Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Panna Truskawka po refundacji całe 10 zł
Normalnie 200 zł
Lilouk - Brzucho to zmyłka i fotomontaż
Agness trochę córy zazdroszczę bo czasem chciałoby się coś tak słodkiego kupića tak przez całe życie będę gacie i skarpety kupować i tylko raz na ruski rok spodnie i koszule - bo po co przecież "stare jeszcze dobre" - ech faceci...
TheForfie, Agness27, ona2012, stokrotka2013, izulala, Kasiulina, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jusella moja to dopiero zaczyna sie stroic i wszystkie najchetniej sukienki by chciala:)
W miare możliwości zawsze coś tam dla niej upatrze:)
W poniedziałek w lupku upatrzyłam i kupiłam 3 sukieneczki a jaka radosc:)
jeszcze troche i sama bedzie chciała kase na swoje drobiazgi i ciuszki:)
jusella, TheForfie, majeczka87, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Agness dzięki, że to napisałaś bo znów się cieszę, że to kolejny chłopak
Ciesz sie bo wiesz my dziewczyny lubimy sie stroic i zmieniac co chwile ciuszki i kupywac drobiazgi typu bizuteria,kolczyki itp...
a chłopakowi kupisz bluzki i spodnie i w portfelu wiecej:)jusella, stokrotka2013, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ada89 wrote:Kobitki ja się trochę uspokoiłam, bo byłam dzisiaj na usg i wyszło, że torbiel u dzidziusia zmniejszyła się z 7mm na 4mm, więc jest szansa, że wchłonie się całkiem
Ważne, że nie rośnie ani nie stoi w miejscu. Za tydzien mam się zgłosić znowu do poradni to dostanę dokładny opis dzisiejszego usg i wskazówki co dalej - pewnie jakieś kolejne usg za miesiąc.
Wiem jeszcze tyle, że mały waży ok 740 gram. To chyba dużo? A ile wasze maleństwa ważyły tak w 24 tyg?
Móje "maleństwo"- 25t 4d 1010gjusella, Agness27, ada89, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ada super wieści.
Jusella fajnie ten pas wygląda a Najważniejsze że plecy nie bolą.
My ogólnie dzisiaj oprócz lampki nie kupiliśmy nic dla małej. Jeszcze pojezdzimy po sklepach ale za to byliśmy dzisiaj w "Świat dziecka" i obejrzeliśmy sobie fotelik (chodzi o model) który zamówiliśmyjusella, ada89, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A ja to się nie nadaję na zakupy. Jak tylko gdzieś zaczynam dłużej chodzić, to zaraz bardzo ciągnie mnie brzuch, napina się, kręgosłup boli jak cholera, mała skacze po pęcherzu i tylko patrzę, gdzie jest jakaś toaleta. Taka to robota teraz ze mną.
Więc zamawiam przez internet wszystko jak tylko kasę szanowny zus prześle
jusella, kot_bury, TheForfie, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Pierworodny wyczaił, że siedzę na forum i tak po chwili zapytał czemu nie mam suwaczka z jego wiekiem - więc dodałam
Ejrene, stokrotka2013, Dalile, Naditta, aisa, Agness27, Agaax, eve90, kijanka_88, majeczka87, kot_bury, TheForfie, renieczka, MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja to się już powoli nawet w domu nie przydam żeby zrobić chociażby obiad dziś gotowałam zupę i później zmywalam kilka rzeczy i dupa biegiem się położyć bo mały tak napieral na szynkę ze się przestraszyłam normalnie jakbym miała tampona, też tam macie ? Później jeszcze chyba stepował po szyjce normalnie - urwis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 18:50
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 18:56
jusella, Ejrene, Agness27, eve90, TheForfie, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny widzę że nie tylko ja mam problem z zakładaniem i wiązaniem butów:))
Oprócz tego mam 2 pary balerinek które czekaja na cieplejsze dni:)
Co do wymiarów dziecka ja miałam wszystkie podane i wypisane wczoraj na usg:)
Ja depilator mam z brauna ale tylko nogi nim golę bo okolic intymnych bym nie wytrzymała bo nie ukrywam boli:)
Wczoraj przed lekarzem tez miałam problem z goleniem na dole ale jakos dałam rade:)
Przy córci to mój musiał mi golic bo ja nie dałam rady się schylac przez mega brzuch:)
Ja przy porodzie tez sporo straciłam ok 7-8 kg i opuchlizna mi zeszła a przytyłam 18 kg.
Izulala ja mocniej kopniaki tez czuje wieczorem.W dzien tez kopie ale w nocy bardziej aktywny jest:)
Analiza super lista na pewno się przyda:)Co do sudecremu to naprawdę bardzo dobry bo moja cora
jakiś czas temu miala odparzenia i 2 dni i ich prawie nie było a dziec nie plakała:)
Ja kawe pije w ciązy bo lubie a nikomu nic do tego!!
chore te uwagi się robią i predzej ciezarnej zwróca uwage co pije kawe niż palacej bądź pijacej alkohol i jak tu życ...
A z kolejkami tez często mam ze w sklepach udaja ze brzucha nie widza i bardzo zadko przepuszczą...taka znieczulica się robi wśród ludzi:(
Maka tez słyszłam opinie ze jak farbujesz włosy w ciąży to dziecko rude się rodzi-głupota totalna!!
Ja też farbowałam i obcinałam.teraz mam zamiar poprawic kolor i obciac przed komunią chrzesniaka zeby jakos wyglądac:))jusella, _analiza, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka śliczne ubranka:)
Jusella widze że też masz piękne widoki.ja w świeta w lesie widziałm śliczne pączki a wczoraj to nawet bociana na łące jak wracałam autobusem:)
Kama005 u nas tez się dziś pogoda pogorszyła.Rano padało a potem chłodny wiatr a dwa wczesniejsze dni była cudna pogoda i niektórzyjuż w ogródkach nogi opalali:)
Jusella masywny masz pas teraz oby przynosił ulgę dla kręgosłupa:))
Ada89 super wieści:) u Mnie Wojtek w 24 wazył 760 g
jusella, ada89, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Móje "maleństwo"- 25t 4d 1010g
ada89, Kasiulina, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Można powiedzieć że się dziś nudzę i sprawdzam możliwości mojego telefonu
A to mój bebalek
Nareszcie tel zrobił się użyteczny bo mogę ze zdjęciami poszaleć i mało tego da się to wrzucić tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:33
Agness27, LilouK, jusella, aisa, eve90, kot_bury, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość