Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzisiaj chodzę jak zombie- miałam jechać do osiedlowego po zakupy na obiad żeby nie nosić ciężkich a "obudziłam" się na drugim końću miasta pod lidlem
bo zakodowało mi się że "po coś jeszcze" (glukoza do powtótki badania na środę) miałam podjechać. Wyszłąm z tamtąd z paczką nasion i w pełni skupiona żeby dojechać w okolice domu- zakupów na obiad nie zrobiłam, za to zaopatrzyłam się nie wiedzieć czemu i po co w tuzin pączków.... Siadłam w domu i nadal nie wiem co się ze mną od godziny dzieje... i dlaczego szukałam glukozy w lidlu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 14:36
jusella, panna truskawka, Naditta, MirelS, Maka, TheForfie, kot_bury, Kasiulina, Zuzulka88, LilouK, Agness27 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
_analiza wrote:Agness- ja idę na echo w środę i mam nadzieje ze poza serduchem lekarz będzie oglądał całego małego bo miesiąc temu nie zapisał się obraz 4d na płycie i mam się upomnieć o próbę nagrania na płytę przy tej "sercowej" wizycie. Ale to dwa inne doktory robią wiec pewności nie mam
Co do ciuszków i wózków - ja pojedyncze sztuki dokupuję narazie bo spory karton czeka na przepranie:) ale przepadłam- cuda na stronie nexta:) chociaż nie powiem hm tez ma piękne ciuszki tyle ze wiem, że jakość nie powala, a cena niemała. Kappahl ma super jakość ale znowu ceny i wzory nie urzekają mnie do końca.
A na wózek juz się nie mogę doczekać!znaczy gondola i reszta sobie grzecznie czeka u ciotki ale stelaż jest do odebrania podczas nadmorskiej majówki;)
Maka- odpuść sobie obiad wyszukany, zrób cokolwiek - makaron ze szpinakiem nawet w 20 minut i się połóż. Dziś coś chyba z ciśnieniem do dupy bo ja też siedzę w pracy ledwo przytomna:/
Hahah u nas tez juz prawo 100 dni do terminu ale z racji cesarki podejrzewam ze to juz zostało równe 3 miesiące
A to jeszcze płytke z echa dostałaś??
A ja nic tylko opis i kilka zdjec serca:(
-
Dokładnie jest jak mówisz Jusella ja tez wole podjechac z moim partnerem na zakupy niz odbierac potem telfony
U mnie na obiad dzis bedzie cukinia faszerowana kurczakiem i pomidorami zapiekane pod mozzarella do tego moze jakas kasza jęczmienna i sałata z winegretemjuz nie moge sie doczekać wiczora
Wstawiłam tez chlebek bananowy włąsnie do piekarnika na specjle zyczenie tatusia maleństwataki zdrowszy zamiennik słodyczy
MirelS, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Telashe ale mnie rozbawiłaś haha
jej dziewczyny myślałam, że tylko ja mam dziś ciężki dzieńnic mi się nie chce, mdli mnie i senność ogarnia. Planowałam zrobić zupę- potrawkę z kurczakiem i pieczarkami, ale że kurczak w lodówce jakiś śmierdzący się okazał to zrobiłam na skróty z parówkami i też nawet dobre wyszło
i tyle mojej "roboty" na dziś.
Przyjechał dziś wózeczek i tak siedzę i się napatrzeć nie mogę na niegojusella, kot_bury, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
A ja myślałam że to tylko u mnie takie ciulowate ciśnienie i pogoda, że spać się chce i myślenie się wyłącza... Ja jeszcze w pracy, chodzę w tą i spowrotem bo ciągle coś mi wyparuje z głowy. Dzisiaj z pewnością nie zostałaby pracownikiem roku.
jusella, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
To mogę zamieszkać z Wami? Nie lubię ani sprzątać ani gotować..
Ale porządek i pełny brzuszek lubię mieć..jusella, niezapominajka, kot_bury, stokrotka2013, Kasiulina, Karolajjn:), TheForfie, majeczka87, Zuzulka88, Ama, _analiza, Agaax, eve90 lubią tę wiadomość
-
ja lubię piec... ale jeść nie ma komu
dziewczyny znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/termometr-w-smoczku-beurer-by-20-i6110380426.html?bi_s=allegro_internal_promo&bi_m=lp_cms_ts&bi_c=strefadziecka&bi_lpx=7519&bi_lpy=89 co myślicie?Sergiusz
-
nick nieaktualnyTeż jestem bez życia
mąż ma dziś 30 urodziny, więc na jego cześć i koszt stawiam wszystkim po lampce bezalkoholowego
Zrobiliśmy mu wczoraj niespodziankę, kuzyn zadzwonił, żeby do niego przyjechał, bo kupił meble i potrzebuje pomocnika do noszenia. No, to się pakujemy i jedziemy. Na miejscu oczywiście żadnych mebli, za to cała rodzinka z tortem i impreząjego miny nie zapomnę chyba do końca życia, autentycznie nic nie podejrzewał i nawet ubrał się w jakieś stare dresy (bo w końcu po co się stroić do dźwigania
).
Za to czuję się teraz jak zombie, właściwie już od wczoraj wieczorem. Mam wrażenie, że wszyscy pili, a ja teraz mam za nich kaca. Czas wrocić do łóżkaMaka, Milcia, Kasiulina, jusella, MirelS, Pauli11, aisa, Zuzulka88, Agness27, LilouK, eve90 lubią tę wiadomość
-
To ja się deklaruje że mogę robić wypieki torty w stylu angielskim i nie tylko, prać, prasować, gotować, sprzątać już mniej ale za to nie cierpię zmywać
I gdzie ta piękna słoneczna wiosna ?jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Jeju, ja też dzisiaj taka przymulona od rana. W dodatku znowu pożarłam się ze starym, to już w ogóle humor mam iście wisielczy. Tak mnie dziad rozzłościł, że co chwilę wybucham płaczem. Moje młode też chyba przeżywa nastrój matki, bo coś bardzo grzeczny od kilku dni. W dodatku jest chyba obrócony 4 literami do świata, bo czuję kopniaki głęboko w środku brzucha.
Ej, weźcie mnie do swojego ciężarówkowego domku, bo faceci to...ehmmm, nie będę przeklinać!
Nie wiem co ugotować, nie chce mi się sprzatać, mam wszystko tam, gdzie słońce nie dochodzi, o! Za to popatrzyłam w reklamówki z ciuszkami dla małego i doszło do mnie, że tyle nakupowałam łachów, że mogłabym obdarować z 3 inne dziecie. I tutaj mam kolejny problem: a co jak to będzie za małe, albo braknie mi czasu, żeby to wszystko ubrać? EhhhMaka, Zuzulka88, jusella, Agness27, Naditta lubią tę wiadomość
-
Planuję zamówić zestaw butelek i smoczków z AVENT: http://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-natural-butelki-gratisy-hit-i6103265370.html
w smyku bylam ostatnio i była promocja z 2 butelkami avent 125ml gdzie druga byla za polowe ceny i razem kosztowały 50zł, a tutaj 4 butelki, 4 smoczki + jeeszcze inne rzeczy i 75zł, z przesyłką nawet taniej wyjdzie
Znalazłam też sterylizator, laktator i podgrzewacz http://allegro.pl/sterylizator-laktator-podgrzewacz-do-butelek-i6081862263.html
powiedzcie mi czy czy słyszałyście coś o tej firmie happy family?
Telashe tez juz widziałam te smoczki z termometrem, bede kupowała termometr bezdotykowy i własnie nie wiem czy ten tez, chyba nie potrzeba, nie wiadomo ile podziała i w ogóle :p
Bardzo fajny ten wózek Bebetto Holland 3w1 ale jest tyle podobnych wszystkie z super opiniami ze nie wiem jaki wybraca nie ma zadnego fajnego sklepu w mojej okolicy zeby "pomacac"
jest maly smyk ale tam byl 1 wozek i tylko gondola i kilka spacerowek a ja chciałabym taki 3w1 i został mi tylko internet i oczywiscie wasze opinie!
Pół godziny was nadrabiałam od piątku
Ja wczoram miałam taki dzien straszny.. Wstałam rano, papużka mi zdechłanimfa, była ze mną ok. 6 lat, zachorowała na cos, wygladala ok a w nocy mnie obudziła jak sobie gaworzyła i chodzila po dnie klatki, myslalam ze sklada jaja, bo tak czesto robila a tutaj rano wstaje i ..
Jeszcze do tesciowej jechalam... Szkoda gadac, nie powiem ze nie przepadam za nimi mojemu bo on jest strasznie rodzinny, staram sie udawac i jak na poczatku jest ok to tak jakos po 2h juz nie moge wytrzymac z rozmowa i z siedzeniem, bo caly czas siedziec to mnie wszystko boli.. W sobote przyszła szafa i 'kłociła' się ze mną ze ona nie ma 2 przesuwanych drzwi tylko 4 otwierane, a jej nie widziała..! Przywieźliśmy ciuszki bo moj chciał pokazac to na 2 pajace, 4 body, 2 kaftaniki no i skarpetki, niedrapki, sliniaczki mowili ze mamy nie kupowac za duzo bo i tak wyrosnie... Ale chyba w czyms musi chodzic? mam prac kilka razy dziennie zeby nie kupowac 3 pajacow wiecej? Denerwują mnie trochę ale musze byc twarda!
Zuzulka88, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
Przytulasek dla smutasów
Nie pamiętam kto pisał dziś rano o cieście jogurtowym ze śliwkami mojej kupki smakowe oszalały i nie było przeproś właśnie się piecze
O spagetti już nie wspomnę ze za mną chodzi i odczepic się nie możeZuzulka88, Kasiulina, jusella, LilouK, eve90 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
nick nieaktualnystokrotka2013 wrote:To ja się deklaruje że mogę robić wypieki torty w stylu angielskim i nie tylko, prać, prasować, gotować, sprzątać już mniej ale za to nie cierpię zmywać
To i ja się dopiszę - prasować lubię, gotować i piec też (jak mnie wena najdzie), umiem robić ładne rzeczy z papieru i mam zmywarkę!stokrotka2013, Zuzulka88, aisa, jusella, _analiza, eve90 lubią tę wiadomość
-
Maka dziekuje... no to czekam do jutra... mam zjechaną ostrość cały czas...jak nic nie wylezie ani nie przejdzie to sporobuje sie do okulisty dostac...
Agnes fajny wozeczek;D pokaze mezowi;)eve90 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016