Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 18:20
jusella, nowatorka, kot_bury, eve90, Inska, aisa, martynka870, mamuśka1, Zuzulka88, Agaax, stokrotka2013, alexxx, Wiola90 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
A ja właśnie zbieram się na spacer - pogoda taka sobie ale nie pada i nie wieje i idę ludzi "na żywo pooglądać"
Jeszcze dziś USG tarczycy mnie czeka a jutro POŁÓWKOWE! pooglądam Łobuza mojegoaisa, eve90, mamuśka1, Pazur_, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Agaax, nie ma reguły z tym tyciem. Mam znajomą, której lekarz kazał przytyć bo za mało przybiera. Wcina zdrowe i niezdrowe i ledwo co waga drgnie. Raczej taka Twoja uroda, że idzie w brzuszek i tyle
Kama, może za dużo soli w organizmie. Mniej rzeczy słonych spróbuj jeść i może mniej dosalać.
MirelS, Twój brzuszek to taka wypukłość ciążowa na razie
AsiT, fajny kubeczek kawowyI brzuch też
Każdej brzuch rośnie w swoim tempiePooglądać fajnie, ale porównywać nie ma co a broń Boże podejrzewać, że czyjś za duży albo za mały
_analiza, jusella, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
-
Jusella jade dzis wybrac wluczke na kocyk i zaczne robic trzymaj kciuki , mam nadzieje ze miwyjdzie,
niewiem jeszcze ile mi zajmie ale napewno pokaze ewekty mojej pracy jak juz jakies beda
aisa, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
ja jeszcze poltorej h i musze do pracy pewnie w domku bede dopiero wieczorem
ale niestety zbyt dluga przerwa sprawila ze musze tera sie niezle sprezyc i do niedzieli mam po prostu urwanie glowy, jedynie w sobote troszke bede miec luzniej
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Haha takie macie ładne brzuszki, że chciałam tez sobie zrobić swojego zdjęcie ale w rzeczywistości wydaje mi się dużo większy niż wyszedł na zdjeciu
wiec postaram się o lepsze zdjęcie i wstawię ppozniej
A propos kocyków- zdecydowałam ze chyba kupie jakiś ładny na prezent zamiast otulacza i mam pytanie -widzicie różnice w jakości między lamillou a innymi podobnymi?Agaax lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Agaax wrote:MirelS widziałam wcześniej Twój brzuszek, taki słodki i zgrabny !
Ja właśnie nie miałam ani mdłości, ani wymiotów, ale w ciąży jem zdrowiej niż przed, 5 posiłków, w pracy sie dużo nalatam, nie ma reguły chyba
Co się martwisz, lepiej, że idzie w brzuszek niż żebyś cała się roztyła. Może dużo wód Ci się tam gromadzi, koleżanka tak miała i wszystko było okKażda ma swoją ciążową urodę
Aisa tak wiem, u mnie tylko niewielka wypukłość i dlatego nikt nie traktuje mojej ciąży na poważnie - mówię, że to 5 miesiąc to wybałuszają oczy znajomi - gdzie masz brzuch? i nikt nie wierzy, że mnie tam coś kopie już jak takie małeInska, aisa, jusella, martynka870, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
-
_analiza wrote:
A propos kocyków- zdecydowałam ze chyba kupie jakiś ładny na prezent zamiast otulacza i mam pytanie -widzicie różnice w jakości między lamillou a innymi podobnymi?
Dla koleżanki,która urodziła w grudniu synka kupiłam kocyk light La Millou i szczerze to na żywo trochę mnie zawiódł... Wg mnie te tańsze i innych firm niewiele się różnią.
aisa lubi tę wiadomość
-
Agaax, ale brzusio fajowy! Normalnie można się zakochać!
Wszystkie piękne brzuszki macie dziewczyny. Ja wyglądam, jakbym się najadła za dużo i tyle, żadnych krągłości typowo ciążowych jeszcze, choć waga też wskoczyła z oryginalnego 61kg do 66kg. Dziwne to tylko, bo nadal wchodzę w swoje rzeczy, nawet jeansy choć tych już nie dopnę oczywiście. Także w sumie to nie wiem, gdzie te kilogramy idą
Co do kocyków, to ja jeszcze żadnych nie zamówiłam, ale patrzę na kocyki Effii. Bardzo mi się podobają i słyszę, że są bardzo dobre.Agaax lubi tę wiadomość
-
September wrote:Dla koleżanki,która urodziła w grudniu synka kupiłam kocyk light La Millou i szczerze to na żywo trochę mnie zawiódł... Wg mnie te tańsze i innych firm niewiele się różnią.
bo to za firme placisz ja np zamawiam z Samiboo i sa troszke sanszeInska lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Inska wrote:Agaax, ale brzusio fajowy! Normalnie można się zakochać!
Wszystkie piękne brzuszki macie dziewczyny. Ja wyglądam, jakbym się najadła za dużo i tyle, żadnych krągłości typowo ciążowych jeszcze, choć waga też wskoczyła z oryginalnego 61kg do 66kg. Dziwne to tylko, bo nadal wchodzę w swoje rzeczy, nawet jeansy choć tych już nie dopnę oczywiście. Także w sumie to nie wiem, gdzie te kilogramy idą
Co do kocyków, to ja jeszcze żadnych nie zamówiłam, ale patrzę na kocyki Effii. Bardzo mi się podobają i słyszę, że są bardzo dobre.
Spojrzalam na te Effii i powiem ci ze robia wrazenie chya sie skusze i zamowie sobie jedenSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wrote:Tak uważasz?
ja nic w zasadzie nie widzę...
No pewnie, dużo większy niż ostatnio teraz to już ciążowy masz
A z mojego spaceru nici - zanim się "wyszykowałam" to zaczęło padaći pojechaliśmy tylko do biedronki na drobne zakupy obiadowe - tyle mojego, że ludzi poogladałam
majeczka87, stokrotka2013, eve90 lubią tę wiadomość
-
Asit wrote:Jusella jade dzis wybrac wluczke na kocyk i zaczne robic trzymaj kciuki , mam nadzieje ze miwyjdzie,
niewiem jeszcze ile mi zajmie ale napewno pokaze ewekty mojej pracy jak juz jakies beda
Czekam z niecierpliwością na efekty, tak z ciekawości szukałam ile kosztują takie ręcznie robione kocyki i ceny mnie powaliły! nawet za 450 zł widziałam a szczerze - szału nie było i włóczka taka raczej z średniej półki