Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Dziewczyny, to moja pierwsza ciąża, a na plusie mam 1.4 kg mam się czym martwić? To nie jest za malo?
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
ja ostatnio jak sie wazylam to bylo dokladnie tyle co przed ciaza i wcale sie tym nie martwie, wrecz przeciwnie. odzywiam sie dobrze a brzuszek rosnie razem z maluchem.
ps. poprawilam dzisiaj sobie humor i kupilam sobie super ciuszki: twin set z kardiganem bardzo leciutkim na lato w kolorze jasny blekit i tshirt bialy z ladnymi wzorkamiwydalam troche kasy ale juz dawno sobie nic nie sprawilam a tez mi sie nalezy
jusella, Zuzulka88, aisa, Smile, eve90 lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:Mi sie wydaje ze każdy tyje w swoim tempie. Ja przytulam 6 kg
DokładnieTeż jestem tego samego zdania. O ile z dzieckiem ok to nie ma co się martwić wagą, ja przytyłam wcześnjej od początku ciąży prawie 3 kg,a w ostatnim tygodniu schudłam kilogram.
Smile bardzo dobry pomysłja planuje do fryzjera się wybrać w końcu
Czytam Was ,ale w pracy mam teraz taki zapierdziel że nie mam czasu na forum. Dziś po raz pierszy pożałowałam że nie jestem jeszcze na zwolnieniu :paisa lubi tę wiadomość
-
Byłam u gina zobaczył wynik i pokrecil nosem... Mówi gdzie to zalapalam... No więc antybiotyk dostałam i jeszcze wymaz z pochwy... Kolejny stres.
Ah..na koniec mnie pocieszyl zw będzie dobrze...trudno co będzie to będzie nic już nie czytam.
Zabieg na twarz weź sobie z masażem ale bez peelingu kawitacyjnego ponieważ jest to przeciwwskazanie w ciąży.
Ja ogólnie wolę stopy robić.
Jak by coś to pytaj bo akurat mam salony kosmetyczneZuzulka88, Smile, majeczka87, Agaax lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Ja mam 5,5kg na plusie ale mnie to wszystko w bunio idzie i mam przegwizdane bo już zaczynają się problemy z zakładaniem butów, ostatnio jak się ważyłam to bunio zasłaniał mi wyświetlacz a to dopiero połowa ciąży
Patutka, Zuzulka88, aisa, eve90 lubią tę wiadomość
-
September wrote:Mnie jak tylko zaczyna swędzieć brzuch to boję się o rozstępy, bo niestety mam do nich tendencję...
Siostra dała mi olej kokosowy. Kosztuje ze 12 zł i na razie mi pomaga. Jeszcze nic nie wylazło
Smile wrote:Może trzeba po prostu natłuszczać bo się skóra rozciąga? -
nowatorka wrote:ja ostatnio jak sie wazylam to bylo dokladnie tyle co przed ciaza i wcale sie tym nie martwie, wrecz przeciwnie. odzywiam sie dobrze a brzuszek rosnie razem z maluchem.
ps. poprawilam dzisiaj sobie humor i kupilam sobie super ciuszki: twin set z kardiganem bardzo leciutkim na lato w kolorze jasny blekit i tshirt bialy z ladnymi wzorkamiwydalam troche kasy ale juz dawno sobie nic nie sprawilam a tez mi sie nalezy
Tez mam ochote na jakiegoś ciucha ale sama nie wiem co bym mogła kupić.Normalne ciuchy zaraz będą za małe a ciążowe to tak średnio mi się podobają...aisa lubi tę wiadomość
-
U mnie +3 a co do smarowania to jak sobie przypomnę
Dziś zamówiłam w końcu poduszkę C jutro już będzie mam nadzieję że będzie mi w końcu wygodnie spać
Patutka życie cię nie rozpieszcza ale największe szczęście nosisz pod sercemkopie fika i rozrabia w brzuszku aby u mamy pojawił się uśmiech
.
Ja dziś miałam aktywny dziś i praktycznie nie czułam ruchów i tak się trochę martwilam już ze coś może nie tak bo dziś mi się głupoty snily w nocy, i aby się troche uspokoic to sprawdzilam detektorem co slychc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 18:43
jusella, Agaax lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Patutka no widzisz, dziecia jeszcze nie ma na świecie,a już chce pocieszyć i dodać KOPA
Ja się smaruję tylko jak mi się przypomni, a że mam "łeb nie ten" ostatnio to często niestety zapominam ;/
Smile ja np.kupiłam płaszczyk w niedzielę z HM- niezapinany na wiosnę, żeby każdy brzuszek się zmieścił, ło taki:http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0333898002.html;)
a górę kupuję o kroju trapezowym albo oversize. Nie chcę kupować dużo typowo ciążowych ubrań.majeczka87, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Patutka no widzisz, dziecia jeszcze nie ma na świecie,a już chce pocieszyć i dodać KOPA
Ja się smaruję tylko jak mi się przypomni, a że mam "łeb nie ten" ostatnio to często niestety zapominam ;/
Smile ja np.kupiłam płaszczyk w niedzielę z HM- niezapinany na wiosnę, żeby każdy brzuszek się zmieścił, ło taki:http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0333898002.html;)
a górę kupuję o kroju trapezowym albo oversize. Nie chcę kupować dużo typowo ciążowych ubrań.MirelS lubi tę wiadomość
-
eve90 wrote:Agaax a ja mam 26 i nadal należę do rodzinnej dziecięcej ale też musze sie w końcu przepisać bo czuje się dziwnie siedząc w kolejce z dziećmi
domyślam się jakie miny mają mamy z dziećmi stojące w kolejce
eve90, aisa lubią tę wiadomość