Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dunda gratulacje
: szalej teraz moja Droga
Smile kupilam krople do nosa z prenalenu wytestuje dam znac
Ja kupilam dzisiaj dwa bodziaki w auchanie po 8 zl
A teraz siedze na lawce i odpoczywam bo mi sie slabo zrobiloale juz dochodze do siebie
aisa, Dunda lubią tę wiadomość
Kijanka
-
cześć Ciotki ! nadal zostałem chłopcem i wszystko ze mna w porządku.. zasłaniałem buzie dłońmi - pewnie będę wstydliwy jak mamusia i jak ona grzeczny
Jestem zdrowy i to jest najwazniejsze;) filmu Pan doktor nie zrobi bo pielegniarki nie wpisały mnie na urzadzenie nagrywajace.. wiec dopiero za mies moze sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:49
Maka, aisa, Ejrene, kama005, ona2012, MirelS, kijanka_88, eve90, Wiola90, jusella, Dunda, nowatorka, Smile, September, _analiza, Kasiulina, stokrotka2013, ada89, mamuśka1, kot_bury, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Panna truskawka, widać że będzie chłopak
Żartowałam
Różowy w przewadze, śliczne ubranka
Majeczka, śliczny chłopczyk
Tutejsza lekarka na usg mówiła mi, że dzieci często zakrywają twarz i oczka bo nie lubią tego światła i ciepła, które wytwarza głowica usg. Ile w tym prawdy to trudno zweryfikować, ale coś może w tym być.majeczka87, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kama wszystko ok w sklepie mi sie slabo zrobilo, ale to przez to ze wychodze z tego paskudztwa... Juz grzecznie pojechalam do domu
Ja w srode mam polowkowe mam nadzieje ze Ola zostanie Ola.
Gratulacje wszystkich wizytmajeczka87, aisa, jusella lubią tę wiadomość
Kijanka
-
panna truskawka wrote:I za każdym razem mówię sobie: kupuj neutralne
Coś mi nie wychodzi...
A w jakim sklepie się tak obłowiłaś?
Ja ostatnio w pepco chciałam neutralne i ciężko było coś ładnego znaleźć. Kupiłam tylko jedne śpiochyaisa, eve90, jusella lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:cześć Ciotki ! nadal zostałem chłopcem i wszystko ze mna w porządku.. zasłaniałem buzie dłońmi - pewnie będę wstydliwy jak mamusia i jak ona grzeczny
Jestem zdrowy i to jest najwazniejsze;) filmu Pan doktor nie zrobi bo pielegniarki nie wpisały mnie na urzadzenie nagrywajace.. wiec dopiero za mies moze sie uda
Śliczny maluszek, gratulujeja coś dzisiaj bardzo się wzruszam chyba hormony mi szaleją a i pogoda okropna bo strasznie pada. przed chwila oglądałam filmik wcześniaczka, który urodził się w 24 tyg. ciąży płakałam jak bóbr i nie dałam rady do końca dooglądać bo nie chciałam małego w brzuchu niepokoić. Wydaje mi się, że z dnia na dzień coraz bardziej kocham to maleństwo i jestem tego świadoma.
majeczka87, aisa, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jusella, mi się kapusty kiszonej chcę, ale robić mi się nie chcę
Małosolnego też bym dziabnęła... Cóż... pozostają zapasy z lata kiszonych ogórków.
Kijanka, noś ze sobą wodę i coś na zagrychę, czasem to pomaga od razu ale przede wszystkim odsapnięcie
Panna truskawka, łatwo się mówi a w sklepie takie fajne rzeczyNo i nie ma się co dziwić, że nie da się powstrzymać
Tych neutralnych to nie ma za dużo w sklepach, dość wyraźne określenie płci jednak jest widoczne na półkach sklepowych
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:Ejrene przepraszam za pytanie ale ja noga kulinarna jestem czym roznia sie takie a takie ogorki ?!
Bo kiszone powstają przez proces naturalny, są zdrowsze i smaczniejsze, a kwszone są sztucznie za pomocą chemii traktowane zapewne żeby było szybciej :p To samo tyczy się kapustyjusella, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ja ostatnio polowałam na ogórki kiszone w sklepie i nigdzie nie znalazłam
wszędzie kwaszone
Ejrene może na jakimś bazarku znajdziesz
Ogórki i kapusta kwaszona są "doprawiane" octemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:57
aisa lubi tę wiadomość