WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga w m jak miłosc miala taki plaszczyk;) bardzo ladny jest;)

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Tez mam ochote na jakiegoś ciucha ale sama nie wiem co bym mogła kupić.Normalne ciuchy zaraz będą za małe a ciążowe to tak średnio mi się podobają...
    Nie kazde normalne ciuchy beda za male. T-shirty, tuniki, sweterki moga byc ok. :)

Ejrene a co sie w pracy stalo ze pozalowalas ze nie jestes na L4?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaax ja nie patrze na nich zeby nie przykuwac uwagi hihi :p Chociaż trudno nie zauważyć takiego wyrosnietego 'dziecka';)

Agaax lubi tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirels płaszczyk jest swietny, sama bym go chętnie zmierzyła, a jak leży?
    No to i ja przy okazji odwiedzę h&m :D

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • gagura Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardziej doświadczone , czy pomocne są takie rzeczy jak wyparzacz i podgrzewacz do butelek ?? :)

majeczka87 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm27gc46dm.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Że tak błysnę:

Cycek ma zawsze dobrą temperaturę, a i z myciem problemu nie ma :D

Ja jestem za podgrzewaczem (ułatwia życie w nocy) ale wyparzanie sobie w garnku urządzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:54

Agaax, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Nie kazde normalne ciuchy beda za male. T-shirty, tuniki, sweterki moga byc ok. :)

Ejrene a co sie w pracy stalo ze pozalowalas ze nie jestes na L4?

Ach dużo by pisać, ale tak w skrócie to zostałam zawalona robotą i tak się akurat złożyło że mam najwiecej ze wszystkich i same problematycznyne sprawy i boski termin na skończenie do przyszłego czwartku ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Agaax Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    A ja mam zamiar iśc do kosmetyczki na jakiś fajny zabieg, niech mnie trochę pomiziają po buźce:)macie jakąś fajna propozycje na taki zabieg?któraś może była się ostatnio porozpieszczać?:)
    Niektóre gabinety mają fajne pakiety dla ciężarnych, popytaj w gabinetach :)proponuję jakieś maseczki nawilżające, masaże twarzy, albo zabiegi na ciało dla ciężarnych, np. jakiś czekoladowy :D aż sama mam ochotę ! :D

nowatorka, nowatorka, Smile lubią tę wiadomość

201607055580.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie takie cudeńka kosmetyczne zaplanowałam na marzec;) ale właśnie też wiem, że wielu rzeczy nie można w ciąży i troszkę mamy ograniczony wachlarz możliwości ;)

Jutro się szykuje na igły - bo apropos rozstępów ja mam od paru tygodni cycki pocięte jak po starciu z tygrysem:/ istna tragedia ale jest nadzieja w tych igłach, zobaczymy czy dam radę bez maści znieczulającących.

Co do oliwki- moja kuzynka (na dniach rodzi) mówiła ze się smarować zwykłą bambino i nic jej nie wyszło, a ktos jej podpowiedział ta metodę. Ja smarowałam palmersem, mustelą, a i tak wyszly:/ wiadomo ze nie ma zasady ale ja postanowiłam się nie poddawać i będę walczyć z dziadostwem:)

Patutka- no wyjątkowo Cię ostatnio los nie rozpieszcza; przytulam mocno i wszystkimi rękami podpisuje się pod tym co dziewczyny krzykają-alimenty niech płaci i tyle. Dobrze ze juz pierwsze kroki podjelaś, oby reszta poszła z górki! Na forum jakiś czas temu czytalam historie dziewczyny która zaszła w ciążę po invitro, chłop ją namawiał a w połowie ciąży ni z gruchy ni z pietruchy zebrał manatki do innej. Potem jeszcze się kutas chciał o mieszkanie na kredyt kłócić. Faceci to barany. I lepiej niech odchodzą; im szybciej tym lepiej bo przynajmniej nie marnują nam czasu:P
    Się zbulwersowałam, no! :)

jusella, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • Asia_30 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Analiza co to za igły? Mi sie właśnie rozstęp zrobił na dziurce od kolczyka na pępku :( boje sie co będzie dalej :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:13

klz9df9hph2l42tn.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    Jusella - duży brzunio masz już faktycznie, ale też nie jesteś w pierwszej ciąży jak ja to pewnie dlatego :)

Patutka mówisz o facecie,zktórym miałaś wziąć ślub w lecie ? szok....

Ada ja na te warsztaty też będę musiała dojechać 30 km do większego miasta, ale chcę być chociaż na jednych, bo nie mam doświadczenia w opiece nad niemowlętami.

kama,a jak się odżywiasz? może za dużo błonnika w diecie?

Trochę błonnika jest ale nie tak dużo... :/

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kiedy najwieksze sie rozstepy pojawiaja? Pewnie w ostatnim miesiacu, czy moze nie ma reguly na to ? Ja smaruje raz dziennie kremem na rozstepy ale i tak co ma byc to bedzie :/

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene to jest chyba jakiś istny żart... Powinni Ci mię dawać za dużo roboty... No bez jaj...

Patutka ja mam 7kg na plusie czy jakoś tak a moja koleżanka ma 1,5kg a jest 3tyg dalej niż ja. Więc spokojnie :)

A tego barana to teraz kopnij w d niech płaci alimenty jak będzie trzeba wnioskuję o test na ojcostwo i spokojnie bo masz pod sercem.swoje największe szczęście :) nie poddawaj się :)

Ja musze wreszcie wybrać do fryzjera.

Co do ciuchów to warto kupić sobie o rozmiar lub dwa za duże i po sprawie na jakoś czas :) Te ciążowe rzeczy mi się nie podobają i są za drogie. Jedynie spodnie ciążowe sobie kupiłam :)

Dzisiaj mój M odbiera w paczkomacie dwie paczki dla malucha :) ach :)

A ja stosuje balsam na rozstępy ale nie wiem czy nie zacząć się smarować dwa razy dziennie...

Jeśli kogoś pominelam to przepraszam. Przeczytałam was ale jakoś jak mam kilka stron do ogarnięcia to zawsze coś mi że łba wyleci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:27

jusella lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi dziewczyny to chyba nie ma ona nic wspólnego z rozwojem maluszka, mój mały jest ponad tydzień do przodu wg wielkości z usg a ja przytyłam tylko 1 kg a brzuszka to trzeba by było z lupą u mnie szukać :D

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama masz racje ze w pracy powinni ulatwiac ale z doswiadczenia wiem ze u mnie tez niby na poczatku wszyscy ok poszli mi na reke ale potem jakos jak chodzilam to chyba zapominali ze jestem w ciazy i jak nie bylo komu robic to mnie prosili i tak a ciezko odmowic szefowi.a teraz beze mnie podobno tam taki chaos ze hej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:41

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie moj kot zdenerwował przygotowałam sobie na wieczór do sypialni rogala z nutella bo miałam ochotę i położyłam sobie na łóżku kot byl na dole a ja poszlam się kąpać i nagle przychodzi mąż do łazienki z kiciusiem i oznajmia ze zajął się juz moja kapką... A taki zawsze wychowany byl.

Naditta, ninja, Zuzulka88, aisa, Smile, kot_bury lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka przytulam :-* Nawet sobie nie mogę wyobrazić jaki cios dzisiaj dostałaś :-( Chłopy to naprawdę świnie... I tak jak mówią dziewczyny niech palant płaci.
    Ja niestety też jeszcze na minusie niż przed ciąża ale już powoli ciśnie waga w górę.

ckaik0s3070dl07t.png
  • September Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! wrote:
    Ale mnie moj kot zdenerwował przygotowałam sobie na wieczór do sypialni rogala z nutella bo miałam ochotę i położyłam sobie na łóżku kot byl na dole a ja poszlam się kąpać i nagle przychodzi mąż do łazienki z kiciusiem i oznajmia ze zajął się juz moja kapką... A taki zawsze wychowany byl.

Bo dzisiaj Dzień Kota to zrobił sobie święto :-D

Agaax, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość

p19udqk32cxiv2un.png
  • September Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! wrote:

Bo dzisiaj Dzień Kota to zrobił sobie święto :-D

p19udqk32cxiv2un.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko kilka h mnienie bylo i prosze ile czytania ale bez bicia mowie nie chce mi sie ale postara sie co nie co nadrobic.

mnie pochlonelo dzis troche pracy po obiedzie i jestem padnieta nawet nie mam sily isc pod prysznic i wezme jutro z rana , za wami tez nie wiem ile jeszcze posiedze bo leze w loziu i mozliwe ze nawet nie bede wiedziec kiedy mnie zmozy....

ale bylam dzis odebrac paczuszke :) z moja nowa dostawa ale malucha :D
    88e02fa8df853e5dmed.jpg

nowatorka, MirelS, alexxx, Zuzulka88, _analiza, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ