Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Panna Truskawka po refundacji całe 10 zł
Normalnie 200 zł
Lilouk - Brzucho to zmyłka i fotomontaż
Agness trochę córy zazdroszczę bo czasem chciałoby się coś tak słodkiego kupić
a tak przez całe życie będę gacie i skarpety kupować i tylko raz na ruski rok spodnie i koszule - bo po co przecież "stare jeszcze dobre" - ech faceci...
TheForfie, Agness27, ona2012, stokrotka2013, izulala, Kasiulina, eve90, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jusella moja to dopiero zaczyna sie stroic i wszystkie najchetniej sukienki by chciala:)
W miare możliwości zawsze coś tam dla niej upatrze:)
W poniedziałek w lupku upatrzyłam i kupiłam 3 sukieneczki a jaka radosc:)
jeszcze troche i sama bedzie chciała kase na swoje drobiazgi i ciuszki:)
jusella, TheForfie, majeczka87, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

-
jusella wrote:Agness dzięki, że to napisałaś bo znów się cieszę, że to kolejny chłopak

Ciesz sie bo wiesz my dziewczyny lubimy sie stroic i zmieniac co chwile ciuszki i kupywac drobiazgi typu bizuteria,kolczyki itp...
a chłopakowi kupisz bluzki i spodnie i w portfelu wiecej:)
jusella, stokrotka2013, eve90, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

-
ada89 wrote:Kobitki ja się trochę uspokoiłam, bo byłam dzisiaj na usg i wyszło, że torbiel u dzidziusia zmniejszyła się z 7mm na 4mm, więc jest szansa, że wchłonie się całkiem
Ważne, że nie rośnie ani nie stoi w miejscu. Za tydzien mam się zgłosić znowu do poradni to dostanę dokładny opis dzisiejszego usg i wskazówki co dalej - pewnie jakieś kolejne usg za miesiąc.
Wiem jeszcze tyle, że mały waży ok 740 gram. To chyba dużo? A ile wasze maleństwa ważyły tak w 24 tyg?
Móje "maleństwo"- 25t 4d 1010g
jusella, Agness27, ada89, eve90, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ada super wieści.
Jusella fajnie ten pas wygląda a Najważniejsze że plecy nie bolą.
My ogólnie dzisiaj oprócz lampki nie kupiliśmy nic dla małej. Jeszcze pojezdzimy po sklepach ale za to byliśmy dzisiaj w "Świat dziecka" i obejrzeliśmy sobie fotelik (chodzi o model) który zamówiliśmy
jusella, ada89, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A ja to się nie nadaję na zakupy. Jak tylko gdzieś zaczynam dłużej chodzić, to zaraz bardzo ciągnie mnie brzuch, napina się, kręgosłup boli jak cholera, mała skacze po pęcherzu i tylko patrzę, gdzie jest jakaś toaleta. Taka to robota teraz ze mną.
Więc zamawiam przez internet wszystko jak tylko kasę szanowny zus prześle
jusella, nick nieaktualny, TheForfie, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

-
Pierworodny wyczaił, że siedzę na forum i tak po chwili zapytał czemu nie mam suwaczka z jego wiekiem - więc dodałam
Ejrene, stokrotka2013, Dalile, Naditta, aisa, Agness27, Agaax, eve90, kijanka_88, majeczka87, nick nieaktualny, TheForfie, nick nieaktualny, MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja to się już powoli nawet w domu nie przydam żeby zrobić chociażby obiad dziś gotowałam zupę i później zmywalam kilka rzeczy i dupa biegiem się położyć bo mały tak napieral na szynkę ze się przestraszyłam normalnie jakbym miała tampona, też tam macie ? Później jeszcze chyba stepował po szyjce normalnie - urwis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 18:50
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia
) -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 18:56
jusella, Ejrene, Agness27, eve90, TheForfie, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
) -
Oj dziewczyny widzę że nie tylko ja mam problem z zakładaniem i wiązaniem butów:))
Oprócz tego mam 2 pary balerinek które czekaja na cieplejsze dni:)
Co do wymiarów dziecka ja miałam wszystkie podane i wypisane wczoraj na usg:)
Ja depilator mam z brauna ale tylko nogi nim golę bo okolic intymnych bym nie wytrzymała bo nie ukrywam boli:)
Wczoraj przed lekarzem tez miałam problem z goleniem na dole ale jakos dałam rade:)
Przy córci to mój musiał mi golic bo ja nie dałam rady się schylac przez mega brzuch:)
Ja przy porodzie tez sporo straciłam ok 7-8 kg i opuchlizna mi zeszła a przytyłam 18 kg.
Izulala ja mocniej kopniaki tez czuje wieczorem.W dzien tez kopie ale w nocy bardziej aktywny jest:)
Analiza super lista na pewno się przyda:)Co do sudecremu to naprawdę bardzo dobry bo moja cora
jakiś czas temu miala odparzenia i 2 dni i ich prawie nie było a dziec nie plakała:)
Ja kawe pije w ciązy bo lubie a nikomu nic do tego!!
chore te uwagi się robią i predzej ciezarnej zwróca uwage co pije kawe niż palacej bądź pijacej alkohol i jak tu życ...
A z kolejkami tez często mam ze w sklepach udaja ze brzucha nie widza i bardzo zadko przepuszczą...taka znieczulica się robi wśród ludzi:(
Maka tez słyszłam opinie ze jak farbujesz włosy w ciąży to dziecko rude się rodzi-głupota totalna!!
Ja też farbowałam i obcinałam.teraz mam zamiar poprawic kolor i obciac przed komunią chrzesniaka zeby jakos wyglądac:))
jusella, _analiza, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

-
Maka śliczne ubranka:)
Jusella widze że też masz piękne widoki.ja w świeta w lesie widziałm śliczne pączki a wczoraj to nawet bociana na łące jak wracałam autobusem:)
Kama005 u nas tez się dziś pogoda pogorszyła.Rano padało a potem chłodny wiatr a dwa wczesniejsze dni była cudna pogoda i niektórzyjuż w ogródkach nogi opalali:)
Jusella masywny masz pas teraz oby przynosił ulgę dla kręgosłupa:))
Ada89 super wieści:) u Mnie Wojtek w 24 wazył 760 g
jusella, ada89, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

-
Moj Antos w 23tc wazyl 816g. Jutro kolejna wizyta zobaczymy ile uroslEjrene wrote:Móje "maleństwo"- 25t 4d 1010g
ada89, Kasiulina, Agness27, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Można powiedzieć że się dziś nudzę i sprawdzam możliwości mojego telefonu

A to mój bebalek

Nareszcie tel zrobił się użyteczny bo mogę ze zdjęciami poszaleć i mało tego da się to wrzucić tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:33
Agness27, LilouK, jusella, aisa, eve90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
)