Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzidzia dała znać że smakowało
ja dzisiaj zaobserwowałam jak brzuch mi się rusza, moje dziecko chyba fale robiło.. Też już bym chciała cokolwiek zacząć kompletowac, tym bardziej że nie mamy nawet od kogo wziąć ubranek. Ale najpierw czekamy na potwierdzenie płci.
jusella, aisa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam lipcóweczki
mogę do Was dołączyć ? Termin na 19.07:)
Jak tam przeglądam Wasze forum to zazdroszczę tak pięknych brzuszków w 19-20 tygu mnie wygląda to jak bym się najadla kapusty he he he
ale niestety wagowo stoję w miejscu od samego początku ciąży . Pociesza mnie fakt że znajomi i rodzina mówią że brzuszek robi się coraz większy
i zaczynam powoli czuć bulgotanie mojego kochanego szkraba
Pozdrawiam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:29
Agaax, Wiola90, stokrotka2013, kot_bury, aisa, Zuzulka88, eve90, September lubią tę wiadomość
[/url]
-
Witaj Patutka, witaj Karolajjn
Niezapominajko, śliczny Brzunio! Jej, ciekawe kiedy u mnie się taki pokaże
Tak jak pisałam, u mnie coś tam widać, ale nie tak jak na Waszych zdjęciach. Ja podobnie jak Karolajjn, stoję z waga. Tzn. najpierw schudłam, a teraz wróciłam do górnej wagi sprzed ciąży. Więc niby po mału coś drgnęło, ale niewielei pewnie dlatego Brzuszek skromniutki.
niezapominajka lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
Witam nowe koleżanki.
Mnie mój wkurwil, do tego mam zawroty głowy i ze spania nici. Super po prostu!!!!! Ale zresztą polazlam a raczej z ej takim trochę wezykiem doszłam do drugiego pokoju gdzie mam spokój i ciszę.
Mnie moja wali w pęcherz z główki. Już wolałabym kopniaki wyżej
Dziewczyny śliczne brzucholki
A na tych zajęciach dla kobiet w ciąży było supertrochę takiego aerobiku trochę gimnastyki
Poczułam swoje mięśnie nóg, ale liczę też a to ze moje plecy na tym zyskają i mi bóle odpuszcza w końcu trochęniezapominajka, aisa, jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość