Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Hej nieśmiało pozwolę sobie dołączyć, odebrana pierwsza beta, w środę potwierdzi się moje wielkie szczęście. To dopiero 5tc i nie wiem jak ja doczekam 2 tygodnie na usg:)
Dziś dobry dziewczyny ja dziś mam plan, aby robić nic
Co do różnych katarow i kaszlow, ja na początku wieczorem piłam mleko miód i czosnek. Taka mikstura, a rano ciepła wodę z cytryna i miodem. Oprócz tego sok z malin od mojej mamusi:-)_analiza lubi tę wiadomość
-
Cześć
Powodzenia na wizytach
ona2012 wrote:Dziewczyny obudziłam się dzisiaj ze strasznym kaszlem. Może któraś wie co mogę wziąć? Bo raczej sam nie przejdzie.
September bardzo ładny wynik
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Milcia wrote:Natasza,a przypadkiem nie robiłaś bety w Diagnostyce? Bo ja wczoraj też robiłam i wyniki zawsze po południu były w necie, a tym razem nie ma.
też zawsze miałam tego samego dnia wieczorem, a tym razem nic..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Witajcie lipcowe 2016 mamusie :)Ja też dołączyłam do tego elitarnego grona Termin mam na 19 lipca. Jest to moja druga ciąża i kolejny Skarb :)Przepełnia mnie niesamowita radość ))
September, Ejrene, Wiola90, nowatorka, _analiza, Karolina_karolina, aisa, MartaT, marchewa lubią tę wiadomość
Diddi -
Nanatasza wrote:September, pewnie, że się mieścisz Wszystko pięknie i książkowo
ja cały czas czekam na wynik wczorajszej bety
To trzymam kciuki za Twoje wyniki!
Ja jeszcze jutro polecę powtórzyć żeby już czuć się spokojniej do wizyty
Miłego dnia Dziewczyny! -
mam wyniki!!
49 dc B-hcg 100 622 !! hurrraa!!!
normy
ciąża: 6- 7 tydzień 10 500-161 000
ciąża: 7 - 8 tydzień 18 000-209 000
pewnie gdzieś w tych przedziałach jestem
to jeszcze usg po południu i uspokoję się trochęEjrene, Wiola90, nowatorka, _analiza, aisa, September, jasminka lubią tę wiadomość
starania od 2007
Łaaał moja beta z wczoraj przy Waszych może się schowac;p u mnie w 29 dc 416 mIU / ml ale jeszcze jutro powtarzam dla przyrostu. Termin mi wyznacza belly na 26.07.2015
Ale powiem Wam ze apetyt to mam WILCZY. 1.5 h po śniadaniu jestem głodna jakbym 2 tygodnie nie jadła! w tym tempie to 50 kg przytyje:D
A co do przeziębienia to ja z nim walczę od tygodnia (mój pierwszy objaw to opryszczka i katar) i kupiłam sobie syrop prenalen i spray do nosa tez prenalen. Do tego polecam wszystko z czosnku - nawet sam rozgniecionym na krócej chleba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:40
19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza - nie wazne są wartości bety, tylko jej przyrost
ja od początku miałam wysoką betę - w 34dc 1310, w 36dc 2902 - zastanawiam się, czy to nie bliźniaki?starania od 2007
angella908 wrote:Wyskoczył mi dziś rano opryszczka, wcześniej nie miałam z tym problemu.
Co polecacie na opryszczki?
Albo cebula smarowana non stop - jeśli jeszcze nie zakwitła w pełni to nawet może cofnac;)angella908 lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Cześć dziewczyny.
Nanatasza gratuluje:-)
Ja dziś z rana znowu mialam kilka nitek krwi w sluzie, pojechalam do gina, zrobił usg-powiedział że pecherzyk trochę jakby za mały na ten tc, ciąża w macicy, przepisał luteine dopochwowo i kazał czekać. ..ehhh...on ma daremne to usg...
Zostaje mi tylko czekać tydzień do wizyty u swojej ginki.
Biorę duphaston 2x1 czy luteine dopochwowo też brać? -
kas, mi też mówił, że pęcherzyk za mały.. niestety tylko cierpliwość..
A mówiłaś mu, że bierzesz dupka? Generalnie działanie mają takie samo, z tym, że dupek, to syntetyczny progesteronstarania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*]