Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
albo to http://www.aptekagemini.pl/medela-gorset-easyexpression-rozm-l.html
no przecież nie będę ściągać pokarmu i gotować... czego to ludzie nie wymyślą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:18
Dalile, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Kobietki macie jakiś pomysł na obiad ? Nie mam zupełnie weny co jutro zrobić ..
może któraś z Was pomoże :p
Ja dziś jadłam makaron w sosie szpinakowo - brokułowo - śmietanowym. Pustki w lodówce miałam a iść do sklepu mi sę nie chciało - szpinak i brokuła miałam zamrożonego i o dziwo powstał szybko świetny sos
Karolajjn:) lubi tę wiadomość
-
Maka, mojej kolezance gin mowil, ze dzieci rosna skokowo, moze teraz bedzie szybciej zwiekszac gramy

Dailie, masz przodujace typowo lozysko czy niskoschodzace. Ja mialam 1,5 cm od ujscia a 3 tyg temu juz 3 cm. Dalej jest za nisko ale sie podnosi w takim razie
Gin kazal Ci sie oszczedzac ?
-
Rozmawialam z polozna o tym tensie I powiedziala ze to troche pomaga jesli ma sie bole krzyzowe przy porodzie I ze lepszy jest ten zel natalis chyba sie nazywa. Po za tym mozecie sprawdzic Bo w niektorych szpitalach mozna wypozyczyc ten tens.
jusella, _analiza lubią tę wiadomość
-
Hahahahaha jakie wynalazki

Mam wyniki glukozy
Na czczo 69
Po 1h 98
Po 2h 82
Szał!
a taka dobra glukoza była
Ja nie wiem czy nie pójdę dla rozrywki nie powtórzę tego badania a szczególnie dla tej glukozy
jusella, Karolajjn:), eve90, stokrotka2013, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
-
Powszechnie używany w Szwecji przy porodzie. Można wypożyczyć sobie do domu przed porodem, potrenować i użyć zanim pojedzie się do szpitala.jusella wrote:Dziewczyny słyszałyście o czymś takim jak BODY CLOCK - OBI TENS, URZĄDZENIE ŁAGODZĄCE BÓL PORODOWY
znalazłam przeglądająć rzeczy w Gemini
http://www.aptekagemini.pl/body-clock-obi-tens-urzadzenie-lagodzace-bol-porodowy.html
Całkiem zmyślny wynalazek, użytkowałam to w czasie pierwszego porodu. Wielkiej ulgi nie przynosi, ale łagodzi trochę bóle krzyżowe.
jusella, Ejrene, eve90, kot_bury, TheForfie, _analiza lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Powszechnie używany w Szwecji przy porodzie. Można wypożyczyć sobie do domu przed porodem, potrenować i użyć zanim pojedzie się do szpitala.
Całkiem zmyślny wynalazek, użytkowałam to w czasie pierwszego porodu. Wielkiej ulgi nie przynosi, ale łagodzi trochę bóle krzyżowe.
Dzięki Aisa - zastanawiałam się co to za cudeńko...
aisa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące w przyszłych dniach.
Brzuszki macie śliczne
Ja mam krzywą cukrową za 2 tygodnie. U mnie są 2 pobrania, na czczo i po 2h. Pobranie z palca.
Ja nie planuje kąpać w emolientach od początku. Jeśli coś by się działo to dopiero wtedy.
jusella, eve90, Maka, Kasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące w przyszłych dniach.
Brzuszki macie śliczne
Ja mam krzywą cukrową za 2 tygodnie. U mnie są 2 pobrania, na czczo i po 2h. Pobranie z palca.
Ja nie planuje kąpać w emolientach od początku. Jeśli coś by się działo to dopiero wtedy.
No właśnie ja raczej też nie
U mnie teraz pierwsza burza w tym roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 22:09
jusella, aisa lubią tę wiadomość

[/url]
[/link]