X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheForfie bardzo mi przykro z powodu Twojej papużki, już jej palę wirtualnego znicza (*) Ja mam królika miniaturkę... Dziadowa 12 lat jest ze mną i już ostatnio chciałam pakować żarcie i sianko znajomemu bo coś kiepsko wyglądała i kurde nic.. A to taki czas by już był, no nie?

Dziewczyny przespalam się i myślałam że wstanę jak nowo narodzona i kur** dupa blada. Obudziłam się i świat mi się kręci..

Zuzulka88, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wrócę z gimnastyki postaram się was nadrobić. Nie miałam w końcu dzisiaj wizyty u neurologa. Zasilanie im padło i żadnej wizyty żadnego pobrania nir można było zrealizować a ciemno jak w d u Murzyna. A ludzie jeszcze mega awantury robili. Tępy naród. :D

The forfie przykro mi z powodu papużki. My też mamy nimfe teraz :) Wcześniej mieliśmy falista :)

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) Melduję się po glukozie- nawet przeżyłam ;) Sama glukoza znośna, ale atmosfera w przychodni- okropna. Ludzie to jednak nie mają rozumu :P
    Ja dziś też jakaś taka nie do życia- zwalam na ciężką noc, bo już od 2 chciało mi się siusiu, a do rana musiałam wytrzymać - młody skacząc po pęcherzu niestety nie ułatwiał zadania, ale dałam radę ;)
    Oczywiście po badaniu odwiedziłam Pepco i kolejne ciuszki zasiliły pękające już pudełko z ubrankami :P
    A na obiad zrobiłam na szybko spagetti i leniuchuję w łóżku, a co! ;)
    Jeśli chodzi o słodycze to też jadłabym non stop :D Wczoraj był ciężki dzień bez, ale dziś już nadrobiłam czekoladkami - jakby glukoza była mało słodka :P

jusella, kot_bury, Agness27, majeczka87, Naditta, LilouK, Gagaga, eve90, TheForfie lubią tę wiadomość

860ij44jnlwgi45u.png
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajjn:) wrote:
    Kochane wkleiłybyście po raz kolejny link do tej tabelki w exelu z listą wyprawek? zgubiłam gdzieś ten link ....

z góry bardzo dziękuję ;)
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Eb5CmeHeb60M9X8GY9dYseKfZEIA-2i__KPWDnvkf8s/htmlview trzymaj:)

Karolajjn:), TheForfie lubią tę wiadomość

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka87 wrote:
    Maka dziekuje... no to czekam do jutra... mam zjechaną ostrość cały czas...jak nic nie wylezie ani nie przejdzie to sporobuje sie do okulisty dostac...

Agnes fajny wozeczek;D pokaze mezowi;)

Ja go polecam bardzo praktyczny,fakt ma juz 5 lat ale wyglada jak nowy:)
    kola przednie moga byc skretne lub nie .az taki lekki nie jest ale za to gondolka duza i kosz pod spodem tez:)
    no i cena przystepna:)

jusella lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak teraz zerknęłam że mi od soboty leci już 7 MIESIĄC:))
    a za tydzien wczodze w III trymestr-jak to zleciało nawet nie wiem kiedy:)

A dzisiaj mija mi I rocznica slubu kościelnego (a w grudniu już 6 lat minie od cywilnego) a mój mezulek znowu wyjechał na cały tydzien do piatku na wyjazd słuzbowy i jakos taki dzis smutaśny dzien mam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 19:29

majeczka87, LilouK, eve90, jusella, renieczka, Zuzulka88, TheForfie, aisa lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina wrote:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Eb5CmeHeb60M9X8GY9dYseKfZEIA-2i__KPWDnvkf8s/htmlview trzymaj:)

Dziękuję ślicznie :*

Kasiulina lubi tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnes moje gratulacje;)

tak czytam Was i mnie olśniło ze nie mam pudelka na mocz... ja sie nie zerwalam na równe nogi ale na szczescie znalazlam ostatni;)

Agness27, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też muszę kupić, bo muszę zrobić na kolejną wizytę morfologię i badanie ogólne moczu.

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszłam się zameldować po wizycie.

A więc moja szyjka jest ok, ale długością nie grzeszy. Ma 3.42 cm. Raczej mam się oszczędzać i darować sobie długie spacery. Zapytałam pani doktor co jeśli dobrze się czuję i mam w miarę dużo energii. Powiedziała, że teraz już ten czas kiedy trzeba się oszczędzać. No trudno :)

A teraz o moim synku!
    Jest już z niego duży chłopak, waży 928g i jest o tydzień większy.
    Ale to było tak od początku. Pani doktor powiedziała, że mogę się spodziewać w związku z tym, że urodzi się troszkę wcześniej, choć też niekoniecznie.

_analiza, Dalile, Agness27, jusella, LilouK, Kasiulina, aisa, Gagaga, Maka, MirelS, eve90, Pauli11, Wiola90, renieczka, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, że wszystko ok! To teraz się grzecznie oszczędzaj :)

Kasiulina, Naditta, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• LilouK Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka, to ja byłam na diecie z ciasta jogurtowego ze śliwkami przez ostatnie dni. Dziś poszedł ostatni kawałek, ufff ;-)
    Mam nadzieję, że Ci wyszło piękne, rumiane, mięciutkie i słudziutkie. Mniam!

TheForfie, przykro mi z powodu ptaszynki. Nie lubię :-(

Agness, gratki i szacun za to, że z nim jeszcze wytrzymujesz ;-) Ja mam ochotę mojego zutylizować O.o

Naditta, super wieści :-) Gdzie byłaś u tego gina? Jakaś konkretna babka?

Agness27, stokrotka2013, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja ze swoim tez się kloce nie powiem ze nie ale drugiego takiego jak On nie znajdę i wszystko w domu zrobi czy naprawi no i przy córce tez pomaga a to najważniejsze:))

kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy wozek !!! 2iix5za.jpg
    Prezent od tesciowej. Firmy Inglesina. Ogladalam tez Peg Perego ale ten wygral bo sie sklada uzywajac tylko 1 reki w bbb prosty sposob :)

Agness27, Maka, MirelS, stokrotka2013, Naditta, eve90, LilouK, Kasiulina, renieczka, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie, aisa lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem właśnie na etapie zamawiania wanienki i przewijaka na łóżeczko. Czekamy też na tel że sklepu z wózkami kiedy mamy odebrać wózek. Ach!

jusella, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wanienke i przewijak tez dzisiaj dostalismy od tesciow taki ktory sie naklada na wanne nasza
    2wcfyc0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 22:13

jusella, Dalile, eve90, Pauli11, LilouK, Maka, kama005, Kasiulina, Agness27, renieczka, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie,wróciłam ze szkoły rodzenia i nadrabiam

Forfie- pdxykro z powodu ptaszka.
    Reszta gratuluję wizyt i glukoza :)

My na szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z noszenia,podnoszenia i przewijania - mojemu mężowi świetnie szlo.
    Zrobił mi dziś mega niespodziankę
    Wrócił i powiedział, że wozek który nam się podobał nie jest jyz dostępny (a na kolejny trzeba czekać do 10 tyg nawet!) I się xmartwilam, on mówi. ..."nie jest dostępny, bo go kupiłem!"
    I w niedziele jedziemy odebrać! :)

nowatorka, eve90, jusella, LilouK, kama005, aisa, Kasiulina, renieczka, _analiza, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    A wanienke i przewijak tez dzisiaj dostalismy od tesciow taki ktory sie naklada na wanne nasza
    2wcfyc0.jpg

To jest super :) Masz jakiegoś linka do tego?

• Naditta Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK wrote:
    Stokrotka, to ja byłam na diecie z ciasta jogurtowego ze śliwkami przez ostatnie dni. Dziś poszedł ostatni kawałek, ufff ;-)
    Mam nadzieję, że Ci wyszło piękne, rumiane, mięciutkie i słudziutkie. Mniam!

TheForfie, przykro mi z powodu ptaszynki. Nie lubię :-(

Agness, gratki i szacun za to, że z nim jeszcze wytrzymujesz ;-) Ja mam ochotę mojego zutylizować O.o

Naditta, super wieści :-) Gdzie byłaś u tego gina? Jakaś konkretna babka?

Znalazłam jakiś czas temu polską przychodnię, jak będziesz chciała to dam Ci namiary. Ja jestem zadowolona, babka do której chodzę jest na prawdę spoko. Troszkę boli po kieszeni, bo za wizytę z usg 3D 120, ale czego się nie robi dla dzidzi i spokojnej głowy :D

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    To jest super :) Masz jakiegoś linka do tego?
    http://www.amazon.it/Brevi-594-Bagnetto-Bagnotime/dp/B00FWSOS62

Tutaj np jest taki jak my mamy ale musialabys znalezc na polskich stronach :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 787 788 789 790 791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ