Lipiec 2016
- 

WIADOMOŚĆ

- 

dziewczynki, wróciłam od lekarza. Dobrych wiadomości nie ma ..
pęcherzyk ciążowy jest 1,23cm. Lekarz powiedział, że na pewno nie jest to 7 tydzień, jak wyliczył belly. Pęcherzyk jest pusty.. nic a nic nie widać, ani zarodka, ani ciałka żółtego, nic.
Kazał czekać, brać duphaston .. z tego wszystkiego i on się przejął i ja i zapomniał wypisać i będę musiała znów jechać..
kolejne usg 24 listopada i wtedy będzie 100% pewności czy wóz czy przewóz. Czy zarodek za mały czy pusty...
Ciężki czas..
idę się położyć i wypłakać.. nie wiem, czy to coś pomoże, ale nie mam lepszego pomysłu...
sorki, że Wam zasmucam..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] - 

ja dzis tez bylam, pecherzyk mniejszy o 2 tyg. jutro ide na oddzial, zeby to potwierdzic i podjac odpowiednie kroki. mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie wszystko dobrzeNanatasza wrote:dziewczynki, wróciłam od lekarza. Dobrych wiadomości nie ma ..
pęcherzyk ciążowy jest 1,23cm. Lekarz powiedział, że na pewno nie jest to 7 tydzień, jak wyliczył belly. Pęcherzyk jest pusty.. nic a nic nie widać, ani zarodka, ani ciałka żółtego, nic.
Kazał czekać, brać duphaston .. z tego wszystkiego i on się przejął i ja i zapomniał wypisać i będę musiała znów jechać..
kolejne usg 24 listopada i wtedy będzie 100% pewności czy wóz czy przewóz. Czy zarodek za mały czy pusty...
Ciężki czas..
idę się położyć i wypłakać.. nie wiem, czy to coś pomoże, ale nie mam lepszego pomysłu...
sorki, że Wam zasmucam..
 - 

Nanatasza wrote:dziewczynki, wróciłam od lekarza. Dobrych wiadomości nie ma ..
Ciężki czas..
sorki, że Wam zasmucam..
trzymamy kciuki kochana!
 - 

*01.07.2016 - Katuni, Angella908, Karolina_karolina
*02.07.2016 - Oldżi, Biedroneczka
*04.07.2016 - Nutka-koloru
*05.07.2016 - Aisa
*06.07.2016 - Natasza
*07.07.2016 - Talusia
*10.07.2016 - Namea
*11.07.2016 - Ejrene, nowatorka
*13.07.2016 - Milcia
*14.07.2016 - Edka, Mona_M, Karolina1990
Miał być 1.07.2016, ale wg Pana Doktora bedzie 2.07.2016

- 

Hej

Ejrene wrote:Hej
Byłam rano u tego gina. Dał mi luteinę dowcipną, nie wiadomo czemu było krwawienie, ale stwierdził że powinno bić serduszko a jeszcze nie biło i to mu się nie podobało. mi się wydaje że ma jeszcze czas. mówił żebym za tydzień przyszła sprawdzić czy już jest.
Nie denerwuj się Kochana
 Za tydzień zobaczysz serduszko 
Nanatasza wiem doskonale co czujeszNanatasza wrote:dziewczynki, wróciłam od lekarza. Dobrych wiadomości nie ma ..
Ciężki czas..
sorki, że Wam zasmucam..
 spróbuj czymś zająć myśli, czekanie jest najgorsze. Tulę Cię mocno, trzymaj się
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:01

6.06.2015 Aniołek (8tc) - 

*01.07.2016 - Katuni, Angella908, Karolina_karolina
*02.07.2016 - Oldżi, Biedroneczka
*04.07.2016 - Nutka-koloru
*05.07.2016 - Aisa
*06.07.2016 - Natasza
*07.07.2016 - Talusia
*10.07.2016 - Namea
*11.07.2016 - Ejrene, nowatorka
*13.07.2016 - Milcia
*14.07.2016 - Edka, Mona_M, Karolina1990
*19.07.2016 - Wiola90
6.06.2015 Aniołek (8tc) - 

Dziewczyny dzieki za wsparcie.. Nie mogę się ogarnac.. Nie wiem czym głowę zajac..
Bloodflower trzymam kciuki, bedzie dobrze
                                starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] - 

Miałam to samo rok temu...wiem co przeżywasz.Nanatasza wrote:dziewczynki, wróciłam od lekarza. Dobrych wiadomości nie ma ..
Ciężki czas..
sorki, że Wam zasmucam..
 - 

Kochana nie denerwuj się na zapas. Było mnóstwo przypadków kiedy w 7 tc nic nie było a o 8 tv juz serduszko biło. Czesto tez jest to wina czulosci sprzetu. Sprzęt gorszej jakości i juz cuda wychodzą. Może faktycznie ciaza jest mlodsza. Najlepiej jakbyś zrobiła betę. A po 48h zrobiła druga i wtedy będziesz wiedziała na 100% czy ciąża rośnie.
                                    mamuśka1, Nanatasza lubią tę wiadomość

- 

Nanatasza wrote:dziewczynki, wróciłam od lekarza. Dobrych wiadomości nie ma ..
Ciężki czas..
sorki, że Wam zasmucam..
hej ! jestem lipcówką 2015 i rok temu miałam podobną sytuacje, byłam w piątek na usg na nfz i lekarz mówił że nic nie ma, żadnego zarodka itp a byłam już wg belly prawie w 8tyg, w poniedziałek pobiegłam wręcz do mojego gina a tam śliczny zarodek i bijące serduszko i nie wiem czy w weekend się ujawnił czy tamten lekarz był zwykłym pacanem ze złym sprzętem ?
Teraz ujawniony zarodek gaworzy obok mnie, trzymam kciuki !!!
                                    Karolina_karolina, namea, Wiola90, Ejrene, bloodflower, Nanatasza, aisa lubią tę wiadomość
                                 - 

Nanatasza trzymam kciuki, żeby wszystko było jednak dobrze :*
Też byłam dziś na wizycie, ciąża potwierdzona 6/7 tydzień, serduszko bije jak szalone
 wszystko super, termin póki co 5 lipca 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 20:04
                                    Talusia, Karolina_karolina, Milcia, Nanatasza, aisa, katuni lubią tę wiadomość

- 

Nanatasza - Kochana będzie dobrze trzeba wierzyć!
Ja dostalam wcześniej jak bylam u tego głupka giną, badania na cukier,toxo, choroby weneryczne,i morfologię. Pojade zrobic w poniedzialek mam nadzieje,ze do środy wyniki dostane. - 

Elfka wrote:Nanatasza trzymam kciuki, żeby wszystko było jednak dobrze :*
Też byłam dziś na wizycie, ciąża potwierdzona 6/7 tydzień, serduszko bije jak szalone
 wszystko super, termin póki co 5 lipca 
Wspaniała wiadomość!!
A powiedz prosze,czy termin się zgadza z terminem belly?
Bo jak ha bylam w gina to od poprzez badanie ginekologiczne stwierdził ze cisza 3/4tydzoen.. a wedlug belly byl 5tydz(4pluw 2dni) także nie wiem jak to rozumieć.. - 

Belly mi wyznaczył 3 lipca także nie pokrywa sięTalusia wrote:Wspaniała wiadomość!!

A powiedz prosze,czy termin się zgadza z terminem belly?
Bo jak ha bylam w gina to od poprzez badanie ginekologiczne stwierdził ze cisza 3/4tydzoen.. a wedlug belly byl 5tydz(4pluw 2dni) także nie wiem jak to rozumieć..
 ale jak znam życie dzidziuś i tak wyjdzie kiedy będzie chciał 

- 

Dziewczyny trzymajcie się będzie dobrze tak jak dziewczyny piszą może to wina sprzętu lekarza może warto iść jeszcze do innego . Ja tak zrobiłam bo tak to była bym już po zabiegu dzięki jednej pani doktor . Będzie dobrze i wszystkie w Lipcu będziemy Ściskać maleństwa.
                                    Karolina_karolina lubi tę wiadomość