Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się, życzę miłego dnia!
W Wawie ładnie i zaraz wybywam na spacer.
Dziewczyny co pytały o Arciszewskich: Od razu napiszę, że ja nie z tamtych okolic, ale gdzieś wyczytałam dobre informacje na temat tej kliniki!
Obejrzałam sobie fotki w necie - WOW! - sale piękne.
Dzieciak od rana kopie mi w pęcherz. A co! Taki ma dziś pomysł na życie.
majeczka87, eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dalej w łóżku ale już po śniadaniu. Sprawdzałam bijące serduszko detektorem i zaniepokoila mnie jedna rzecz moje dziecię jest strasznie nisko, przy spojeniu lonowym. Tam też biło serduszko.Też tak macie? No i druga rzecz śluz wodnisty bezwonny. Czy to normalne?
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
u mnie chyba dzis macica rosnie bo taaaak ciagnie;) ale jeszcze nie na tyle zeby leki brac;) dzis malujemy sypialnie gdzie bedzie stalo lozeczko;)
eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Maka wrote:zaniepokoila mnie jedna rzecz moje dziecię jest strasznie nisko, przy spojeniu lonowym. Tam też biło serduszko.Też tak macie? No i druga rzecz śluz wodnisty bezwonny. Czy to normalne?
Dziś moje dziecko też tam jest. Wczoraj było wyżej. Nic Cię nie boli, nie ciągnie? To raczej wszystko ok.
Co do śluzu - a dużo go masz?jusella lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Nic nie boli, nie ciągnie. Są dni że jest go więcej, znaczy czuje wilgotno. Na początku ciąży miałam sporo właśnie takiego wodnistego. Nie wiem czy to nie sprawka luteiny.
Jeśli nie boli, to ok. Dziecko w brzuchu też człowiek - chce sobie pochodzić, pozwiedzać macicę.
Ja też mam sporo śluzu wodnistego rano, nie przyjmuję luteiny. Na chłopski rozum, jak sobie wkładasz czopek, to pozostałości mogą wychodzić.
Jeśli masz niepokój albo tego śluzu przybywa ----> Izba Przyjęć.Maka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Goodwii czy ja wiem czy tak ładnie w Wawie. mogłoby słońce wyjść
To poszłabym na jakiś długi spacer z psem
Dla mnie jak nie pada/śnieży i czuć, że już niedługo wiosna, to jest ładnie.Może jeszcze wyjdzie słońce... ja i tak wybywam...
jusella lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj już bardzo czuję ruchy więc tego już nie da się pomylić. Dzisiaj mam na prawdę przełom bo tak rozrabia że szok.
Zastanawiam się czy.to nie od tego wczoraj tak mój organizm zareagował.
Dzisiaj już lepiej ale bardziej boli mnie z tyłu kręgosłup i nerki. Zawsze nerki mnie pobolewaja jak coś z kręgosłupem nie tak...oby to było to.
Uplawy mnie właśnie jakiś czas temu zaniepokoily.. Myślałam że to wody plodowe... Mimo wkładki miałam mokro jak czysta woda. Okazało się że grzybek i kończę teraz globulki i już nie mam tego więc u mnie to była przyczyna
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
goodwii no niby coś w tym jest ale ta pogoda ostatnio dobija. Wziąć i się powiesić bo taka depresyjna. Zimno tez jak choelra bo aż 1 stopień a ja się przeziebiłam to chyba nie będę ryzykować dłuższego spaceru.
Może w tygodniu.
Dziewczyny z Warszawy z jakich dzielnic jesteście?olcia_2209 lubi tę wiadomość
-
Kama to teraz można sobie pozwolić już wszystko otwarte dziś
Majeczka to taki baby boom mamy, nieźle
A może już dzwonilas albo kontaktowalas się jakoś z kliniką? Bo tam chyba od 32 tygodnia trzeba już do nich należeć najpozniej, jakoś takjusella lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Mnie po raz kolejny w nocy obudziły skurcze i ciągnięcia macicy
czemu akurat w nocy to nie wiem. Jak tak dalej pójdzie to będę zmuszona jechać na Ip to sprawdzić..Mam nadzieję, że to tylko dalszy etap rozciągania macicy... w dodatku mam straszną migrene i leżę z plastrem na czole
Mimo wszystko życzę udanej soboty chociaż Wam :*eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Eve zadzwon i dopytaj bo ja nawet o 28 tyg slyszalam..
Mirel widze ze nie tylko ja mam dzis rozciaganko.... trtzymaj sie mala... ja poczekam z pol godzinki i wezme nospe jednak jedna....
maka ja zawsze przy braniu luteiny mialam sprawdzany progeseron czy nie za mala dawka czy w normach przyrasta itd... bo np bardzo duzo wodnistego sluzu moze swiadczyc o spadku progesteronu i wzroscie estrogenow tak jak przed owu.. a to nie jest korzuystne.. powtarzam - może - nie musieve90 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
No ja juz właściwie biorę tą luteine tylko zapobiegawczo - już właściwie lekarz kazał odstawić ale jeszcze z 2 tygodnie będę brała. W klinice zabraniali badać bo niby wynik jest niemiarodajny, dr powtarzał że przy takich dawkach napewno poziom jest ok.