Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama - gratuluję córy
Panna Truskaweczka - ależ Cie na róż wzięło
Ja w pierwszej ciąży miałam "jazdę" na niebieski kolor, jakby się dało to bym jadła na niebiesko. Wszystko co kupowałam musiało być niebieskie co było o tyle dziwne, że nigdy nie lubiłam tego koloru- no i po jakimś czasie okazało się, że syn będzie
.
Może u Ciebie jest tak samo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 17:20
aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:A w jakim sklepie się tak obłowiłaś?
Ja ostatnio w pepco chciałam neutralne i ciężko było coś ładnego znaleźć. Kupiłam tylko jedne śpiochy). Ale rzeczywiście żeby wybrać coś neutralnego to jest trudno. Wszystko albo bardziej chłopięcej albo dla dziewczynek. Będą jaja jak po połówkowym za dwa tyg okaże się jednak chłopiec
Ejrene, aisa, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Albo odsprzedasz
Zrobiłam sobie inhalacje z amolem, bo nic innego nie miałam i jest trochę lepiej. Tylko kilka kropel, bo to jednak alkohol.
Zmuszam się też do czosnku.
Jedyny płomyk nadziei to herbata z cytryną i miodemSmile, jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Ejrene - super pomysł z tabelką
Fajnie, że się tym zajęłaś!
Smile, Kijanka - współczuje Wam tego, że nadal Was trzyma...
Truskawa - super brzuszek i śliczne zakupy!Ja czekam jeszcze dwa tyg, bo mąż mi zabrania póki lekarz nie potwierdzi
Ejrene, aisa lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:
Dunda gratuluję wspaniałych wieści !!! i też chcę Marcelka jak będzie chłopczyk. A wiesz, że to imię oznacza "mały wojownik"?
Haha nawet nie wiedziałamto imię mam już wybrane chyba od podstawówki
jak na wycieczce wpadł mi w oko wciąż uciekajacy chłopczyk i krzycząca za nim mama "Marcel!"
Wizytę mam w czwartek ale to jeszcze nie połowkowe, chyba że mój dr zmieni zdanie.jusella, aisa, MirelS lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
kijanka_88 wrote:Dunda gratulacje
: szalej teraz moja Droga
Smile kupilam krople do nosa z prenalenu wytestuje dam znac
Ja kupilam dzisiaj dwa bodziaki w auchanie po 8 zl
A teraz siedze na lawce i odpoczywam bo mi sie slabo zrobiloale juz dochodze do siebie
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;