Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaax, ile przytyłaś od początku ciąży?
Dalile, no to wyjaśnili sprawę z warsztatami, nie ma co
Kama, na zatrzymaną wodę w organizmie najlepsze jest picie dużej ilości wody, płukanie organizmu.
Najszczęśliwsza, gratuluje synka i powodzenia w nie paleniu!
MirelS, koniecznie ćwicz mięśnie kegla. Na necie są strony jak to robić. Weź się za to już teraz bo później może być jeszcze gorzej.
Nowatorka, ja myślę że to przez wysiłek spowodowany zaparciami, jakieś naczynko lekko pękło stąd brudzenie. Ale nie zaszkodzi skontrolować.MirelS lubi tę wiadomość
-
Dziękuje Wam za odpowiedz !
Tyję w brzuchu i boczkach, reszta bez zmian, nie puchnę.
Przed ciążą ważyłam 59 kg, miałam normalną budowę, rozmiar 38
Dziś weszłam na wagę, a tam już 66,5 kg...
Wizytę dopiero mam w połowie marca u mojego gina i tylko raz badałam krew i mocz. Pewnie teraz mi zleci krzywą cukrową, krew itp. Oczywiście ja już czytam o cukrzycy ciążowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:05
Patutka, nowatorka, mamuśka1, jusella, eve90, aisa, _analiza, kot_bury, Ejrene, Kasiulina, Zuzulka88, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Jabłka, kiwi, śliwki są dobre na zaparcia
Agaax, czy aby na pewno nie ukrywają się tam bliźniaki?Brzuszek już sporych rozmiarów, widocznie wszystko w niego idzie. Są dziewczyny, które sporo przybierają w ciąży a zdrowo jedzą i takie, które mimo "opychania" się niewiele przytyją.
Agaax, jusella lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Agaax czy 1 zdjecie, to Twój obecny brzuch?
To Twoja 1 ciąża?
Myślę, że to raczej nie ma nic z cukrzycą...
1 ciąża... Tak robiłam przed chwilą zdjęcie. Ledwo sie w kadrze zmieściłWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:10
Patutka, jusella, _analiza lubią tę wiadomość
-
też słyszałam, że banan zatwardza, na 100% dobrze działa kiwi np. z jogurtem naturalnym.
Dzięki Aisa, trzeba będzie się za te ćwiczenia zabrać, bo później może być tylko gorzej..
Agaax mam podobną budowę, ale ja ważę 60,5 teraz, a przed ciążą jakieś 59. Z tym, że ja cierpiałam długo na wymioty... Brzuszek masz mega jużmasz mój na porównanie: http://naforum.zapodaj.net/183de292e667.jpg.html
Agaax, aisa, Ejrene, mamuśka1 lubią tę wiadomość
-
Mirels ja się zarejestrowalam na hipp na bebiklub na bobovicie chyba, przysylaja na meila różne informacje co miesiąc a nie umiem dodawać zdjęć ale to w tamtym tygodniu odebrałam pudełko na pamiatki po dziecku, a w nim album od pierwszych dni zycia dzieciaczka i jest naprawde super
próbki chyba wysyłane są później dopiero, chociaż zarejestrowalam się już bardzo dawno i album przyszedł może po 3-4 miesiącach
A ja dziś zajrzę również do rossmanna bo tak są widzialam na stronce pieluszki tetrowe 5pak za ok.20zl więc zapewne go kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:14
MirelS, Patutka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Odnośnie bananów - czytałam, że nie są wskazane przy zaparciach, więc Dalile nie wiem, czy to dobry pomysł - może lepiej jabłko i kiwi?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka luuuuubie to;) u mnie życie się zaczelo zmieniać o 360 stopni jak zaczelam codziennie modlić się tą modlitwa. normalnie w szoku bylam wychodzilam zawsze z tragedii zyciowych z ogromnych dołków obronną ręką. Matka Boza jest wspaniała;)
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016