Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was poznym wieczorkiem wkoncu po weekendzie wczoraj goscie , gril i poszlam spac kolo 1 w nocy ech no i z rana pobodka hehe..... oraz caly dzien w biegu poza domem ... no i czas na odpoczynek wkoncu, jutro na 9:00 wizyta kontolna u lekarza wiec zobacze co tam slychac u mojego malego chlopca
no i mamy wkoncu nasz fotelik dla najmlodszego, musze powiedziec ze mialam juz rozne w swoim dlugm okresie maciezynstwa ale ten to poprostu cudo, moze nie nalezy do mega lekkich czy tez malych ale z pewnoscia konfort dla dziecka jest bez porownania
jusella, Maka, LilouK, MirelS, _cherryLady, eve90, renieczka, nowatorka, Telashe, kot_bury, kijanka_88, Agness27, Agaax, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dzisiejszy wieczór spędziłam na tworzeniu swojej wersji wyprawki.
Chcę jak najlepiej i najzdrowiej dla maluszka, ekologia też się dla mnie liczy, ale po przeczytaniu połowy internetu jestem chyba głupsza niż byłam
W każdym razie, gdyby któraś z Was szukała eko produktów, znalazłam drogerię internetową wartą polecenia, podaje linka:
http://www.drogeria-ekologiczna.pl/Maka, jusella, renieczka, kot_bury, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Witam Was mamusie w niedzily wieczorek
U nas dzis słonecznie ale dosc zimno, a juz ta pogoda rozpieszczała 20 stopniami i więcej a tu dzis 14. Ale do póki swieci słonko to nie ma co narzekac
jutro czeka mnie krzywa cukrowa i podgldanie mojego maleństwaczyli długie przedpołudnie w szpitalu . Trzymajcie kciuki zeby z glukoza poszło gładko.
Jesli chodzi o materace to ja zdecydowałam sie na materac lateksowy Hevea Celebrities Baby i bede zamawiała z tej strony https://mildis.pl/Materac-do-lozeczka-Celebrities-Baby
jusella, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Aha, jeszcze jedną ciekawostkę znalazłam już jakiś czas temu. Jeśli lubicie herbatę, to bardzo dobra jest herbata rooibos (inaczej: redbush). Ja miałam ją w szafce od dłuższego czasu, ale nie piłam. Miałam bo lubię mieć dużo herbat. Sprawdziłam i okazało się, że:
"Najlepszy wybór dla kobiety ciężarnej, ponieważ jest to napój herbatopodobny, wolny od kofeiny czy teiny i wyjątkowo zdrowy. Jest doskonałym źródłem przeciwutleniaczy, kwasów fenolowych (poprawiających pracę przewodu pokarmowego) oraz mikroelementów: żelaza, potasu, fluoru, cynku, kwercetyny i flawonoidów. W ciąży Rooibos zapobiega anemii żelaza i hamuje mdłości, a po urodzeniu dziecka stymuluje produkcję pokarmu"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 22:38
jusella, Pauli11, Maka, LilouK, MirelS, renieczka, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Asit wrote:Witam was poznym wieczorkiem wkoncu po weekendzie wczoraj goscie , gril i poszlam spac kolo 1 w nocy ech no i z rana pobodka hehe..... oraz caly dzien w biegu poza domem ... no i czas na odpoczynek wkoncu, jutro na 9:00 wizyta kontolna u lekarza wiec zobacze co tam slychac u mojego malego chlopca
no i mamy wkoncu nasz fotelik dla najmlodszego, musze powiedziec ze mialam juz rozne w swoim dlugm okresie maciezynstwa ale ten to poprostu cudo, moze nie nalezy do mega lekkich czy tez malych ale z pewnoscia konfort dla dziecka jest bez porownania
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Asit mówisz tak jak Tatusiek
, że to drugie dloa chłopca też może być ale mnie nie podobają się białe łóżeczka dla chłopca - od razu mi się ze szpitalem kojarzą - a złe wspomnienia mam bo trochę czasu spędziłam przy Pierworodnym w szpitalach (co prawda miał 12 lat - ale niemiłe wspomnienia zostały)
I tak trochę dziwnie mam bo białe łóżeczko + chłopiec = be, bo skojarzenie ze szpitalem ale dla dziewczynki jakoś bardzo mi pasujeAgness27 lubi tę wiadomość
-
Jusella dobierzesz sliczna posciel do niego i nawet nie bedzie ci sie ten bialy rzucac w oczy
no ale oczywiscie wybor nalezy do ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 23:10
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dzień dobry
Wczoraj piękna pogoda a dziś pochmurno
Za chwilę zwijam się w kłębek i spróbuję odespać tą noc- męczyłam się okropnie- miałam do wyboru wdychać toksyny albo spać przy zamkniętym oknie co dla mnie jest makabrą Bo zaraz mi duszno. Sąsiedzi z naprzeciwka w nocy palili w piecu plastikami- smród niesamowity! Nie pierwszy raz im się to zdarza- najgorsze jest to, że to ludzie w pełni świadomi zagrożenia bo sąsiadka chemii w liceum uczy!kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Co za masakra palic plastikiempowinny byc za to mandaty! Na szczescie zaraz koniec sezonu grzewczego (mam nadzieje!) Ja dzis wstalam z bolem glowy po raz enty w tej ciazy mam zawalone zatoki no co za cholera
Jutro do lekarza
)))) juz sie nie moge doczekac, te cztery tygodnie jakos mi dluuuugo lecialy miedzy wizytami
kot_bury, jusella lubią tę wiadomość