WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Asit Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami w 20 t :D
    c501bf6e1c80a404med.jpg

przy kawusi ;)
    8d03260c4d8e8c39med.jpg

jusella, aisa, MirelS, nowatorka, kot_bury, eve90, Inska, Ejrene, martynka870, majeczka87, mamuśka1, Zuzulka88, Agaax, stokrotka2013, alexxx, Wiola90 lubią tę wiadomość

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 18:20

jusella, nowatorka, kot_bury, eve90, Inska, aisa, martynka870, mamuśka1, Zuzulka88, Agaax, stokrotka2013, alexxx, Wiola90 lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • jusella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zbieram się na spacer - pogoda taka sobie ale nie pada i nie wieje i idę ludzi "na żywo pooglądać"

Jeszcze dziś USG tarczycy mnie czeka a jutro POŁÓWKOWE! pooglądam Łobuza mojego :-D

aisa, eve90, mamuśka1, Pazur_, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny śliczne brzuszki :) Rośniemy wszysktie tylko każda na swój sposób :)

Agaax lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Patrzcie, ja przy Was z brzuchem, to wymiękam :-D wyglądam na objedzona, a nie ciężarną :-P

_20160218_122055_JPG_300x300_q85.jpg

To zdjęcie dzis z rana na czczo :-P

Patutka - "urosłyście" od ostatniego zdjęcia :-D

Patutka, majeczka87 lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaax, nie ma reguły z tym tyciem. Mam znajomą, której lekarz kazał przytyć bo za mało przybiera. Wcina zdrowe i niezdrowe i ledwo co waga drgnie. Raczej taka Twoja uroda, że idzie w brzuszek i tyle ;)

Kama, może za dużo soli w organizmie. Mniej rzeczy słonych spróbuj jeść i może mniej dosalać.

MirelS, Twój brzuszek to taka wypukłość ciążowa na razie :P

AsiT, fajny kubeczek kawowy :) I brzuch też ;D

Każdej brzuch rośnie w swoim tempie :) Pooglądać fajnie, ale porównywać nie ma co a broń Boże podejrzewać, że czyjś za duży albo za mały

_analiza, jusella, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Patutka - "urosłyście" od ostatniego zdjęcia :-D
    Tak uważasz? :-P ja nic w zasadzie nie widzę...

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Asit Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella jade dzis wybrac wluczke na kocyk i zaczne robic trzymaj kciuki , mam nadzieje ze miwyjdzie, :P niewiem jeszcze ile mi zajmie ale napewno pokaze ewekty mojej pracy jak juz jakies beda :D

aisa, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Asit Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze poltorej h i musze do pracy pewnie w domku bede dopiero wieczorem :( ale niestety zbyt dluga przerwa sprawila ze musze tera sie niezle sprezyc i do niedzieli mam po prostu urwanie glowy, jedynie w sobote troszke bede miec luzniej

• _analiza Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha takie macie ładne brzuszki, że chciałam tez sobie zrobić swojego zdjęcie ale w rzeczywistości wydaje mi się dużo większy niż wyszedł na zdjeciu ;) wiec postaram się o lepsze zdjęcie i wstawię ppozniej :)

A propos kocyków- zdecydowałam ze chyba kupie jakiś ładny na prezent zamiast otulacza i mam pytanie -widzicie różnice w jakości między lamillou a innymi podobnymi?

Agaax lubi tę wiadomość

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaax wrote:
    MirelS widziałam wcześniej Twój brzuszek, taki słodki i zgrabny ! :D
    Ja właśnie nie miałam ani mdłości, ani wymiotów, ale w ciąży jem zdrowiej niż przed, 5 posiłków, w pracy sie dużo nalatam, nie ma reguły chyba :D

Co się martwisz, lepiej, że idzie w brzuszek niż żebyś cała się roztyła. Może dużo wód Ci się tam gromadzi, koleżanka tak miała i wszystko było ok :) Każda ma swoją ciążową urodę :)

Aisa tak wiem, u mnie tylko niewielka wypukłość i dlatego nikt nie traktuje mojej ciąży na poważnie - mówię, że to 5 miesiąc to wybałuszają oczy znajomi - gdzie masz brzuch? i nikt nie wierzy, że mnie tam coś kopie już jak takie małe ;)

Inska, aisa, jusella, martynka870, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość

• September Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:

A propos kocyków- zdecydowałam ze chyba kupie jakiś ładny na prezent zamiast otulacza i mam pytanie -widzicie różnice w jakości między lamillou a innymi podobnymi?

Dla koleżanki,która urodziła w grudniu synka kupiłam kocyk light La Millou i szczerze to na żywo trochę mnie zawiódł... Wg mnie te tańsze i innych firm niewiele się różnią.

aisa lubi tę wiadomość

p19udqk32cxiv2un.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaax ja teraz tez mam taki rzut wagii , ja przytylam 4-5 kg ale widze ze brzuch powieksza sie s trmpie extremalnym, wiec mkze tak ma byc :)

jusella, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość

Kijanka
  • Inska Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaax, ale brzusio fajowy! Normalnie można się zakochać! <3

Wszystkie piękne brzuszki macie dziewczyny. Ja wyglądam, jakbym się najadła za dużo i tyle, żadnych krągłości typowo ciążowych jeszcze, choć waga też wskoczyła z oryginalnego 61kg do 66kg. Dziwne to tylko, bo nadal wchodzę w swoje rzeczy, nawet jeansy choć tych już nie dopnę oczywiście. Także w sumie to nie wiem, gdzie te kilogramy idą ;-)

Co do kocyków, to ja jeszcze żadnych nie zamówiłam, ale patrzę na kocyki Effii. Bardzo mi się podobają i słyszę, że są bardzo dobre.

Agaax lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    September wrote:
    Dla koleżanki,która urodziła w grudniu synka kupiłam kocyk light La Millou i szczerze to na żywo trochę mnie zawiódł... Wg mnie te tańsze i innych firm niewiele się różnią.

bo to za firme placisz ja np zamawiam z Samiboo i sa troszke sansze

Inska lubi tę wiadomość

• Asit Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sa jakies suwaczki w wersji angielskiej bo nie moge znalesc???

• Inska Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asit wrote:
    Dziewczyny sa jakies suwaczki w wersji angielskiej bo nie moge znalesc???

Tutaj są: http://tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1

Asit lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Agaax, ale brzusio fajowy! Normalnie można się zakochać! <3

Wszystkie piękne brzuszki macie dziewczyny. Ja wyglądam, jakbym się najadła za dużo i tyle, żadnych krągłości typowo ciążowych jeszcze, choć waga też wskoczyła z oryginalnego 61kg do 66kg. Dziwne to tylko, bo nadal wchodzę w swoje rzeczy, nawet jeansy choć tych już nie dopnę oczywiście. Także w sumie to nie wiem, gdzie te kilogramy idą ;-)

Co do kocyków, to ja jeszcze żadnych nie zamówiłam, ale patrzę na kocyki Effii. Bardzo mi się podobają i słyszę, że są bardzo dobre.

Spojrzalam na te Effii i powiem ci ze robia wrazenie chya sie skusze i zamowie sobie jeden :)

• jusella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Tak uważasz? :-P ja nic w zasadzie nie widzę...

No pewnie, dużo większy niż ostatnio teraz to już ciążowy masz :-)

A z mojego spaceru nici - zanim się "wyszykowałam" to zaczęło padać :-( i pojechaliśmy tylko do biedronki na drobne zakupy obiadowe - tyle mojego, że ludzi poogladałam

majeczka87, stokrotka2013, eve90 lubią tę wiadomość

• jusella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asit wrote:
    Jusella jade dzis wybrac wluczke na kocyk i zaczne robic trzymaj kciuki , mam nadzieje ze miwyjdzie, :P niewiem jeszcze ile mi zajmie ale napewno pokaze ewekty mojej pracy jak juz jakies beda :D

Czekam z niecierpliwością na efekty :-), tak z ciekawości szukałam ile kosztują takie ręcznie robione kocyki i ceny mnie powaliły! nawet za 450 zł widziałam a szczerze - szału nie było i włóczka taka raczej z średniej półki

‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ