Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No a ja już spokojniejsza jestem. Chociaż fakt faktem progesteron mi zmalał ale jutro wizyta, więc pewnie ginka zwiększy mi dawkę Luteiny i będzie ok ważne, że maluch twardo chce zostać ze mną
betaHCG - 10747,11
progesteron - 16,08rosax3, sisi, Marciiik, Agafia83 lubią tę wiadomość
-
SteveS wrote:A ja dla mojego ukladu pokarmowego ugotowalam rosół na wołowinie i kaczce - uwielbiam i teraz się zajadam
Ja dziś na obiad robię drobiowe roladki z serem, szpinakiem i oliwkami chilli
-
U mnie leje, brzydko i marzy mi się wyrko a tu niestety Praca, ehhhh
Głód mi doskwiera ale na nic nie mam ochoty.
Dziś się dowiedziałam, że mojej bratowej brat spodziewa się dziecka z żoną. Termin na 19/07 a ja mam na 16/07. Najlepsze jest to, że mój brat ma córkę z 21/07 -
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:Dziewczyny po co Wy tyle razy badacie tą betę?
sama od siebie to byly dwie pierwsze tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 15:43
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej kilka dni mnie nie bylo bo czuje sie fatalnie. Od srody czuje sie caly czas jakbym miala mega kaca. Mdlosci, slabo mi, serce bije jakby chcialo wyskoczyc, trzesace rece, uderzenia goraca... i nie odpuszcza ani na chwile ;/
Selja ja tez sie w duchu smieje jak w pracy mowia juz o styczniu ale bardzo bym chciala im juz powiedziec bo nie wiem jak dlugo wytrzymam z takim samopoczuciem... no ale jeszcze troche musze wytrzymac
Edit: ale moje zle samopozucie ma swoje plusy. W ogole sie nie martwie. Ja chce prztrwac do dnia nastepnego! To juz jest 100 procent mojej energii, juz nie ma miejsca na zamartwianieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:13
Selja, sisi lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny !! My pierwszą wizytę mieliśmy w piątek. Kruszynka jest ale jeszcze serduszka nie widziałam ale idą 6 grudnia na wizytę podejrzeć serduszko a 7 grudnia do szpitala z 1,5 rocznym synkiem na operację stresuję się masakrycznie ;(
Moja pierwsza ciąża to była książkowa ciąża bez bólu i nie pożądanych zdarzeń niestety druga to były już komplikacje zażywanie luteiny od pierwszych tygodni do praktycznie samego końca, dużo leżenia i obawa o maluszka mam nadzieję że teraz trzecia będzie tak samo "nudna" jak i pierwsza.
Mój termin to 18 lipiec proszę dopisać do listyMarciiik, Selja lubią tę wiadomość
-
U mnie właśnie gotuje się barszczyk, dopiero przed chwilą wróciłam z pracy. Na szczęście ból głowy w końcu odpuściłNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ja też biorę femibion 1 - nowa wersja jest już z wit d3 i do tego biorę magnez ASMAG i duphaston mnie w sobotę naszło na ruskie więc lepiłam, wczoraj na spaghetti więc mąż robił a dziś kartoflanka, generalnie odrzuciło mnie od słodkiego, a przed ciążą uwielbiałam, teraz to ostre i słone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:36
-
Ja biorę Folik 1. Do tej pory brałam tak jak w ulotce - 2x1 tabletka. Dziś skontaktowałam się z ginekologiem który mnie de facto w życiu nie widział na oczy i podał mi dawkę 1x1... I zastanawiam się czy zmienić... Jaka dawkę Wy bierzecie?
Ja również bym chciała pracować do 7 miesiąca. Niestety sporadycznie mam kontakt Z niezbyt bezpiecznym i substancjami a w powietrzu zawsze coś się unosi... I zastanawiam się jak to wyjdzie. Póki co niecierpliwie czekam na momentu kiedy będę mogła już tak spokojnie powiedzieć w pracy. Bo tak to boję się żeby nie przyszły zlecenia na to czego nie chce robić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:45
Selja lubi tę wiadomość