Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestesmy po 1 spotkaniu szkoly rodzenia
Bardzo fajne wrazenia. Polozna nas uspokajala ze porod nie jest taki jak w niektorych programach tv pokazuja, ze damy rade. U nas znieczulenie jest darmowe i nie ma z nim problemu. Poza tym powiedziala ze cesarka to jest 7 x wieksze ryzyko powiklan dla dziecka i matki.jusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, widzę że wiosna przyszła, bo humorki Wam dopisują!
Ja dopiero się ogarnęłam po powrocie z pracy i znalazłam czas na forum.
Wracając wstąpiłam do tk maxx i kupiłam dla młodego kocyk bambusowy. Już go kiedyś oglądałam, ale się wahałam. Na szczęście jeszcze był!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75b86fa1431d.jpg
A dzisiaj tak wyglądamy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2c7c50f6f68.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:19
jusella, LilouK, stokrotka2013, _analiza, aisa, Agaax, eve90, kot_bury, TheForfie, renieczka, MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Piękny brzuszysław Naditta
Jejku, jaka Ty szczuplutka lasencja jesteś, ja nie mogę! Nie bawię się z Tobą już
Mój brzuś jakoś tak wysoko mi podchodzi, mam wrażenie, że zaraz mi mostek rozerwie, a gdzie tu 36tydzień zanim zacznie się obniżać. Już mogę sobie kubek z kawusią na nim opierać
W TK maxie, jak się coś trafi rzecz jasna, są rzeczywiście fajne i dobre jakościowo rzeczy. Jak byłam w PL to pokupowałam małemu takie dziergane dresiki dosłownie za groszeW ogóle moja mama tam nałogowo łazi i wiecznie coś do domu przywlecze dla małego
jusella, Naditta, kot_bury, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Naditta - znaczy dane było Ci go kupić
. Ja czasami tak mam, że coś oglądam i się zastanawiam kupić- nie kupić b,o a to cena mnie przeraża albo już mam coś podobnego, to wtedy sobie mówię, że przyjdę za trochę i jak będzie jeszcze, to znak, że mam kupić
Kurcze Naditta ja to przy Tobie wyglądam jakbym z porodówki uciekłaZuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Hehe dzięki dziewczyny, ale ja czuje się grubo i tak. A mąż mówi, że na zdjęciach mój brzuch wygląda na mniejszy niż jest w rzeczywistości. Dziwne
LilouK, to ja mam na odwrót, bo mnie się wydaje właśnie, że bardzo nisko mam ten brzuchol ciągle. Dopiero zaczyna się wspinać do góry, ale mały i tak na dole gdzieś siedzi, bo ciągle tam go czuję. Nie wiem czy to dobrze, czy źle.
Kocyk jest supermięciutki i delikatny, nie wiedziałam czy go kupować, bo miałam małe pojęcie o bambusowych kocykach. Poczytałam i się przekonałam. Tym bardziej, że był niedrogi bo 12 funtów, a w Polsce 2 razy droższe (sprawdziłam!).jusella, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Myślę, że to wszystko zależy od budowy ciała i wzrostu. Jesteś wysoka, więc pewnie dlatego brzuszysław jest nieco niżej.
Ja mam ledwo 164cm, o dziwo nic nie idzie mi w boki tylko wywala do przodu. Chyba brzuchol przeciągnął mi tłuszczyk z boczków do przodu, dlatego od tylca nadal szczuplutko wyglądam. Gorzej jak się obrócę bokiem
Jusella, też sobie tak tłumaczę, ale to i tak nie działajusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ajj, tak mnie czasem kusi, żeby pójść do polskiego lekarza, żeby mi sprawdziła tą szyjkę i wszystko inne czy jest w porządku.
A macie czasem taki ukłucia gdzieś tak na wysokości wzgórka łonowego? Bo ja dzisiaj tak mam. Takie kłucie/pieczenie delikatne.
LilouK, mi się z kolei wydaje że mi się boczki porobiły, bo wcześniej nic nie było a teraz już jest za co złapać
To te czekoladki się poodkładałyjusella, eve90, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Nowatorka to widzę, że u Ciebie to samo mówią jak u mnie o cesarce. Dzisiaj na szkole rodzenia była położna ze szpitala i mówiła, że cesarka to jest operacja i jest o wiele niebezpieczniejsza dla dziecka od porodu naturalnego.
Matko jak mnie dzisiaj mała kopie, aż czasami boli.nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja już patrzę w lustro i mówię sobie że po porodzie ćwiczę i będzie cacy
Ja po ćwiczeniach. Chyba coś mi coraz mocniej na nerwy uciska bo zły ruch i już ból przeszywający w lewej nodze... A do d z tym. W nocy też męczy codziennie. No nic w piatek wybiorę się do mojej gin i przedyskutuję z nią co z tym dalej.
Właśnie się relaksuję w domku bo mój na piwku ze znajomymi a ja zajadam się popcornem i piję melisę
jusella, _analiza, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jutro poproszę lekarza, żeby bardzo dokładnie sprawdził czy Szymo jest na pewno jeden
- szleje łobuz za trzech i raz go czuję na dole, po chwili z prawej strony z boku a za sekundę pod mostkiem
. Ręce i nogi też niech policzy
LilouK, nowatorka, _analiza, kot_bury, renieczka, Kasiulina, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hello.
U mnie dwie kawy codziennie... Rozpuszczalna z jednej łyżeczki
Jeszcze codziennie do łóżka rennie
Nospe też często.. I antybole w tej ciszy były... Hmm nazbierało się trochę.
Wczoraj była mega pogoda... Plewilam w ogrodzie na taborecie.. Dzisiaj odpoczywam.
Koleżanka urodziła 4600 kg i 62 długi na szczęście przez cc bo nie miała rozwarcia.jusella, kot_bury, Maka, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
u mnie kolejny szalony dzien ale mówią jaki poniedzialek - taki cały tydzien;) jade niedługo na rynek po rzeczy dla dziecka do koleżanki sklepu. Potem przychodzi znajoma na naukę obserwacji śluzu - metodą Crejtona, potem mam warsztaty Mamo, TO ja
o luuuudy i tak wróce o 21 do domu
jusella ciesze sie ze Ci pomaga ten pas;) oby tak dalej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:36
eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dzień dobry
Nie mogłam spać w nocy - masakra, nogi mnie bolały okropnie i przyznam się, że zdesperowana paracetamol łyknęłami na szczęście pomogło. Nogi przestały boleć to Szymcio o 5tej się obudził i rozrabiał. Chyba nie jest mi dane dziś pospać i się wyspać ale to nic bo Tatusiek coraz bliżej
- jakieś 150 km -200 km od domku i się zbliża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:57
LilouK, TheForfie, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Analiza powodzenia.
Wczoraj mała urządziła sobie w brzuchu takie disco, że myślałam, że padnę. Aż mnie bolało i czułam jakby już w kanał się wstawiała. Wystraszyłam się nawet. Chwilami aż sama podskakiwałam z bólu. No i bardzo nisko ją czułam.TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Majeczka - zobaczymy jak pasior na dłuższą metę się sprawdzi
Analiza - powodzenia i pamiętaj - bez zwrotów!
Milcia - znam ten bólczasem jak oberwę tak z zaskoczenia to i krzyknę sobie - kilka razy mój Łobuz tak mi przywalił u lekarza w poczekalni albo w sklepie w kolejce - lubi jak matka z siebie wariatkę przy ludziach robi
majeczka87, kot_bury, renieczka, stokrotka2013, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość