Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
albo to http://www.aptekagemini.pl/medela-gorset-easyexpression-rozm-l.html
no przecież nie będę ściągać pokarmu i gotować... czego to ludzie nie wymyśląWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:18
Dalile, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Kobietki macie jakiś pomysł na obiad ? Nie mam zupełnie weny co jutro zrobić ..
może któraś z Was pomoże :p
Ja dziś jadłam makaron w sosie szpinakowo - brokułowo - śmietanowym. Pustki w lodówce miałam a iść do sklepu mi sę nie chciało - szpinak i brokuła miałam zamrożonego i o dziwo powstał szybko świetny sosKarolajjn:) lubi tę wiadomość
-
Maka, mojej kolezance gin mowil, ze dzieci rosna skokowo, moze teraz bedzie szybciej zwiekszac gramy
Dailie, masz przodujace typowo lozysko czy niskoschodzace. Ja mialam 1,5 cm od ujscia a 3 tyg temu juz 3 cm. Dalej jest za nisko ale sie podnosi w takim razieGin kazal Ci sie oszczedzac ?
-
Rozmawialam z polozna o tym tensie I powiedziala ze to troche pomaga jesli ma sie bole krzyzowe przy porodzie I ze lepszy jest ten zel natalis chyba sie nazywa. Po za tym mozecie sprawdzic Bo w niektorych szpitalach mozna wypozyczyc ten tens.
jusella, _analiza lubią tę wiadomość
-
Hahahahaha jakie wynalazki
Mam wyniki glukozy
Na czczo 69
Po 1h 98
Po 2h 82
Szał!a taka dobra glukoza była
Ja nie wiem czy nie pójdę dla rozrywki nie powtórzę tego badania a szczególnie dla tej glukozy
jusella, Karolajjn:), eve90, stokrotka2013, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dziewczyny słyszałyście o czymś takim jak BODY CLOCK - OBI TENS, URZĄDZENIE ŁAGODZĄCE BÓL PORODOWY
znalazłam przeglądająć rzeczy w Gemini
http://www.aptekagemini.pl/body-clock-obi-tens-urzadzenie-lagodzace-bol-porodowy.html
Całkiem zmyślny wynalazek, użytkowałam to w czasie pierwszego porodu. Wielkiej ulgi nie przynosi, ale łagodzi trochę bóle krzyżowe.jusella, Ejrene, eve90, kot_bury, TheForfie, _analiza lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Powszechnie używany w Szwecji przy porodzie. Można wypożyczyć sobie do domu przed porodem, potrenować i użyć zanim pojedzie się do szpitala.
Całkiem zmyślny wynalazek, użytkowałam to w czasie pierwszego porodu. Wielkiej ulgi nie przynosi, ale łagodzi trochę bóle krzyżowe.
Dzięki Aisa - zastanawiałam się co to za cudeńko...aisa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące w przyszłych dniach.
Brzuszki macie śliczne
Ja mam krzywą cukrową za 2 tygodnie. U mnie są 2 pobrania, na czczo i po 2h. Pobranie z palca.
Ja nie planuje kąpać w emolientach od początku. Jeśli coś by się działo to dopiero wtedy.jusella, eve90, Maka, Kasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące w przyszłych dniach.
Brzuszki macie śliczne
Ja mam krzywą cukrową za 2 tygodnie. U mnie są 2 pobrania, na czczo i po 2h. Pobranie z palca.
Ja nie planuje kąpać w emolientach od początku. Jeśli coś by się działo to dopiero wtedy.
No właśnie ja raczej też nie
U mnie teraz pierwsza burza w tym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 22:09
jusella, aisa lubią tę wiadomość