Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzulka, ja do tej pory myślałam, że będę używać oleju migdałowego dla małego, ale kupiłam dodatkową buteleczkę dla siebie, smarowałam sie 2 dni i dostałam jakiegoś uczulenia. Skóra swędziała mnie jak diabli. Myślałam, że się wścieknę. Boję się testować go na dzieciu powiem szczerze.
Dziewczyny, jestem 3 dzień bez słodkiego. Oszaleję zaraz.
Poćwiczyłam godzinkę, a w ramach uzupełnienia utraconych kalorii, wdupcyłam pół dużej pizzy. Bez sensu
A teraz leżę i klaszczę niczym wielkie foczysko!
Marzy mi się rabarbar. Kruche z rabarbarem i kruszonką, oooo! Mam nadzieję, że jutro gdzieś go zdobędę to ulżę sobie z okazji niedzielijusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Twarożek to mi się kojarzy z jakąś infekcja pochwy. Spokojnie.... Jakieś inne objawy? Jeśli nie to wyluzuj.
nie żadnych więcej objawów... brzuch sie spina ale juz od 24tc i lekarz powiedzial ze normalne......ehh
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
izulala... za wczesne na czop kurde..ten gesty sluzowy moze byc 2 tyg-1 tydz przed rozwiazaniem, ten krwisty 24 h przed... ja bym jednak pojechala na IP dla sprawdzenia o co chodzi
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Nadita ja tez dziś liczyłam ze pośpię dluzej bo młodej do przedszkola nie prowadź i wczoraj u dziadków zostala a rano 7.30 oczy jak 5zl i nie mogłam juz spać
.
Śliczne brzuchy macie dziewczyny
Ja na pewno będę szczepic ale tymi podstawowymi zwyklymi bo jakos nie mam zaufania do tych 5 i 6 w 1.
Ja dzis posprzątałam z mężem sypialnie i pokój dla młodego no i mężu wyczyscil rowery nasze z kurzu bo za 3 tyg bez musisy iść do piwnicy tylko musimy wzmocnic drzwi przed kradzieżą a troche sporo kosztowały a na balkonie sie zniszczą.
Do tego jeszcze musze poszukać pokrowców na te rowerki
Basiu może woda sie zatrzymuje w organizmie u Ciebie jak ręce puchną..
Ja przy córce juz w 5 mies musiałam wszystko z palcy pozdejmowac bo miałam ręce mutantyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 21:51
jusella lubi tę wiadomość
-
Dalile - upolowałam w pepco te torby, ale się naszukałam, były gdzieś na dolnej półce w dziale z zabawkami... była 1 torba i już mi się smutno zaczeło robić (bo chciałam kupić 2), po czym otwieram ją w środku a tam 3 torby innego koloru wsadzone
Zuzulka88, jusella, Maka, Agness27, goodwill, kot_bury lubią tę wiadomość
-
izulala wrote:czop sluzowy
dziewczyny przed chwila na wkladce oprocz uplawow mialam jakby czop!!! juz sie zestresowalam .... taki jakby 1cm x1cm taka gesta galareta koloru białego z twarozkiem ( oblesnie to opisuje ale tak to wyglądało)..... co robić????!!!!!! zacząć sie stresowac ze urodzę??!!!! czy to juz czop czy moga byc uplawy tylko jakies geste.... jejku!!! ktoras miala takie cos.??
Co do drzenia to wczesniej czesto sie zdarzalo, teraz juz raczej rzadko ale mysle ze to jak najbardziej normalne
Dalile ja pas kupilam z firmy wloskiej Prenatal ale nie wiem nawet czy go bede zakladac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 22:38
jusella lubi tę wiadomość
-
LilouK, no fakt, nie ma co testować na maleństwie, skoro już Ciebie uczulił. A jeśli chodzi o słodycze to rozumiem Cię w 100% - cały czas mi się ich chce
Przy niedzieli jednak nie wytrzymuję i zawsze coś małego muszę zjeść
Agaax - w poniedziałek ruszam i ja na poszukiwanie torbyMam nadzieję że jeszcze coś znajdę
LilouK, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Dzidzię to jeszcze... ale ty się w to zmieścisz?
ale jak coś mam większą torbę od męża jeszcze, a te tak czy siak się przydadzą bo nie mieliśmy i wiecznie pożyczaliśmy od kogoś podręczną.
jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam torbę w Ikei za 15 zł. Ortalionowa, szału nie ma ale dość spora.
Jak Szymo wieczorne tańce skończy to zwijam się do spanka. Straszny wiercioch z tego mojego Syna
i w ogóle nie jesteśmy kompatybilni jeśli chodzi o spanie
- im bardziej jestem zmęczona tym bardziej Dzieć zaczyna rozrabiać.
Spokojnej, przespanej nocy życzę i kolorowych snówLilouK, Agaax, eve90, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Nie stresuj sie. Nawet jezeli to czop to dopiero co na szkole rodzenia nam mowili ze czop o niczym nie swiadczy, nie swiadczy o tym ze zaraz sie zacznie rodzic. Takze spokojnie. Kiedy masz nastepna wizyte?
Co do drzenia to wczesniej czesto sie zdarzalo, teraz juz raczej rzadko ale mysle ze to jak najbardziej normalne
Dalile ja pas kupilam z firmy wloskiej Prenatal ale nie wiem nawet czy go bede zakladac
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
izulala wrote:w środę mam wizytę u gina.... ale juz sie zeschizowalam i zaczął mi się brzuch napinac.... ahh.
aisa lubi tę wiadomość