Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeczytałam właśnie, że zachcianki w ciąży to w głównej mierze odpowiedź organizmu na zapotrzebowanie na minerały lub substancje odżywcze. Np. czekolada-na magnez, słodkie- na łatwe i szybkie źródło węglowodanów itd. Niby oczywista oczywistość, a jednak ...
Coś w tym jest, bo zamiast zjeść coś sensownego, to wolę załadować się na szybko ciastem
Basia, pies to krzyżówka miniaturowego czerwonego pudla z bichonem frise. Hybryda, bo tak to tutaj określają, zwie się Poochonem.Maka, jusella, basia7777, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A myślałam że tylko mnie ciągnie do słodkiego - a czekolada na pierwszym miejscu. Dzisiaj prawie całą zjadłam i takie wyrzuty miałam że hej.
Ja wygrałam licytację - 65 ubranek 0-6 msc z zary i nexta - boskie! Jak paka dojdzie to Wam pokaże. I pojedyncze ubranka też zamówiłam oczywiściei na razie koniec z przrgladaniem neta bo wyczyszcze konto to zera- czekam na czwartkowa "zapomoge" z zusu
Naditta, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie tłumaczę sobie tego apetytu słodycze. Wiem, że pozwalam sobie na więcej że względu na ciążę. Takie przyzwolenie, bo przecież w ciąży można być grubym
no i kiedy jak nie teraz? Ale podobnie jak Maka, męczą mnie zawsze wyrzuty sumienia...
Zapomniałam napisać, ale dostałam jeszcze jedna złota radę od koleżanki dzisiaj. "pamiętaj, ile ubranek nie kupisz, to i tak będzie za dużo". Mówiła, że na prawdę nie warto mieć więcej niż dosłownie kilka sztuk z różnych rozmiarów, bo jak się mówi, że dzieci szybko wyrastają to jest to prawda.
Dziewczyny, co do Nexta to pamiętajcie że mają zaywyżoną(zaniżoną?) rozmiarówkę, czyli te najmniejsze rozmiary i tak pewnie będą za duże.
LilouK, sprawdziłam jakie śpiochy kupiłaś Ty kilka dni temu. Ja dzisiaj kupiłam takie same przepraszam, nieświadomie odmałpowałami to dosłownie:urzekły mnie te małpeczki !
Maka, jusella, LilouK, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
hej, ja od piątku mam nadmiar stresu i nic nie wróży poprawy. Jeszcze dzisiaj- poranna kawa, zbieram się do urzędowego pisma, zaglądam na fb celem ogarnięcia grupy matki na dg i odczytałam wiadomość z soboty. Ścięło mnie, kolega z klasy licealnej się powiesił. Uwierzycie? rocznik 93...
Sergiusz
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
gratuluję zaczecia 7mca
A propo słodkiego to ja to pobijam wszystko bo ciągle bym coś jadla słodkiego : na śniadanie buleczka słodka musi być !!! A po obiedzie jak nie ma ciacha to okupuje cukierniehaha
Miłego dnia dziewczyny ! U mnie dzis piękny dzień się zapowiadajusella, Naditta, Gagaga, eve90, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Też marzę o drożdżówce z kruszonką. Nic mi więcej do szczęścia nie trzeba
Dzień dobry dziewczyny!
Słonka nie ma póki co, ale coś tam się zza chmur przebija. Dziś zaczynam znów się mierzyć glukometrem, przed piątkową wizytą. Budziki sobie ponastawiałam w telefonie, bo pamięć to ja mam dobrą, ale krótką (jak złota rybka).
Mówią, że przyrostu nie ma, a w mojej rodzinie prawie wszystkie dziewczyny w ciąży - 4 na 5czekamy na tą piątą i na moją bratową
Dzieciaki będą się miały z kim bawić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:32
Karolajjn:), ania181111, jusella, LilouK, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ale wam smaka narobilam haha
ja zjem później buleczke bo najperw staram się zjeść normalne śniadanie
potem słodkości
cieszę się niezmiernie bo dostaliśmy kredyt w banku i teraz możemy działaćAsit, jusella, Pauli11, eve90, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ania - gratuluję!
Ja walczę z moim bankiem, ale mam nadzieję, że przed rozwiązaniem wszytsko pozałatwiam, żeby znowu nie zawracać sobie głowy korespondencją z tym molochem. Nie wystarczy im, że płacę ratę co msc, o nie!ania181111, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Ania - gratuluję!
Ja walczę z moim bankiem, ale mam nadzieję, że przed rozwiązaniem wszytsko pozałatwiam, żeby znowu nie zawracać sobie głowy korespondencją z tym molochem. Nie wystarczy im, że płacę ratę co msc, o nie!też właśnie gonilam mojego żeby załatwił wszystko przed moim porodem bo później to wiadomo jak to jest
Asit to wpadamy do Ciebie na serniczka:D
jusella lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
Miłego Dnia Wszystkim
Ja mogę się pochwalić,że wyprasowałam wszystkie ubranka dla Małej - baardzo sprawnie to szło i dlatego tak
A na dzisiaj zaplanowałam pranie pieluszek tetrowych i flanelowych a potem dosiadam laptopa,wchodze na Allegro i obkupuje siebie do szpitala
Zerknelam na suwaczek - 12 tygodni zostalo ! 0_o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:42
jusella, LilouK, Pauli11, Agness27, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość