Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tylko do 3 miecha bralam
to dobrze ze kontrolowali poziom.. obserwuj ja bedziesz odstawiala jak sie sluz i brzuch bedzie zachowywal.. ja schodzilam stopniowo.. ostatnie 3 tyg mialam dawe zmiejszona do 1 razy 100mg
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
kama005 wrote:goodwii no niby coś w tym jest ale ta pogoda ostatnio dobija. Wziąć i się powiesić bo taka depresyjna. Zimno tez jak choelra bo aż 1 stopień a ja się przeziebiłam to chyba nie będę ryzykować dłuższego spaceru.
Może w tygodniu.
Dziewczyny z Warszawy z jakich dzielnic jesteście?goodwill lubi tę wiadomość
-
no wlasnie tez widzialam te pampersy ale one chyba dopiero beda...skorzystalam wczoraj z waszej porady kupilam saszetki prenalen na przeziebienie i juz dzis wszytsko ok tylko katar maly i kaszel...ja nie czulam wczoraj nic zadnego ruchu dopiero kolo 23 jak sie polozylam poczulam dosyc wyrazne kopniecie no dzis juz czuje moze maly tez mial zle samopoczucie wczoraj jak ja:P
Wołomin zimnooo brrrr i troszke jak by mroziłojusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
kama005 wrote:goodwii no niby coś w tym jest ale ta pogoda ostatnio dobija. Wziąć i się powiesić bo taka depresyjna. Zimno tez jak choelra bo aż 1 stopień a ja się przeziebiłam to chyba nie będę ryzykować dłuższego spaceru.
Może w tygodniu.
Dziewczyny z Warszawy z jakich dzielnic jesteście?
Co do luteiny ja muszę brac do 37/38 tc ciąży2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
No roznie z tymi bolami bywa. Mnie od kilku dni nie boli (odpukac) ale wczesniej tez mialam bole brzucha na @ (nie wiem czy nie od jelit, gazow) i tez bole plecow ale te mialam zwlaszcza po spaniu wiec mysle ze od zlej pozycji. Lekarz nic na te bole plecow nie powiedzial, tylko ze jestem zgarbiona (garbie sie troche od zawsze
).
Ja za to od kilku dni mam takie bole ciagnace, zwlaszcza po zmianie pozycji albo po siusiu ze az wstac nie moge i sie wyprostowac. Jak stara babcia. Dopiero musze polezec, poprostowac sie powoli i potem jakos przechodzi. Ktos tak ma?Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z pysznej kawy mrożonej - byłam z mamą bo mężu w pracy. Ta wodnista wydzielina nie dawała mi spokoju więc byłam w aptece pytać o jakieś wkładki czy testy na saczenie się wód plodowych - nie mieli, więc sprawdziłam papierkiem lakmusowym i na szczęście ph niskie, nie zabarwil się na niebiesko, turkusowo itp. Więc jestem ciut spokojniejsza.
niezapominajka, goodwill, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Wróciłam z pysznej kawy mrożonej - byłam z mamą bo mężu w pracy. Ta wodnista wydzielina nie dawała mi spokoju więc byłam w aptece pytać o jakieś wkładki czy testy na saczenie się wód plodowych - nie mieli, więc sprawdziłam papierkiem lakmusowym i na szczęście ph niskie, nie zabarwil się na niebiesko, turkusowo itp. Więc jestem ciut spokojniejsza.
[/url]
-
Jak długo stoję (np. prasowanie) lub chodzę, to czasem mam bóle w podbrzuszu, taki "ciężar", wrażenie ciągnięcia.
Jak kichnę lub zbyt gwałtownie wstanę, to mam kłucia po obu stronach macicy.
W 15-16Hbd miałam dość często takie dziwne bóle w podbrzuszu. Zapytałam swojego ginekologa, co mnie ma zaniepokoić, kiedy na Izbę Przyjęć. Wg niego: jeśli ból nie ustępuje po położeniu się i wzięciu nospy lub wręcz nasila się w czasie, to szpital koniecznie!