Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Leoparde, Agafia83, Marciiik, Paula55, Nicka789, Alimak, Dooti, Aguuuś, Selja, Anga1989, Zoja, birdy-n, lipa, Junioer, rosax3, bulkaasia, gabi544, basienka13.07.:), megi78, Nalunia, Solane, DTEM, sisi, przyszła mama, Bella2839, wiosnaachtoty, Asik_kk, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny gratuluję kolejnych serduszek i powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Jestem ciekawa jak Wasi lekarze odnoszą się do witamin prenatalnych?
Mi lekarz w Sobotę na wizycie powiedział, żeby wstrzymać się z nimi do 12 tyg. - II trymestru. A póki co brać tylko omega gold i magnezB6
18.11.2015 Aniołek - W -
I dupa. Mowi idz sciagnij dpodnie a zaraz. Nie nie idz. Pobiore Ci krew zadzwonie wieczorem i dam Ci nowy temin. Niech dziecko sobie spokoju rosnie i teraz czekam na nowy termin! A tak die cieszylam.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Zoja wrote:Dziewczyny gratuluję kolejnych serduszek i powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Jestem ciekawa jak Wasi lekarze odnoszą się do witamin prenatalnych?
Mi lekarz w Sobotę na wizycie powiedział, żeby wstrzymać się z nimi do 12 tyg. - II trymestru. A póki co brać tylko omega gold i magnezB6 -
nick nieaktualnyJagna gratulacje!
Leoparde - dzis jeszcze w szpitalu. Dostaje profilaktycznie kroplowke z magnezem, jutro wychodze. Dorwalam w koncu lekarza, z wypisem dostane recepte na dupka. Wiec kolejna wizyta 7 grudnia
Jutro juz ponad polowa 8 tygodnia i wiecie co - pierwszy raz chyba od ujrzenia dwoch kresek czuje calkowity spokoj o Malenstwo i wierze ze bedzie dobrze
A co do witaminek prenatalnyvh - mi gin powiedział, że mozna przyjmowac sam kwas albo kompleks witamin - to zalezy ode mnie. I polecil mi dwa takie naprawde o dobrym składzie, z tą wielką piątką (jod, wit D, żelazo, kwasy DHA, kwas foliowy) - omega med albo drugie, ktorego nie pamietam i ja przyjmuje wlasnie ten omegaMed.Zoja lubi tę wiadomość
-
Birdy-n dziękuję za info!
Gabi544 cieszę się, że już lepiej się czujecie!
Myślę, że będę już sobie brać witaminy. "(jod, wit D, żelazo, kwasy DHA, kwas foliowy)" W końcu jak są dla kobiet w ciąży to raczej nie zaszkodzą a czuję się wtedy lepiejgabi544 lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Ja jak swojemu powiedziałam o witaminach, to uśmiechnął się pobłażliwie i powiedział, żebym zapytała mamy czy brała jakieś suplementy w sumie ma trochę racji, ale i tak biorę kompleks. Zapominam cały czas, ale biorę )
Kiedyś środowisko było inne- mniej chemii, mniej zanieczyszczeń, mniej fal magnetycznych. Zdrowiej było po prostu... Tak samo jak było mniej probelmów tarczycowych czy problemów niepłodności, poronień itd.DTEM, Zoja, gabi544, lipa lubią tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Sisi, ja już przeklinam i zastanawiam się czy nie ściągnąć do siebie teściowej żeby chociaż z obiadkami pomogła, bo drze mnie na większość zapachów. Wczoraj smierdzialo mi nawet masło. Sęk w tym, że mąż chce ją poinformować o ciąży dopiero w wigilię.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
rosax3 wrote:I dupa. Mowi idz sciagnij dpodnie a zaraz. Nie nie idz. Pobiore Ci krew zadzwonie wieczorem i dam Ci nowy temin. Niech dziecko sobie spokoju rosnie i teraz czekam na nowy termin! A tak die cieszylam.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860