Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
eve90 wrote:Mirels płaszczyk jest swietny, sama bym go chętnie zmierzyła, a jak leży?
No to i ja przy okazji odwiedzę h&m[/QUOTE
Mi się podoba taki pudelkowy fason i myślę, że w ciąży się super sprawdzi, szwagierki schwaliłypolecam teraz zakupy tam, bo są fajne rabaty na nowe kolekcje
eve90 lubi tę wiadomość
-
Patutka mama się pewnie o Ciebie martwi, że bez faceta z dzieckiem będziesz. Nasze mamy są z tego pokolenia jeszcze, które na siłę się męczyło i męczy nadal często z różnego pokroju tyranami, bo ' co ludzie powiedzą', żeby żyć " po bożemu' i niby dla dobra dzieci. Na mamę nic Nie mów, bo na pewno chce dla Ciebie jak najlepiej
swoje zdanie miej i tyle.
Inska, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Muszę się pochwalić swoim jeszcze cieplutkim dziełem
Bucik robiony na próbę, z włóczki którą znalazłam w domu
Mam pytanie do bardziej doświadczonych mam- jaką długość w przybliżeniu ma stopa noworodka? Mój bucik ma około 7cm, ale pojęcia nie mam czy to dużo czy mało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 23:27
kama005, nowatorka, Agaax, mamuśka1, jusella, Naditta, _analiza, aisa, Wiola90, September, izulala, figaa, nowa!, Milcia, Smile, Inska, eve90, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Asia_30 wrote:Analiza co to za igły? Mi sie właśnie rozstęp zrobił na dziurce od kolczyka na pępku
boje sie co będzie dalej
Ale polecają to zwłaszcza na świeże rozstepy bo igły powodują mikro uszkodzenia i skóra się regeneruje. Ale zobaczymy jak to będzie.
Trochę schizowałam bo piersi, wiadomo, wrażliwe i nie wiem czy mogę stosować maść z lidokainą na znieczulenie ale może dam radeidę o 15
Agaax lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Patutka ty to sie masz biedactwo...
No ja bylam wczoraj na wizycie z moim lubym troszke krepacji bylo ale tylko przez moment,mialam robione usg i tak i tak ,maly ruszal nogami pani doktor go przekrecala i potwierdzone będzie chlopiec Wiktorek
Jedyne co mnie martwi to jakis problem z nerka u mojego malenstwa ale za 4 tug polowkowe i wtedy sie okaze co i jaknowa!, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nowatorka wrote:Hej ja wczoraj wieczorem mialam bb lekkie plamienie jasno brazowe. Wczesniej sie troche za bardzo wysililam w kibelku (zaparcia
). Nie wiem czy to przez to. Na poczatku spanikowalam ale potem przeszlo, juz nie plamie...nie wiem co o tym myslec
nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nowatorka wrote:Hej ja wczoraj wieczorem mialam bb lekkie plamienie jasno brazowe. Wczesniej sie troche za bardzo wysililam w kibelku (zaparcia
). Nie wiem czy to przez to. Na poczatku spanikowalam ale potem przeszlo, juz nie plamie...nie wiem co o tym myslec
nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
najszczesliwsza wrote:Patutka ty to sie masz biedactwo...
No ja bylam wczoraj na wizycie z moim lubym troszke krepacji bylo ale tylko przez moment,mialam robione usg i tak i tak ,maly ruszal nogami pani doktor go przekrecala i potwierdzone będzie chlopiec Wiktorek
Jedyne co mnie martwi to jakis problem z nerka u mojego malenstwa ale za 4 tug polowkowe i wtedy sie okaze co i jak
Gratuluje synusia Wiktorka