Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:Tez mam ochote na jakiegoś ciucha ale sama nie wiem co bym mogła kupić.Normalne ciuchy zaraz będą za małe a ciążowe to tak średnio mi się podobają...
Ejrene a co sie w pracy stalo ze pozalowalas ze nie jestes na L4? -
Że tak błysnę:
Cycek ma zawsze dobrą temperaturę, a i z myciem problemu nie ma
Ja jestem za podgrzewaczem (ułatwia życie w nocy) ale wyparzanie sobie w garnku urządzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:54
Agaax, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Nie kazde normalne ciuchy beda za male. T-shirty, tuniki, sweterki moga byc ok.
Ejrene a co sie w pracy stalo ze pozalowalas ze nie jestes na L4?
Ach dużo by pisać, ale tak w skrócie to zostałam zawalona robotą i tak się akurat złożyło że mam najwiecej ze wszystkich i same problematycznyne sprawy i boski termin na skończenie do przyszłego czwartku -
Smile wrote:A ja mam zamiar iśc do kosmetyczki na jakiś fajny zabieg, niech mnie trochę pomiziają po buźce:)macie jakąś fajna propozycje na taki zabieg?któraś może była się ostatnio porozpieszczać?
aż sama mam ochotę !
nowatorka, nowatorka, Smile lubią tę wiadomość
-
Ja sobie takie cudeńka kosmetyczne zaplanowałam na marzec;) ale właśnie też wiem, że wielu rzeczy nie można w ciąży i troszkę mamy ograniczony wachlarz możliwości
Jutro się szykuje na igły - bo apropos rozstępów ja mam od paru tygodni cycki pocięte jak po starciu z tygrysem:/ istna tragedia ale jest nadzieja w tych igłach, zobaczymy czy dam radę bez maści znieczulającących.
Co do oliwki- moja kuzynka (na dniach rodzi) mówiła ze się smarować zwykłą bambino i nic jej nie wyszło, a ktos jej podpowiedział ta metodę. Ja smarowałam palmersem, mustelą, a i tak wyszly:/ wiadomo ze nie ma zasady ale ja postanowiłam się nie poddawać i będę walczyć z dziadostwem:)
Patutka- no wyjątkowo Cię ostatnio los nie rozpieszcza; przytulam mocno i wszystkimi rękami podpisuje się pod tym co dziewczyny krzykają-alimenty niech płaci i tyle. Dobrze ze juz pierwsze kroki podjelaś, oby reszta poszła z górki! Na forum jakiś czas temu czytalam historie dziewczyny która zaszła w ciążę po invitro, chłop ją namawiał a w połowie ciąży ni z gruchy ni z pietruchy zebrał manatki do innej. Potem jeszcze się kutas chciał o mieszkanie na kredyt kłócić. Faceci to barany. I lepiej niech odchodzą; im szybciej tym lepiej bo przynajmniej nie marnują nam czasu:P
Się zbulwersowałam, no!jusella, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
MirelS wrote:Jusella - duży brzunio masz już faktycznie, ale też nie jesteś w pierwszej ciąży jak ja to pewnie dlatego
Patutka mówisz o facecie,zktórym miałaś wziąć ślub w lecie ? szok....
Ada ja na te warsztaty też będę musiała dojechać 30 km do większego miasta, ale chcę być chociaż na jednych, bo nie mam doświadczenia w opiece nad niemowlętami.
kama,a jak się odżywiasz? może za dużo błonnika w diecie?
Trochę błonnika jest ale nie tak dużo... -
Ejrene to jest chyba jakiś istny żart... Powinni Ci mię dawać za dużo roboty... No bez jaj...
Patutka ja mam 7kg na plusie czy jakoś tak a moja koleżanka ma 1,5kg a jest 3tyg dalej niż ja. Więc spokojnie
A tego barana to teraz kopnij w d niech płaci alimenty jak będzie trzeba wnioskuję o test na ojcostwo i spokojnie bo masz pod sercem.swoje największe szczęścienie poddawaj się
Ja musze wreszcie wybrać do fryzjera.
Co do ciuchów to warto kupić sobie o rozmiar lub dwa za duże i po sprawie na jakoś czasTe ciążowe rzeczy mi się nie podobają i są za drogie. Jedynie spodnie ciążowe sobie kupiłam
Dzisiaj mój M odbiera w paczkomacie dwie paczki dla maluchaach
A ja stosuje balsam na rozstępy ale nie wiem czy nie zacząć się smarować dwa razy dziennie...
Jeśli kogoś pominelam to przepraszam. Przeczytałam was ale jakoś jak mam kilka stron do ogarnięcia to zawsze coś mi że łba wyleci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:27
jusella lubi tę wiadomość
-
Kama masz racje ze w pracy powinni ulatwiac ale z doswiadczenia wiem ze u mnie tez niby na poczatku wszyscy ok poszli mi na reke ale potem jakos jak chodzilam to chyba zapominali ze jestem w ciazy i jak nie bylo komu robic to mnie prosili i tak a ciezko odmowic szefowi.a teraz beze mnie podobno tam taki chaos ze hej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:41
-
Ale mnie moj kot zdenerwował przygotowałam sobie na wieczór do sypialni rogala z nutella bo miałam ochotę i położyłam sobie na łóżku kot byl na dole a ja poszlam się kąpać i nagle przychodzi mąż do łazienki z kiciusiem i oznajmia ze zajął się juz moja kapką... A taki zawsze wychowany byl.
Naditta, ninja, Zuzulka88, aisa, Smile, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:Ale mnie moj kot zdenerwował przygotowałam sobie na wieczór do sypialni rogala z nutella bo miałam ochotę i położyłam sobie na łóżku kot byl na dole a ja poszlam się kąpać i nagle przychodzi mąż do łazienki z kiciusiem i oznajmia ze zajął się juz moja kapką... A taki zawsze wychowany byl.
Bo dzisiaj Dzień Kota to zrobił sobie święto
Agaax, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:Ale mnie moj kot zdenerwował przygotowałam sobie na wieczór do sypialni rogala z nutella bo miałam ochotę i położyłam sobie na łóżku kot byl na dole a ja poszlam się kąpać i nagle przychodzi mąż do łazienki z kiciusiem i oznajmia ze zajął się juz moja kapką... A taki zawsze wychowany byl.
Bo dzisiaj Dzień Kota to zrobił sobie święto
-
Tylko kilka h mnienie bylo i prosze ile czytania ale bez bicia mowie nie chce mi sie ale postara sie co nie co nadrobic.
mnie pochlonelo dzis troche pracy po obiedzie i jestem padnieta nawet nie mam sily isc pod prysznic i wezme jutro z rana , za wami tez nie wiem ile jeszcze posiedze bo leze w loziu i mozliwe ze nawet nie bede wiedziec kiedy mnie zmozy....
ale bylam dzis odebrac paczuszkez moja nowa dostawa ale malucha
nowatorka, MirelS, alexxx, Zuzulka88, _analiza, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]