Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka ja tez chciałm kupic papierki lakmusowe ale tutaj w belgii tego nie znalazłam w aptece. Z reszta w szpitalu nie tylko przyłozyli mi papierek ale porali wymaz ze srodka pochwy czy to napewno nie wody płodowe. Papierkiem przyłozymy tylko na wierzchu.
nowa! zazdroszcze grillowaniamy sie zbieramy i wyskakujemy na zakuypy dzis w planie zakup butów
ciekawe czy nie skusimy sie na cos dla naszej małej
renieczka ja na poczatku stwierdziłam ze to nic takiego i zmieniłam poprstu majtki na suche ale jak sytuacja sie powtórzyła to sie lekko zdenerwowałm i postanowiłam zadzownic do szpitala. A dalej zostałm juz pokierowana co mam robić. Sama stwierdziłam ze wole spanikowac i popsprawdzac pare razy niz potem załowac ze tego nie spradziłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 14:02
jusella, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Dobry wieczór!
Kama - dużo zdrówka, kuruj się!
Truskawka - najlepszym sie zdarza
Agaax - oficjalnie Cię zabiję! Jedząc moje kanapki będę patrzeć na to zdjęcie i cierpieć w duchu werterowskim od nieszczęśliwej miłości do naleśników z bananem
Nie mogłam dziś wstać, więc zamiast wielkiego sprzątania, były zakupy w mieście i malowanie szafek do łazienki. Ale już jutro ruszamy! Mąż postawił veto na panią sprzątającą, to teraz będzie sam zapierdzielał, a ja mu tylko będę pokazywać gdzie ma poprawić. Chciał to niech ma!
Pauli, nie zazdroszczę emocji, ale super, że wszystko ok!jusella, Agaax, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
U mnie piękna pogoda, na dworze cieplej niż w domu. Rano byłam na spacerze i w sumie cały dzień poleguję. Od wczoraj jak tylko trochę pochodzę albo stoję dłużej niż 30 minut to Bunio twardy się robi jak skała. Jak się położę to wszystko oki. Dzwoniłam do doktorka i mam dużo odpoczywać plus nospa i magnez.
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam ciasto z truskawkami i galaretką- ale cwana byłam bo do kuchni wstawiłam fotel obrotowy i wszystko robiłam siedząc
.
Zapraszam na ciacho
Milcia, stokrotka2013, LilouK, majeczka87, Agaax, eve90, Pauli11, nowatorka, renieczka, mamuśka1, Maka, kama005, Agness27, kot_bury, Zuzulka88, aisa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - z przyjemnością się podzielę
a jakby brakło to mam składniki na jeszcze jedno. U mnie chata wolna to możemy piżama party dla ciężarówek zrobić! Worek marchwi ostatnio Tata mi przywiózł to i coś do picia się znajdzie
renieczka, Maka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na stronie bebiprogram można się zarejestrować i rozdają bezpłatne upominki , kocyk album , teczka itp. Można jeszcze dodatkowo jakiś bon dostać i coś jeszcze :phttps://www.bebiprogram.pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 19:37
jusella, ania181111, Dalile, Agaax, eve90, renieczka, Maka, Kasiulina, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Witajcie:)
Witam sie 30 kwietnia w 30 Tygodniu))
3dni mnie tu nie bylo i teraz będę miała co nadrabiać z czytaniem
W czwartek jednak pojechalam do Gdańska na powtórkę echa serca i w dumie dobrze ze tak zrobiłam.
Corka miała frajdę bo jechala ze mna pociągiem no i widziała braciszka na ekranie
Niestety blok nadal u synka jest w serduszku
Dobre wieści takie ze nie poglebia sie i nadal jest I stopień bo najgorszy jest III.
Ale jest szansa ze może zniknąć lub pozostać w takim stanie jak jest i tego sie trzymam
Pozdrawiam Wasjusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile - a są jakieś przepisy na omlety/naleśniki przy cukrzycy ciążowej ? Szukałam i nie bardzo znalezc umiałam cokolwiek
Jusella - mniam! oblizywałabym łyżki i miski po takim cieście
Agness27 - trzymajmy się tego, że zniknie, albo zostanie tak jak jest
Aleeee sie objadłamjusella, eve90, nowatorka, Agness27, Maka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jaaa dziś też pofolgowalam cukerki 3 zjadłam ale nie moglam się powstrzymac! A tak w ogóle to słabo cały dzień się czuje i jestem jakaś polprzytomna to pomyslalam a co tam!
Dziewczyny... A te wasze pyszności.. słodkości.. matkooo
Co do bebiprogram widziałam to, aleee... Należy tam odznaczyc coś takiego ze zgadzam się na porady telefoniczne czy jakos tak, stąd pomyślałam czy jest sens jak mi zaczyną wydzwaniac, czego szczerze nienawidze, ale może i nie będą nachalni, sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 20:40
jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Agaax wrote:
Śpieszę z linkiem....
http://dorota.in/nalesniki-razowe/
ale .... ja zastąpiłam mleko jogurtem naturalnym, no i tu proponują z nutellą i bananem (ta, jasne), ja wybrałam twaróg z ksylitolem. Zjadłam dwa, cukier po godzinie 118. Mi razowa mąka nie podchodzi do końca, wolę orkiszową.
Agaax, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Śpieszę z linkiem....
http://dorota.in/nalesniki-razowe/
ale .... ja zastąpiłam mleko jogurtem naturalnym, no i tu proponują z nutellą i bananem (ta, jasne), ja wybrałam twaróg z ksylitolem. Zjadłam dwa, cukier po godzinie 118. Mi razowa mąka nie podchodzi do końca, wolę orkiszową.
haha faktycznie, z tą nutellą i bananem to jakies jaja chybajadę zaraz do tesco i chcę właśnie kupić jakąś zdrowszą wersję mąki pszennej i chyba skusze się na tą orkiszową
-
Dziękuję, że o mnie myślisz.
Ja nie lubie nudy i powtarzalności, więc sobie wyszukuję takie rzeczy. Generalnie w google wpisuję XXXX dla diabetyków (lub cukrzyków) i zawsze coś wyszukam
Ale nutella i banan to przegięcieAgaax, Agness27 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:Ktora na angielski mi przetlumaczy umowa o prace na czas okreslony
A ja zjadlam wlasnie cala tabliczke milki z jogurtem tzn zjadlysmyjusella, Dalile, renieczka, Maka, Agaax, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Asit śliczna karuzela:)
Mirel jestem w szoku jak przeczytalam o tej Twojej sąsiadce ze przytyla 50 kg!.
Szok normalnie! Ja z Cora 18 przytylam i czułam się jak slonica a co dopiero tyle...
Bardzo ładne wagi dxieciaczkow macie ścigają sie normalnie
Jusella podziwiam Cie ze dałaś rade dźwignąć 4 kg arbuza
No my ostatnio tez wzięliśmy arbuza ale mniejsza polowe do teściów zawiezlismyjusella, MirelS, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość