Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirel to odpoczywaj po tych skurczach. Ja wtedy co takie mialam to az mi krew poleciala. Mi pomaga tez melisa bo sie stresuje ogolnie i jeszcze bardziej mnie wtedy boli brzuch
Co do boli okresowtch mam czasami takie, wlasciwie to juz kilka dni ich nie mam. Ale byly czesto. Chociaz ja podejrzewam ze byly zwiazane z jelitami, gazami i zaparciami.ale moge sie mylic. W kazdym razie u mnie na usg wszystko ok, szyjka, lozysko.
Tak sie od wczoraj zastanawiam ze moja dzidzia chyba jest b duza. Wczoraj 20+2 wazyla 450 g ! To duzo nie?majeczka87, jusella, kot_bury, eve90, MirelS, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ooo ja też bylam kluska ale do 5 nie doszłam, tylko ze krotka jeszcze hehe
Ale moja siostra cioteczna ponad 5kg wazyla i naturalnie ja urodziła chrzestna bez żadnych problemów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:18
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Moja w 19+2 lub tam trochę dalej ważyła 342g
Herbata z miodem cytryna lub z sokiem malinowym, do tego zestaw leków prenalen (dostępny w Rossmannie)
A ja na początku ciąży tak w ogóle dostałam fervex.
Do tego tamtym Verde na gardło i syrop prawoslazowy na kaszel
Na ból głowy apapWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:28
jusella, najszczesliwsza, MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Mirel to odpoczywaj po tych skurczach. Ja wtedy co takie mialam to az mi krew poleciala. Mi pomaga tez melisa bo sie stresuje ogolnie i jeszcze bardziej mnie wtedy boli brzuch
Co do boli okresowyh mam czasami takie, wlasciwie to juz kilka dni ich nie mam. Ale byly czesto. Chociaz ja podejrzewam ze byly zwiazane z jelitami, gazami i zaparciami.ale moge sie mylic. W kazdym razie u mnie na usg wszystko ok, szyjka, lozysko.
Tak sie od wczoraj zastanawiam ze moja dzidzia chyba jest b duza. Wczoraj 20+2 wazyla 450 g ! To duzo nie?
Pół kilo szczęścia w sobie już nosisz!
Te skurcze są straszne. Wpadam w panikę, że zaraz zacznę rodzić choć z pewnością wtedy są o wiele silniejsze, ale tak to jest jak się wszystko do głowy dobiera. Ja też się dziś nie mogłam zwlec z łóżka:/
Dziś już postanowiłam być pozytywnie nastawiona i czekać spokojnie na polowkowe 10 marcamajeczka87, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Mi nie sprawdzali żelaza. Ja przed ciąża brałam sorbifer na receptę. Był bardzo skuteczny
Moja mała nie ma ochoty się dzisiaj ruszać. Leniucha mały
Kama- ps. Dzieci teraz się cały czas obkrecaja i wiercą, raczej nie jest w jednej pozycji
Kot bury- dziękuję za odpowiedźja nie wiem ile ten cosiek wtedy mial, ale lekarz powiedział, że według niego chlopaka z tego nir bedzie, bo to jest za krotkie na siusiaka.
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
A ja dziś pierwszy dzień z bólami brzucha.. Takimi dość bo aż na kręgosłup mi idzie bóle miesiaczkowe krzyżowe... Skurcze w dole brzucha też czuje. Mam nadzieję że w końcu przejdzie ale cały dzień nie ukrywam pobolewa raz się uspokaja a raz mocno daje czadu. Do tego od kilku dni ledwo chodzę tak mnie w pachwinach ciągnie...
No i młodego chyba już zaczęłam czuć jak mnie stuka od środka.. Myślałam że dalej to jelita ale często mam o tej samej porzeZuzulka88 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png