Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka - właśnie mnie na tym nieszczęsnym IP ostatnio ostrzegła lekarka, że nawet jeśli w danej chwili jest ok to ona nie może mnie zapewnić, że za chwilę się coś gorzej nie porobi, dlatego mnie w szpitalu chciała zostawić. Niestety moja gin. chyba tylko w czwartki przyjmuje, ale planuję do niej zadzwonić jutro rano, może akurat
dzięki dziewczyny,jakoś się trzymam, jest na pewno lepiej niż w nocy,ale pod warunkiem,że leżę i się nie ruszam;/ A ja jak świeci słońce to aż mnie nosi żeby coś działać. Poszłam chwilę na huśtawkę to brzuch jak głaz się zrobił.
Maka dzięki za radę - zakupię to jeszcze dziś, może coś pomoże ;/
Oj daje mi popalić ten dzidziuś!kot_bury lubi tę wiadomość
-
renieczka wrote:
i ostatecznie kupie baby design dotty
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Mirel jak tam? Przeszlo troche? A do gin to jutro zadzwon nawet jak nie mamiejsc na wizyte to przynajmniej po porade. Ja jak mam jakis problem to dzwonie do mojego i on mi w razie czego powie czy moge czekac do wizyty czy jechac na ostry dyzur. W kazdym razie jak czujesz ze cos jest nie tak to jedz, sprawdz, nie zaszkodzi
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:A jezdzilas nim? Tez chcialam go kupic ale jest MEGA sztywny... o ile gondola jeeeszcze jakos sie prowadzi tak spacerowka jest tak sztywna ze szok...
i ostatecznie kupie baby design dotty
Właśnie na żywo jeszcze nie jeździłam. Mamy zamiar wybrać się do hurtowni pooglądać i pomacać te wózki.
Dzięki za opinię, na pewno zwrócę na to szczególną uwage_cherryLady lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Mirel jak tam? Przeszlo troche? A do gin to jutro zadzwon nawet jak nie mamiejsc na wizyte to przynajmniej po porade. Ja jak mam jakis problem to dzwonie do mojego i on mi w razie czego powie czy moge czekac do wizyty czy jechac na ostry dyzur. W kazdym razie jak czujesz ze cos jest nie tak to jedz, sprawdz, nie zaszkodzi
Jest lepiej, ale cały dzień leżę a i tak czuję jak ciągnie w podbrzuszu ;/
Zdecydowałam,że poczekam do rana i zadzwonię do swojej lekarki się poradzić. Nie chciałam jej w niedzielę głowy zawracać...
I ogólnie dzięki dziewczyny za troskę :*
Cicho tu dzisiaj coś, wszystkie się gdzieś goszczą tylko ja utknęłam w łóżku?
U nas właśnie leje jak z cebra ;/
Naditta witaj w szarej rzeczywistości -
Witam się i ja. Wreszcie mam czas na forum. Nadrobilam was.
Mirel odpoczywaj albo leć na IP tak dla własnego spokoju.
Któraś pytała o hale pod Warszawą z ciuchami czy z czymś tam. Można pojechać do Nadarzyna (kierunek Katowice) tam jest centrum mody, można do wolki Kosowskiej do Chińczyków (kierunek Kraków s7) bądź my jeździmy na marywilska hala targowa. Polacy i chińczycy. Do tego bakalarska Przeniosła się do centrum handlowego Modo zaraz za Hynka. Tylko to mi przyszło do glowy.
Dzisiaj mieliśmy zwiedzanie szpitala praskiego i o laktacji. Sam szpital super i się do niego przekonaliśmy.
A jak słucham o diecie laktacyjnej to mnie szlag trafia... Ale to moja wizja tego. Dzisiaj skończyliśmy szkole rodzenia i Jeszcze tylko 25kwietnia mamy warsztaty Bezpieczny Maluch które musieliśmy przełożyć na tego 25ego.Agness27 lubi tę wiadomość
-
Dalile wrote:Tylko nie przesadzać z tymi lekami! Bo wam nakopię i was tyłki będa bolały, a nie brzuchy
A na poważnie, to uważajcie na siebie dziewuszki.
Spokojnie, Dalile ja jestem wielką przeciwniczką leków, ale czasami się nie da bez nich. Tym bardziej tutaj, wolę dmuchać na zimne17.07.2016
-
ania181111 wrote:Właśnie ! Uważajcie na siebie
Bo ja jutro do lekarZapodejrzewam angine u siebie
tylko gorączki nie mam więc nie wiem .... przysięgam nie wiem gdzie się zarazilam ;(
Jeśli nie masz gorączki to może nie angina. Ja w pierwszym trymestrze miałam zapalenie gardła. Gardło mnie bolało ponad 3 tygodnie, żadne leki nie pomagały, a lekarka nie chciała mi antybiotyku przepisać, bo innych objawów nie miałam. Zaczęłam płukać kilka razy dziennie szałwią i ból przeszedł w ciągu 3 dni:)ania181111 lubi tę wiadomość
-
Mirels nie tylko Ty w łóżku spędzasz niedzielę. Narobiłam się przy obiedzie jak dziki wół, obżarłam się jak prosiak i leżę od 15stej jak żuczek i ciężko mi się ruszyć
.
Próbuję się zebrać na spacer, choć na krótki, półgodzinny ale ciężko mi to idzie. Jeszcze do tego przed chwilą dopchałam się koktailem truskawkowym i nie wiem czy dam radę pod górkę się wtoczyć
Dalile z tego co pamiętam to chyba piankowy materac najlepszy - choć nie dam sobie głowy uciąć - pomieszało mi się wszystko tyle tych materacy - czekam aż ktoś coś rozsądnego poleciWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 19:25
eve90, Agness27 lubią tę wiadomość