Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Leoparde, Agafia83, nick nieaktualny, Paula55, Nicka789, Alimak, Dooti, Aguuuś, Selja, Anga1989, Zoja, birdy-n, lipa, Junioer, rosax3, bulkaasia, nick nieaktualny, basienka13.07.:), nick nieaktualny, Nalunia, Solane, DTEM, sisi, przyszła mama, Bella2839, wiosnaachtoty, Asik_kk, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Dziewczyny gratuluję kolejnych serduszek i powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Jestem ciekawa jak Wasi lekarze odnoszą się do witamin prenatalnych?
Mi lekarz w Sobotę na wizycie powiedział, żeby wstrzymać się z nimi do 12 tyg. - II trymestru. A póki co brać tylko omega gold i magnezB6
18.11.2015 Aniołek - W -
I dupa. Mowi idz sciagnij dpodnie a zaraz. Nie nie idz. Pobiore Ci krew zadzwonie wieczorem i dam Ci nowy temin. Niech dziecko sobie spokoju rosnie i teraz czekam na nowy termin! A tak die cieszylam.

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja biorę Femibion I (do 12 tc) i vigantoletten 1000 (2 tabl)- zalecone przez mojego lekarzaZoja wrote:Dziewczyny gratuluję kolejnych serduszek i powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Jestem ciekawa jak Wasi lekarze odnoszą się do witamin prenatalnych?
Mi lekarz w Sobotę na wizycie powiedział, żeby wstrzymać się z nimi do 12 tyg. - II trymestru. A póki co brać tylko omega gold i magnezB6
-
nick nieaktualnyJagna gratulacje!

Leoparde - dzis jeszcze w szpitalu. Dostaje profilaktycznie kroplowke z magnezem, jutro wychodze. Dorwalam w koncu lekarza, z wypisem dostane recepte na dupka. Wiec kolejna wizyta 7 grudnia
Jutro juz ponad polowa 8 tygodnia i wiecie co - pierwszy raz chyba od ujrzenia dwoch kresek czuje calkowity spokoj o Malenstwo i wierze ze bedzie dobrze
A co do witaminek prenatalnyvh - mi gin powiedział, że mozna przyjmowac sam kwas albo kompleks witamin - to zalezy ode mnie. I polecil mi dwa takie naprawde o dobrym składzie, z tą wielką piątką (jod, wit D, żelazo, kwasy DHA, kwas foliowy) - omega med albo drugie, ktorego nie pamietam
i ja przyjmuje wlasnie ten omegaMed.
Zoja lubi tę wiadomość
-
Birdy-n dziękuję za info!
Gabi544 cieszę się, że już lepiej się czujecie!
Myślę, że będę już sobie brać witaminy. "(jod, wit D, żelazo, kwasy DHA, kwas foliowy)" W końcu jak są dla kobiet w ciąży to raczej nie zaszkodzą a czuję się wtedy lepiej
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualny
-
Do mnie argument, że nasze matki czy babki nie brały nie przemawia.PannaNatalia wrote:Ja jak swojemu powiedziałam o witaminach, to uśmiechnął się pobłażliwie i powiedział, żebym zapytała mamy czy brała jakieś suplementy
w sumie ma trochę racji, ale i tak biorę kompleks. Zapominam cały czas, ale biorę
)
Kiedyś środowisko było inne- mniej chemii, mniej zanieczyszczeń, mniej fal magnetycznych. Zdrowiej było po prostu... Tak samo jak było mniej probelmów tarczycowych czy problemów niepłodności, poronień itd.
DTEM, Zoja, nick nieaktualny, lipa lubią tę wiadomość

-
Mi póki co śmierdzi mięso i wędlina. Miałam więlką ochotę na kanapki z kotletem mielonym z zeszłego obiadu . Zostało mi pół kanapki i po 15 minutach musiałam wynieść talerz z pokoju bo nie mogłam znieść zapachu.Leoparde wrote:Sisi, ja już przeklinam i zastanawiam się czy nie ściągnąć do siebie teściowej żeby chociaż z obiadkami pomogła, bo drze mnie na większość zapachów. Wczoraj smierdzialo mi nawet masło. Sęk w tym, że mąż chce ją poinformować o ciąży dopiero w wigilię.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Oj szkodarosax3 wrote:I dupa. Mowi idz sciagnij dpodnie a zaraz. Nie nie idz. Pobiore Ci krew zadzwonie wieczorem i dam Ci nowy temin. Niech dziecko sobie spokoju rosnie i teraz czekam na nowy termin! A tak die cieszylam.
Masakra, nastawisz się, że zobaczysz dzidzie, a zaraz okazuje się, że jednak nie
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860

9.11