał...
Dalile ma rację - o alimenty go pozwij! Chyba nawet teraz będąc w ciąży możesz tylko nie wiem, jak to jest jak nie masz ślubu...
My z Tatuśkiem sprawę ojcostwa już uregulowaliśmy tak na wszelki wypadek, jakby coś mi się nie daj boże stało przy porodzie. Jeszcze chcemy u notariusza załatwić świstek o tym, że mamy wzajemne prawo do informacji o swoim stanie zdrowia. "Niemanie" ślubu ma jednak jakieś minusyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 16:53
-
MirelS wrote:J Lepiej być samą i mieć wsparcie w rodzinie niż męczyć się z jakimś idiotą.
-
nowa! wrote:Dziewczyny a macie juz rozstępy ? Mi wyszedł jeden i na razie nic więcej nie widzę. Smaruje sie codziennie palmersem.
Ja dzis chodzą za mną krewetki i chyba się skusze.
Ja mam po poprzedniej ciąży a na razie nowych nie widać (mam nadzieję, że tak zostanie). Tak jak było widać na zdjęciu mojego Bunia to "rosnę" dość szybko i intensywnie - poprzednio 23 kg przytyłam do porodu
Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość