Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka wrote:*01.07.2016 - Katuni, Angella908, Karolina_karolina
*02.07.2016 - Oldżi, Biedroneczka
*04.07.2016 - Nutka-koloru
*05.07.2016 - Aisa
*06.07.2016 - Natasza
*07.07.2016 - Talusia
*10.07.2016 - Namea
*11.07.2016 - Ejrene, nowatorka
*13.07.2016 - Milcia
*14.07.2016 - Edka, Mona_M, Karolina1990
Miał być 1.07.2016, ale wg Pana Doktora bedzie 2.07.2016
U mnie według belly wypada 05.07.2016 zobaczymy co za półtorej tyg. moja gin powie -
Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą
katuni lubi tę wiadomość
-
izulala wrote:Dziewczyny robilyscie juz badania na hiv kile i zoltaczke? Ja dzisiaj. Jakos sie boje. Nie to ze sypialam z kim popadnie ale ze tyle razy mialam pobierana krew operacje itp...
ja tez sie takich badan boje wiec zrobilam je sobie juz przed staraniami zeby potem sie tym nie denerwowac. na pewno nic nie wyjdzie ale wiem ze to jest stresujace jak sie czeka na wyniki
Nanatasza w ktorym ty jestes tygodniu wg belly ? plamisz? ja bym nie wytrzymala czekac do nastepnej wizyty i bym poszla do innego lekarza skonsultowac. moze odczekaj jeszcze kilka dni i ja ci radze skonsultowac z innym, nic mu nie mowiac o tym co ci ten powiedzial. on byl prywatnie czy na nfz? moze nie ma dobrego sprzetu. mi sie czesto zdarzalo ze lekarze na usg widzieli rozne rzeczy ktorych nie bylo bo ten odczyt jest b subiektywny i zalezy od aparatu. trzymaj sie i mowie ci skonsultuj z jakims innym dobrym lekarzem z dobrym sprzetem
Jasminka ja tez bede podobnie jak ty w 6 tyg 2 dni i mozna juz wtedy zobaczyc z tego co wiem. mam cicha nadzieje ze tak bedzie bo znajac siebie bede sie stresowac jezeli go nie bedzie widac. wogole bede sie stresowac, niestety do opanowanych nie naleze ty tez daj sobie spokoj z beta i czekaj cierpliwie do srody
Ja sie czuje zupelnie normalnie, tylko piersi mnie bola ale mam energie do dzialania i wogole mnie nie mdliWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:59
-
*01.07.2016 - Katuni, Angella908, Karolina_karolina
*02.07.2016 - Oldżi, Biedroneczka
*04.07.2016 - Nutka-koloru
*05.07.2016 - Aisa
*06.07.2016 - Natasza
*07.07.2016 - Talusia
*10.07.2016 - Namea, Agaax
*11.07.2016 - Ejrene, nowatorka
*13.07.2016 - Milcia
*14.07.2016 - Edka, Mona_M, Karolina1990
*19.07.2016 - Wiola90 -
dzięki za wsparcie!!
według Belly jestem 6 tydzień i 2 dni (czyli 7 tydzień). Lekarz mi stanowczo powiedział, że to na pewno nie jest 7 tydzień. nie plamię, mam ból piersi, ból podbrzusza, niedobrze mi po każdym posiłku i mam okrutne wzdęcia. Byłam prywatnie, ale i tak podjęliśmy decyzję, że po weekendzie jedziemy do innego lekarza. Takie właśnie z lepszym sprzętem. Pozostaje cierpliwie czekać.
Gratuluję pozostałym dobrych wiadomości!
i życzę nam cierpliwości w czekaniu na kolejną wizytęstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza a masz pewnosc ze owu byla wtedy kiedy program zaznaczyl ? Moze ci sie opoznila. Mierzylas temperatury ? Dobrze robicie ze idziecie do innego lekarza, wybierzcie takiego z dobra opinia i wlasnym gabinetem z dobrym sprzetem. Jezeli nie plamisz i bola cycki to dobry znak
-
nie mam pojecia kiedy miałam owu, nie mierzyłam nic. Tak, jak pisałam, wysłaliśmy papiery do programu ivf i "odłożyliśmy" starania na styczeń
pozostaje czekać..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyMammaMia2016 wrote:Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą
Ja jestem z Górnego Śląska , była bym chętna -
nick nieaktualnyNanatasza wrote:dzięki za wsparcie!!
według Belly jestem 6 tydzień i 2 dni (czyli 7 tydzień). Lekarz mi stanowczo powiedział, że to na pewno nie jest 7 tydzień. nie plamię, mam ból piersi, ból podbrzusza, niedobrze mi po każdym posiłku i mam okrutne wzdęcia. Byłam prywatnie, ale i tak podjęliśmy decyzję, że po weekendzie jedziemy do innego lekarza. Takie właśnie z lepszym sprzętem. Pozostaje cierpliwie czekać.
Gratuluję pozostałym dobrych wiadomości!
i życzę nam cierpliwości w czekaniu na kolejną wizytę
Wszystko będzie dobrze Ja miałam ostatni okres 6.10 wiec też powinnam już być w 7 tygodniu . Ale obserwowałam śluz i wychodzi ze to dopiero 5 tydzien i 1 dzien a na pierwszą wizyte ide dopiero na początku grudnia i wtedy będzie już wiadomo dokładnie . -
nick nieaktualny