Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
TheForfie bardzo mi przykro z powodu Twojej papużki, już jej palę wirtualnego znicza (*) Ja mam królika miniaturkę... Dziadowa 12 lat jest ze mną i już ostatnio chciałam pakować żarcie i sianko znajomemu bo coś kiepsko wyglądała i kurde nic.. A to taki czas by już był, no nie?
Dziewczyny przespalam się i myślałam że wstanę jak nowo narodzona i kur** dupa blada. Obudziłam się i świat mi się kręci..
Zuzulka88, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
-
Jak wrócę z gimnastyki postaram się was nadrobić. Nie miałam w końcu dzisiaj wizyty u neurologa. Zasilanie im padło i żadnej wizyty żadnego pobrania nir można było zrealizować a ciemno jak w d u Murzyna. A ludzie jeszcze mega awantury robili. Tępy naród.
The forfie przykro mi z powodu papużki. My też mamy nimfe terazWcześniej mieliśmy falista
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Melduję się po glukozie- nawet przeżyłam
Sama glukoza znośna, ale atmosfera w przychodni- okropna. Ludzie to jednak nie mają rozumu
Ja dziś też jakaś taka nie do życia- zwalam na ciężką noc, bo już od 2 chciało mi się siusiu, a do rana musiałam wytrzymać - młody skacząc po pęcherzu niestety nie ułatwiał zadania, ale dałam radę
Oczywiście po badaniu odwiedziłam Pepco i kolejne ciuszki zasiliły pękające już pudełko z ubrankami
A na obiad zrobiłam na szybko spagetti i leniuchuję w łóżku, a co!
Jeśli chodzi o słodycze to też jadłabym non stopWczoraj był ciężki dzień bez, ale dziś już nadrobiłam czekoladkami - jakby glukoza była mało słodka
jusella, kot_bury, Agness27, majeczka87, Naditta, LilouK, Gagaga, eve90, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Kochane wkleiłybyście po raz kolejny link do tej tabelki w exelu z listą wyprawek? zgubiłam gdzieś ten link ....
z góry bardzo dziękujęKarolajjn:), TheForfie lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:Maka dziekuje... no to czekam do jutra... mam zjechaną ostrość cały czas...jak nic nie wylezie ani nie przejdzie to sporobuje sie do okulisty dostac...
Agnes fajny wozeczek;D pokaze mezowi;)
Ja go polecam bardzo praktyczny,fakt ma juz 5 lat ale wyglada jak nowy:)
kola przednie moga byc skretne lub nie .az taki lekki nie jest ale za to gondolka duza i kosz pod spodem tez:)
no i cena przystepna:)jusella lubi tę wiadomość
-
Ja tak teraz zerknęłam że mi od soboty leci już 7 MIESIĄC:))
a za tydzien wczodze w III trymestr-jak to zleciało nawet nie wiem kiedy:)
A dzisiaj mija mi I rocznica slubu kościelnego (a w grudniu już 6 lat minie od cywilnego) a mój mezulek znowu wyjechał na cały tydzien do piatku na wyjazd słuzbowy i jakos taki dzis smutaśny dzien mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 19:29
majeczka87, LilouK, eve90, jusella, renieczka, Zuzulka88, TheForfie, aisa lubią tę wiadomość
-
Agnes moje gratulacje;)
tak czytam Was i mnie olśniło ze nie mam pudelka na mocz... ja sie nie zerwalam na równe nogi ale na szczescie znalazlam ostatni;)Agness27, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Przyszłam się zameldować po wizycie.
A więc moja szyjka jest ok, ale długością nie grzeszy. Ma 3.42 cm. Raczej mam się oszczędzać i darować sobie długie spacery. Zapytałam pani doktor co jeśli dobrze się czuję i mam w miarę dużo energii. Powiedziała, że teraz już ten czas kiedy trzeba się oszczędzać. No trudno
A teraz o moim synku!
Jest już z niego duży chłopak, waży 928g i jest o tydzień większy.
Ale to było tak od początku. Pani doktor powiedziała, że mogę się spodziewać w związku z tym, że urodzi się troszkę wcześniej, choć też niekoniecznie._analiza, Dalile, Agness27, jusella, LilouK, Kasiulina, aisa, Gagaga, Maka, MirelS, eve90, Pauli11, Wiola90, renieczka, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Stokrotka, to ja byłam na diecie z ciasta jogurtowego ze śliwkami przez ostatnie dni. Dziś poszedł ostatni kawałek, ufff
Mam nadzieję, że Ci wyszło piękne, rumiane, mięciutkie i słudziutkie. Mniam!
TheForfie, przykro mi z powodu ptaszynki. Nie lubię
Agness, gratki i szacun za to, że z nim jeszcze wytrzymujeszJa mam ochotę mojego zutylizować
Naditta, super wieściGdzie byłaś u tego gina? Jakaś konkretna babka?
Agness27, stokrotka2013, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mamy wozek !!!
Prezent od tesciowej. Firmy Inglesina. Ogladalam tez Peg Perego ale ten wygral bo sie sklada uzywajac tylko 1 reki w bbb prosty sposobAgness27, Maka, MirelS, stokrotka2013, Naditta, eve90, LilouK, Kasiulina, renieczka, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie, aisa lubią tę wiadomość
-
A wanienke i przewijak tez dzisiaj dostalismy od tesciow taki ktory sie naklada na wanne nasza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 22:13
jusella, Dalile, eve90, Pauli11, LilouK, Maka, kama005, Kasiulina, Agness27, renieczka, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrogie,wróciłam ze szkoły rodzenia i nadrabiam
Forfie- pdxykro z powodu ptaszka.
Reszta gratuluję wizyt i glukoza
My na szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z noszenia,podnoszenia i przewijania - mojemu mężowi świetnie szlo.
Zrobił mi dziś mega niespodziankę
Wrócił i powiedział, że wozek który nam się podobał nie jest jyz dostępny (a na kolejny trzeba czekać do 10 tyg nawet!) I się xmartwilam, on mówi. ..."nie jest dostępny, bo go kupiłem!"
I w niedziele jedziemy odebrać!nowatorka, eve90, jusella, LilouK, kama005, aisa, Kasiulina, renieczka, _analiza, kot_bury, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Stokrotka, to ja byłam na diecie z ciasta jogurtowego ze śliwkami przez ostatnie dni. Dziś poszedł ostatni kawałek, ufff
Mam nadzieję, że Ci wyszło piękne, rumiane, mięciutkie i słudziutkie. Mniam!
TheForfie, przykro mi z powodu ptaszynki. Nie lubię
Agness, gratki i szacun za to, że z nim jeszcze wytrzymujeszJa mam ochotę mojego zutylizować
Naditta, super wieściGdzie byłaś u tego gina? Jakaś konkretna babka?
Znalazłam jakiś czas temu polską przychodnię, jak będziesz chciała to dam Ci namiary. Ja jestem zadowolona, babka do której chodzę jest na prawdę spoko. Troszkę boli po kieszeni, bo za wizytę z usg 3D 120, ale czego się nie robi dla dzidzi i spokojnej głowy17.07.2016