Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Widziałam że wrześniówki po tym jak ich założycielka usunęła konto założyły sobie nowy wątek. Też tak mogłyśmy wtedy zrobić po tym jak marchewa się usunęła.
Admin coś nawet napisał dziewczynom na grudniu w sprawie afery FlakonikGate_analiza lubi tę wiadomość
-
Dalile wrote:To byłby już trzeci lipcowy - czy jest sens?
Ej dziewczyny - co myślicie?
http://allegro.pl/zestaw-lozeczko-marsell-biale-komoda-biala-klups-i5587404365.html
Napisałam że mogłyśmy a nie załóżmyteraz już raczej sensu nie ma
Mebelki bardzo ładne.
Edit: jak byśmy wtedy się wyniosły na nasz założony to tu i tak nikt by nie pisał już więc aktywne i tak zostały bym dwaale teraz już nie ma co kombinować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:19
-
ada89 wrote:Dalile ja tez jeszcze ruchów nie czuje, ale mam nadzieję, że niedlugo to nastapi
Podobno łozysko mam na przedniej ścianie, wiec moze dlatego...
W ktorym tyg poczułyscie pierwsze ruchy a kiedy regularne?
Ja chyba tak w 16 tyg już czułam czy jakoś tak a teraz czuję regularnie codIennie. Zazwyczaj okrywa mój pęcherz i dół brzucha a dzisiaj nawet poczułam już jak stałam kopniak po boku. -
Ejrene wrote:Widziałam że wrześniówki po tym jak ich założycielka usunęła konto założyły sobie nowy wątek. Też tak mogłyśmy wtedy zrobić po tym jak marchewa się usunęła.
Widać to po polubieniach początkowych postów w tych wątkach.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ejrene wrote:My kołdrę mamy jedną tą dużą 200/220
nie wyobrażam sobie spać pod osobną :p
Pozabijala bym sie z M w ciagu 10 min
Ja mam swoja koldre i koc , on ma swoja koldre i 3 koce :p
A i moja poducha ciazowa...
Sam sex ... Hahahhaahahha
Kazdy zawiniety jak roladaEjrene, aisa, jusella, Agaax, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Wiola90 wrote:U nich ta założycielka też była fałszywa. Prawdopodobnie to ta sama osoba pod różnymi nazwami Flakonik na grudniówkach, Beatrice na styczniówkach, Kourtney bodajże z czerwca i wrześniowy wątek z niejaką Blear. Wygląda na to że moderatorzy po prostu chcieli uatrakcyjnić forum, jak wątek na dany miesiąc nie był długo otwierany to pojawiała się fikcyjna osoba
Widać to po polubieniach początkowych postów w tych wątkach.
Myślisz że faktycznie moderatorzy maczali w to ręce? Jakoś nie jestem przekonana. -
kijanka_88 wrote:Pozabijala bym sie z M w ciagu 10 min
Ja mam swoja koldre i koc , on ma swoja koldre i 3 koce :p
A i moja poducha ciazowa...
Sam sex ... Hahahhaahahha
Kazdy zawiniety jak roladahahahahaha
kijanka_88, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:Hahaha... Teraz to by bardziej mozna byloby porownac ze zdobyciem Czestochowy :p
3 mury obronne a i tak twierdza niezdobyta... Hahaha
- Żono - czy mógłbym cię dziś odwiedzić?
- Dziś nie, głowa mnie boli:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:04
kijanka_88, nowa!, aisa, Wiola90, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:Hahaha... Teraz to by bardziej mozna byloby porownac ze zdobyciem Czestochowy :p
3 mury obronne a i tak twierdza niezdobyta... Hahaha
Co to będą za podboje jeśli będziecie myśleć o rodzeństwie
Ps. Koń Ci uciekł z awataraa taki był fajny. Pusto teraz bez niego.
jusella lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Hahahhaahahha, padłam
Co to będą za podboje jeśli będziecie myśleć o rodzeństwie
Ps. Koń Ci uciekł z awataraa taki był fajny. Pusto teraz bez niego.
Jesli rodzenstwo to tylko w okresie letnim, w zimowek porze no way za zimmmnowtedy jest szansa sie przebic... Noo chyba ze mloda bedzie stala na drodze :p
Kon bedzie mial nowa sesje to cos wybiore ma razie wcina marchewki i ma sie swietnie... Ale juz nie dlugo pancia bedzie wsiadac ... Hmmmmjusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka