Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:No też mi się tak zdaje. A tym bardziej że siedzi po lewej - tam gdzie niby twardnieje.
Wyszło słońce! Chyba odtancze taniec radości.pięknie się zrobiło i może wyjdę
co do włosów to bez przesady! Ja się farbowalamwłaśnie specjalna farba
jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nowatorka - Wiem wiem, że twardnienia nie mają wpływu na szyjkę, ale ogólnie się boję co to wyjdzie jutro przy mierzeniu.
Maka - u Ciebie to na pewno dzieciątko
Nie ma to jak specjalistki od wszystkiego,dobrze jej pojechałaś
jusella, nowatorka, Zuzulka88, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Haha Maka, ale jej pocisnęłaś! To się nazywa cięta riposta, brawo!
Dziewczyny, dzięki za wsparcie i zrozumienie w sprawie kawy!
Mi od jakiegoś czasu codziennie kilka razy twardnieje brzuch, niezależnie od tego co robię. Nie umiem tego porównać do niczego innego, jak do sytuacji kiedy zbliża się i przesuwa kupa. Przez pierwsze dni nawet myślałam: oho, kupa będzie! A tu nic. Dopiero potem to skojarzyłam. Mam nadzieję, że nic mi nie będzie w związku z tym, bo za tydzień jadę na wakacje i nie chciałabym, żeby tam mnie coś dopadło. Co prawda to tylko 4 dni, no ale...jusella, nowatorka, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
TheForfie wrote:mi od siedzenia najbardziej twardnieje i od chodzenia, pozniej musze polezec trocche zeby odpuscilo a czuje sie jakby zaraz mial peknac! a rano po wypoczynku jest 2x mniejszy
Ja też tak mam.https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Jusella, na zdrowie
Poszłam na spacer do tesco, jak wychodziłam to pogoda piękna, czyste niebo, nawet zabrałam okulary przeciwsłoneczne. Ledwo wylazłam ze sklepu i jak pierdyknęło żabami, masakra! Wróciłam do domu jak mokra kura. Pewnie kara za to, że pogrzeszyłam i kupiłam za dużo, a poszłam tylko po kiwi
W ramach protestu i ja piję kawusię, ha!
Hmmm, to chyba faktycznie dzieć się układa, skoro tylko z jednej strony brzuchol robi się twardy. Też tak mam.
Maciczka twardnieje mi podczas dłuższego chodzenia np. pod górkę, jak niosę cięższe zakupy, albo po siusiu czasem.
Czy któraś z Was bierze Magne B6, ale to zwykłe 48mg+5mg? Jeśli tak to ile dziennie?
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka super riposta
ja wczoraj miałam z teściową wymianę zdań na temat farbowania w ogóle fryzjera ze w ciąży nie wolno odpowiedziałam jej delikatnie ze pierwsze słyszę - Stare zaplesniale zabobony wrrr.
jusella, Zuzulka88, kot_bury, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
LilouK wrote:Jusella, na zdrowie
Poszłam na spacer do tesco, jak wychodziłam to pogoda piękna, czyste niebo, nawet zabrałam okulary przeciwsłoneczne. Ledwo wylazłam ze sklepu i jak pierdyknęło żabami, masakra! Wróciłam do domu jak mokra kura. Pewnie kara za to, że pogrzeszyłam i kupiłam za dużo, a poszłam tylko po kiwi
To była moja zemstaza posta o tuningu wózka!
Zuzulka88, kot_bury, LilouK, eve90 lubią tę wiadomość
-
Mi brzuch twardnieje, jak zrobię coś nad program albo gdzieś dalej pójdę.
U mnie w nocy padało, a teraz raz świeci słońce raz się zachmurzy.
Dziś na szkole rodzenia będzie temat o porodzie, będzie położna ze szpitala opowiadała.TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam pasior i pierwszy raz dziś wróciłam ze spaceru bez bólu kręgosłupa tylko nogi troszkę bolą
Mój wybawca:
Maka, MirelS, ania181111, LilouK, Dalile, TheForfie, Agness27, kot_bury, Ejrene, kama005, stokrotka2013, Kasiulina, Grzybka, _analiza, eve90, majeczka87, Telashe, renieczka, Zuzulka88, mamuśka1 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:
Czy któraś z Was bierze Magne B6, ale to zwykłe 48mg+5mg? Jeśli tak to ile dziennie?Dwa razy dziennie
Jusella, ile pas kosztował?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 16:52
LilouK, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kobitki ja się trochę uspokoiłam, bo byłam dzisiaj na usg i wyszło, że torbiel u dzidziusia zmniejszyła się z 7mm na 4mm, więc jest szansa, że wchłonie się całkiem
Ważne, że nie rośnie ani nie stoi w miejscu. Za tydzien mam się zgłosić znowu do poradni to dostanę dokładny opis dzisiejszego usg i wskazówki co dalej - pewnie jakieś kolejne usg za miesiąc.
Wiem jeszcze tyle, że mały waży ok 740 gram. To chyba dużo? A ile wasze maleństwa ważyły tak w 24 tyg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 17:03
LilouK, aisa, kot_bury, Ejrene, stokrotka2013, Kasiulina, Wiola90, Grzybka, Naditta, _analiza, eve90, majeczka87, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
Maka super odpowiedz! Ja rowniez mam tak czesto ochote odpowiedziec, ale gryze sie w jezyk, przytakuje i przestaje sluchac ;p
ada89 ja wlasnie nie wiem, czekam na wizyte i sie nie moge doczekac a mam 12.04w 22tyg. wazyla 530g, cos takiego
ada89, jusella, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:To była moja zemsta
za posta o tuningu wózka!
O Ty! Po brzuchu nie wyglądasz mi na czarownicę
To o tych majtkach na brzuch mówiłaś?A tak poważnie, pasiur wygląda elegancko, miło słyszeć, że pomaga i przynosi ulgę. To najważniejsze!
Ada, super wieściJest dobrze, a będzie jeszcze lepiej, zobaczysz.
jusella, ada89, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość