Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O figaa to bardzo mozliwe ze sie spotkamy, no i kolejne potwierdzenie tego ze cos w tym jest skoro każda z nas chce tam rodzić
Ja dziś kupiłam serniczek z czekoladą i powiem wam ze jestem w rajuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:36
jusella, figaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Telashe wrote:Miś na drutach
druty 3 mm i szara zwykła wloczka. Polarkowe są świetne, ale z motka dolphin baby wychodzi dzerzejem na drutach 4,5 bambus prostokąt 30x40
ale w dotyku jak sciereczka z grubej mikrofibry
Czyli na kocyk gdzieś z 5 motków by trzeba... ok. 75 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:43
-
eve90 wrote:O figaa to bardzo mozliwe ze sie spotkamy, no i kolejne potwierdzenie tego ze cos w tym jest skoro każda z nas chce tam rodzić
Ja dziś kupiłam serniczek z czekoladą i powiem wam ze jestem w raju
No z tym serniczkiem to teraz przesadzilas...Skąd ja o tej porze wezmę sernik...
Telashe, niezapominajka, eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:No z tym serniczkiem to teraz przesadzilas...
Skąd ja o tej porze wezmę sernik...
od zawsze... Nawet jak sklepik jest zamknięty to sąsiadom nie odmawiają
ma to minusy, bo otwierając okno nad ranem czujesz zapach pieczywa i aż zaczynasz buszowac w kuchni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:11
nowatorka, Maka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
niezapominajka wrote:Ja się też melduję. Dzisiaj przegladałam internety w poszukiwaniu info co do skracajacej się szyjki. Wiadomości nie podniosły mnie na duchu, Idę spać
a tak na serio to sluchaj tego co lekarz mowi i tego sie trzymaj,z dala od netu
Dziewczyny ale mi tym sernikiem smaka zrobilyscie, normalnie jakbym go miala to bym caly wchlonela na razjusella, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Bedziemy mieli córkę
przy okazji wizyty zrobilismy usg polowkowe bo sie akurat Zosia dobrze ułożyła. Wszystko w normie. Zakupiłam pierwsze różowe bodziaki
nie lubię tego koloru ale nie mogłam sie oprzeć
mała wazy 250 g,
eve90, nowatorka, Maka, Telashe, jusella, martynka870, Ejrene, Agaax, mamuśka1, stokrotka2013, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję!
Dziękuję za trochę otuchy
Ciąża powinna trwać 5 miesięcy... Dla mnie 9 to Stanowczo za długo
Wzięłam nospe ból zrobił się bardziej tępy i ciężki do zlokalizowania. Zależy jak leżę to też raz tak boli raz inaczej
Przez weekend dpoczywam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:47
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Kama właśnie zastanawiałam się czy.tez może małe nie buszuje. Zaczęłam czuć od kilku dni już takie dość pukanie i raz z przodu a wieczorem normalnie czułam dwa razu uklucie w nerke. Do tego ciągle parcie na pęcherz więc też zastanawiam się czy to nie jego sprawka..
jusella, martynka870, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
UWAGA Krakowianki! mąż mi właśnie przypomniał, że na lipiec planowane są ŚDM i w Krk i Cz-wie będzie ogrom pielgrzymów! Uwzględnijcie to w swoich planach dojazdowych do szpitala- tłumy i korki. W Cz-wie tak jest co roku, więc z doświadczenia wiemy że o pewnych godzinach w dniach szczytu drogi są nie drożne... -.-
Uff, koniec ogłoszeń parafialnychjusella, kijanka_88, Agaax, Ana32, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Na razie nie mamy nic różowego a ubranek sporo
ale może też tak być :p
A ja właśnie pije herbatkę z sokiem malinowym bo czuje ze mnie coś bierze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 09:31
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Figaa, Eve powiem wam ze obserwuje buuuuuum na lipiec... cholera porodowki beda zapchane i dostanie sie na porodowke gdziekolwiek to bedzie mega wyczyn
eve90, figaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016